Tai tikrai ne šlapimas, tai šlapalas. Jis tiriamas iš kraujo. Man atrodo jis parodo kažką apie inkstų veiklą, nors nelabai žinau...Paieškok internete, tikrai rasi.
ačiū, tai dabar aišku

Tai tikrai ne šlapimas, tai šlapalas. Jis tiriamas iš kraujo. Man atrodo jis parodo kažką apie inkstų veiklą, nors nelabai žinau...Paieškok internete, tikrai rasi.
Silma, labas, na aktualu ir man tie nelemti kg. Kad tik jie butu, bet su jais kartu dideja spaudimas ir cholesterolis. Man po operacijos pirma menesi nukrito svoris, matyt, stresas veike, bet paskui eme dideti ne dienom, o valandom, apie 10 kg, deja, pliuse esu...
Dabar prisiziuriu maista, bet svoris labai nenori kristi, o spacialiai ka nors vartoti bijau. Gal, sakau, uzteks valios... Jeigu rasite kuri nors kokiu nors stebuklingu budu, zinokite, man irgi aktualu... sekmes
Sveika. Aš gėriau detox kit. Šiaip ten ne svorio mažinimui, bet organizmo valymui skirta, bet svoris nuo 60kg nukrito iki 55kg
Dabar geria mano mama, irgi tikisi nors truputį numest svorio. Matysim kaip seksis
Svorio numesti ir man labai aktualu, nors pas mane hiperfunkcija ir, teoriškai, svoris turėtų kristi, bet deja deja... Viskas vyksta atvirkščiai. Šiaip jau kontroliuoti svorį esant medžiagų apykaitos sutrikimams (o tai ir nutinka esant skydliaukės negalavimams) labai labai sunku.
Dabar kažkoks naujas papildas atsirado Clarinol. Anotacijoj neparašyta apie jokius šalutinius poveikius ar įpatingas atsargumo priemones. Gal kas bandėte?
Tai va, puikiai tave suprantu..Pas mane irgi hiperfunkcija, bet aš visą laiką tik su juo ir tekovoju..praeitą savaitę buvo toks apetitas, kad du kilus per 5 dienas priaugaus..bandau susiimti, ale sunkiai gaunasi...apetitas baisus....
eunu šį šeštadienį pas kazanavičių, pažėsim ką jis pasakys...nes jau tie daktarai užkniso... jau rašiau kitam skurely, kad turiu problemų su akim, tai apsilankiau grybo gatvėj..tai gavosi, kad šiandien dar nusiuntė pas nervų daktarą, o tas pas ginekologą...tai va, kaip sako mano draugė, man akis gydo "nuo kito galo"...
beje, mergaitės, o tai, kad pas mane atsirado votis, kuo nors susiję čia su mano skydliauke..gal šiaip organizmas pavargo nuo visko..ale anksčiau neturėjau...
Sveika,Joliuke,ir visos merginos,dabar aš irgi geriu detox.O kiek laiko reikia jį naudoti?Anotacijoje lyg ir nerašo.
Berte,aš pirkau hemeopatinėje vaisitnėje,manau Vilniuje analogiška yra.
Su akim ir aš turiu rimtų problemų. Pas mane endokrininė oftalmopatija. Ji mane labiausiai ir gasdina ir nervina ir gyventi trukdo...
Sveikute. Aš gėriau 6 svaites, man atrodo anotacijoj buvo parašyta, o gal ir kur kitur perskaičiau
Ar senai geri? Kaip poveikis? Kaip bendra savijauta?
Papildyta:
Ai, dar norėjau paklaust visų turėjusių piktus mazgiukus, koks jūsų santykis su vaisiais? Ar mums galima jų valgyt kiek norim ar reikia ribotNorėčiau pasidaryt iškrovos dieną ir valgyt visą dieną tik vaisius, bet nežinau ar galima. Ką manot?
Labutis. Aš palaikysiu Tave, tad irgi susikaupsiu ir rytoj išsikrausiu. Rytoj tik skysčiai
ir pasidalinsim kaip praėjo mūsų akcija.