bertė, 24 Sau 2007 - 17:41, parašė:
bertė, 24 Sau 2007 - 17:41, parašė:
Merginos, kurios geriate detox kit, cia www apie juos. Paziurekite ir parasykite, kuriuos jus geriate. Aciu http://www.nextag.co...kit/search-html
Merginos, kurios geriate detox kit, cia www apie juos. Paziurekite ir parasykite, kuriuos jus geriate. Aciu http://www.nextag.co...kit/search-html
Aš gėriau šituos
Masiukiene, 24 Sau 2007 - 18:27, parašė:
Masiukiene, 24 Sau 2007 - 18:27, parašė: ![]()
sveikos merginos, man tai kuo toliau tuo baisiau darosi kol nieko nežinai ramiau. Man irgi paėmė tiroglob ištirti tai žinau kad žiūri kiek tų vėžinių ląstelių yra , bet kaip ten iš tikrųjų galai žino. jums kažkaip problemos su svoriu , o man tai jis neauga nors reikėtų nes sveriu tik 49kg. valgyti nenoriu bet tai vos neperprievartą darau, tik valgau tai viską nieko nežiūriu,hemoglobinui gerinti geriu spanguolių, burokėlių ir medaus mišinį lygiom dalim, o kuo artyn jodas tuo labiau bijau, save drąsinu ir nuteikiu , kad viskas bus gerai ko gero taip ir turi būti, galvoju, kad vien vaistai šiame reikale nepadės būti saviįtaiga, ji čia groja pirmu smuiku, matysiu kaip seksis, sėkmės visoms laikytis ir svarbiausia tikėti kad mes greitai būsime sveikos
Nepergyvenk, nėra taip baisu kaip atrodo. Mano Tg pradžioje buvo gan didelis gal 6,9, o po 2 terapiju nesiekia 0,2. Taip, kad viskas pataisoma. Aišku, gal biški neramu, man irgi jau baisu daros, nes kitą savaitę važiuoju pas gydytojus ir turbūt Tg darys. Bet tikėkimės geriausio. O kada tau jodas? pamiršau

Papildyta:
Pala, o tai tie pirmieji detox-kit ir penktieji ar ne vienodi?

Silma, 24 Sau 2007 - 20:29, parašė:
Silma, 24 Sau 2007 - 20:29, parašė: ![]()
Labutis. Kaip laikosi akcijos dalyvės? Aš tai labai nekaip
Skysčių nelabai daug geriu, nes nelabai man geriasi, priešingai palieku patinusi. Tad burna džiūsta. Rytas buvo labai lengvas, pietų laiką galima iškentėti, o vakaras
Keisčiausias reikalas, nes atsigėrus tik sunkiau, visko norisi...o vakaras ilgas
Laikykimės, naktis čia pat

Sveikute. Aš irgi dar laikaus, bet sunku jau labai

Silma, 24 Sau 2007 - 22:29, parašė:
Silma, 24 Sau 2007 - 22:29, parašė: ![]()
Labutis. Kaip laikosi akcijos dalyvės? Aš tai labai nekaip
Skysčių nelabai daug geriu, nes nelabai man geriasi, priešingai palieku patinusi. Tad burna džiūsta. Rytas buvo labai lengvas, pietų laiką galima iškentėti, o vakaras
Keisčiausias reikalas, nes atsigėrus tik sunkiau, visko norisi...o vakaras ilgas
Laikykimės, naktis čia pat

Silma, suprantu ir uzjauciu del patinimu, mano 'fasadas' irgi ne itin - ir paakiai pajuode ir pabrinke, ir oda sauseja, vis tikiuosi, kad susitvarkys...
Na, o pusiau iskrovos diena praejo be auku: suvalgiau kelis keptus obuolius, slyvu, jogurto indeli ir truputi darzoviu

Sekmes, neliudekime
Papildyta:
Joliuke, 24 Sau 2007 - 23:10, parašė:
Joliuke, 24 Sau 2007 - 23:10, parašė: ![]()
Sveikute. Aš irgi dar laikaus, bet sunku jau labai
Ir dar vyras kaip tyčia kad kerta sau žemaičių blynus po nosim, vos atsilaikiau.
Nu nieko, einu į lovą, greičiau užmigsiu, greičiau valgyt galėsiu
Iki ir kantrybės šiaim vakarui

SADISTAS!

Papildyta:
Masiukiene, 24 Sau 2007 - 20:27, parašė:
Masiukiene, 24 Sau 2007 - 20:27, parašė: ![]()
sveikos merginos, man tai kuo toliau tuo baisiau darosi kol nieko nežinai ramiau. Man irgi paėmė tiroglob ištirti tai žinau kad žiūri kiek tų vėžinių ląstelių yra , bet kaip ten iš tikrųjų galai žino. jums kažkaip problemos su svoriu , o man tai jis neauga nors reikėtų nes sveriu tik 49kg. valgyti nenoriu bet tai vos neperprievartą darau, tik valgau tai viską nieko nežiūriu,hemoglobinui gerinti geriu spanguolių, burokėlių ir medaus mišinį lygiom dalim, o kuo artyn jodas tuo labiau bijau, save drąsinu ir nuteikiu , kad viskas bus gerai ko gero taip ir turi būti, galvoju, kad vien vaistai šiame reikale nepadės būti saviįtaiga, ji čia groja pirmu smuiku, matysiu kaip seksis, sėkmės visoms laikytis ir svarbiausia tikėti kad mes greitai būsime sveikos
Lina, viskas susitvarkys, dar tiek nedaug laiko po operacijos. Laikykis, matai, mes visos jau po jodo, ruosiames antram - taigi bus viskas gerai ir tau su Silma.

Sekmes, laikykis
Papildyta:
Joliuke, 24 Sau 2007 - 21:14, parašė:
Joliuke, 24 Sau 2007 - 21:14, parašė: Aš gėriau šituos
Nepergyvenk, nėra taip baisu kaip atrodo. Mano Tg pradžioje buvo gan didelis gal 6,9, o po 2 terapiju nesiekia 0,2. Taip, kad viskas pataisoma. Aišku, gal biški neramu, man irgi jau baisu daros, nes kitą savaitę važiuoju pas gydytojus ir turbūt Tg darys. Bet tikėkimės geriausio. O kada tau jodas? pamiršau
Papildyta:
Pala, o tai tie pirmieji detox-kit ir penktieji ar ne vienodi?Kažkuriuos iš jų gėriau

Papildyta:
Pala, o tai tie pirmieji detox-kit ir penktieji ar ne vienodi?

aciu, Joliuke, pasiziuresiu situ Detox vaistinese. Labai labai tau linkiu, kad Tg nebutu visai. Ir sau, ir visoms.

Joliuke, 25 Sau 2007 - 14:41, parašė:
Joliuke, 25 Sau 2007 - 14:41, parašė: ![]()
Labas. Tai kaip sekės vakar? Ar visos iškentėt neprisivalgiusios? Aš tai iškenčiau. Dabar svarbu šiandien už 2 dienas neprisikirst

As mazdaug iskenciau, gerai butu ir toliau taip, bet gi Dieve, ir taip gyvenimas neblizga su tokiom ligom, o dar dieta...

sekmes visoms
na nekokios cia Jusu nuotaikos...Gaila, bet niekuo negaliu paguost. Ir koks cia tas mano guodimas butu...Geda man darosi, kad kartais dejuoju, gailiuosi saves . Geda geda geda, ar man lygintis su Jumis ir Jusu bedomis?
Na bet vistiek pasiguosiu ir as

Jus visos laikykites

P.S. Berte, parasysiu tau greitai i tavo meila, niekaip namie neprisiruosiua

lelli, 25 Sau 2007 - 19:15, parašė:
lelli, 25 Sau 2007 - 19:15, parašė: ![]()
sveikos visos, ypyte ar tepies koki tepala nuo randu? laukiu kol sasas nukris ir pradesiu teptis daktaras patare kontraktubes,bet gal kas turit kokiu kitu pasiulymu?
lelli, as niekuo netepiau/netepu, mano rando beveik nesimato, o saso visai nebuvo, nes siule klijavo, taigi negaliu nieko patarti.
lelli, 25 Sau 2007 - 18:15, parašė:
lelli, 25 Sau 2007 - 18:15, parašė: ![]()
sveikos visos, ypyte ar tepies koki tepala nuo randu? laukiu kol sasas nukris ir pradesiu teptis daktaras patare kontraktubes,bet gal kas turit kokiu kitu pasiulymu?
Man patarė Dermatix tepalą, kuris geriau už Contractubes. Jo kaina apie 120 lt.

Merginos, kiek procentų jums kompensuoja tyroksiną. Kiek suprantu turėtų kompnesuoti 100%

Laba diena.
Atsakydami į Jūsų elektroniniu paštu atsiųstą klausimą, informuojame, kad sergant liga, kurios diagnozė pagal TLK-10 yra C73, vaistai šiai ligai gydyti, kurie įrašyti į Ligų ir kompensuojamųjų vaistų joms gydyti sąrašą pagal Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro 2002 02 14 įsakymą Nr. 84 (Žin. 2002, Nr. 18, 2006, Nr. 17-4854), kompensuojami 100% iš Privalomojo sveikatos draudimo fondo biudžeto lėšų.
Pagarbiai
G. Cukanovienė
Vaistų kompensavimo skyrius prie
Sveikatos apsaugos ministerijos
Tai, kaip čia yra. Kažko nesuprantu