Įkraunama...
Įkraunama...

Vestibiuliarinio aparato sutrikimai

Nu visai pasipiktinau, ka tik gryzau is neurologes. Nunesiau jai otoneurologes ta tyrimo atsakyma. Tai ji sako visksa pas jum gerai su vestibuliatoriniu aparatu, nu tai bus kalti nervai ir lengva ranka israse man Grandaxin vaistus gerti visa menesi. kai gryzus paskaiciau, tai jie yra nerima slopinantys ir miego sutrikimus gydo. Man nei viena nei antra, miegu ramiausiai, jokiu stresu neturiu ir jokiu nerimo ar baimiu del nieko nera. doh.gif O taip jau galvojau kad radau del ko sukasi man ta galva. Nu kur besikreipti ir kaip beieskoti atsakymu. verysad.gif
Atsakyti
Pažįstama situacija.... Taip, kaip man seniau vis tvirtino, kad migrena ir israsinejo vaistus nuo migrenos.
Atsakyti
QUOTE(chardone @ 2016 05 31, 16:20)
Nu visai pasipiktinau, ka tik gryzau is neurologes. Nunesiau jai otoneurologes ta tyrimo atsakyma. Tai ji sako visksa pas jum gerai su vestibuliatoriniu aparatu, nu tai bus kalti nervai ir lengva ranka israse man Grandaxin vaistus gerti visa menesi. kai gryzus paskaiciau, tai jie yra nerima slopinantys ir miego sutrikimus gydo. Man nei viena nei antra, miegu ramiausiai, jokiu stresu neturiu ir jokiu nerimo ar baimiu del nieko nera.  doh.gif  O taip jau galvojau kad radau del ko sukasi man ta galva. Nu kur besikreipti ir kaip beieskoti atsakymu.  verysad.gif

Visu pirma keiskite seimos gydytoja. Ir as niekada neperku vaistu kol neperziuriu anotacijos vaistai.lt.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 05 31, 19:01)
Visu pirma keiskite seimos gydytoja. Ir as niekada neperku vaistu kol neperziuriu anotacijos vaistai.lt.

Tai cia man neurologe taip skyre, o ejau jau pas antra neurologe biggrin.gif tai ka pas trecia eiti ieskoti atsakymu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chardone @ 2016 05 31, 19:32)
Tai cia man neurologe taip skyre, o ejau jau pas antra neurologe biggrin.gif tai ka pas trecia eiti ieskoti atsakymu  doh.gif

Abi tuos pacius vaistus paskyre?. As 5 endokrinologus pakeiciau kol sutvarke hormonus. Turejau daug nervu , nu bet nei pykino nei svaigo galva, o dabar hormonai tvarkoje, spaudimas norma, aplinka normali, o svaigimai kaskokie neaiskus. Ir tas pykinimas nesusijes nei su kuo. Seimos gyd tikrino akis ir liepe ziureti i piestuka ir pradejo ji artinti prie manes, tai stovint galva apsisuko, akys aptemo ir mete atgal. Gal kuri galit ka pasakyti. Pas neurologa rugpjuti.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 05 31, 21:10)
Abi tuos pacius vaistus paskyre?. As 5 endokrinologus pakeiciau kol sutvarke hormonus. Turejau daug nervu , nu bet nei pykino nei svaigo galva, o dabar hormonai tvarkoje, spaudimas norma, aplinka normali, o svaigimai kaskokie neaiskus. Ir tas pykinimas nesusijes nei su kuo. Seimos gyd tikrino akis ir liepe ziureti i piestuka ir pradejo ji artinti prie manes, tai stovint galva apsisuko, akys aptemo ir mete atgal. Gal kuri galit ka pasakyti. Pas neurologa rugpjuti.

Nu ne, pirmoji siunte kaklo rentgeniui, kaklo kraujagysliu echoskopui. Kai buvo paumejimas stiprus, kvieciausi greitaja tai nuveze i ligonine persviete galva ir kaip pasake nieko ekstra nemato. Neurologe siunte i kinezeterapija, masazus, dar elektro.... kazkokia procedura. Vaistu jokiu neskyre, pasake jei bus paumejimas galiu pas ja negryzti nes ji nemato del ko man taip yra doh.gif Niekas nepasikeite. Svaigimas uzeina kas 1-1.5 menesio. Tai dabar ejau pas kita neurologe kuri siunte videonistagmometrijos tyrimui, o rezultatas, pasake pas jus viskas gerai su vestibuliatoriniu aparatu, tai bus kalti nervai pagerkit tableciu ir vitaminu menesi viskas stosis i vezes doh.gif ir tipo viso gero. O kai gryzusi paskaiciau anotacijas vaistu ir vitaminu, nu tai baisu, abieji israsyti vaistai, panasu nori i darzove paversti, kad nebesiskusciau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(chardone @ 2016 06 01, 09:40)
Nu ne, pirmoji  siunte kaklo rentgeniui, kaklo kraujagysliu echoskopui. Kai buvo paumejimas stiprus, kvieciausi greitaja tai nuveze i ligonine persviete galva ir kaip pasake nieko ekstra nemato. Neurologe siunte i kinezeterapija, masazus, dar elektro.... kazkokia procedura. Vaistu jokiu neskyre, pasake jei bus paumejimas galiu pas ja negryzti nes ji nemato del ko man taip yra  doh.gif Niekas nepasikeite. Svaigimas uzeina kas 1-1.5 menesio. Tai dabar ejau pas kita neurologe kuri siunte videonistagmometrijos tyrimui, o rezultatas, pasake pas jus viskas gerai su vestibuliatoriniu aparatu, tai bus kalti nervai pagerkit tableciu ir vitaminu menesi viskas stosis i vezes doh.gif ir tipo viso gero. O kai gryzusi paskaiciau anotacijas vaistu ir vitaminu, nu tai baisu, abieji israsyti vaistai, panasu nori i darzove paversti, kad nebesiskusciau  verysad.gif

o akiu dugna tyre? gal kraujagysles siauros? stubura tyre, ypac kaklo dali? gal kada chronini sinusita esate turejusi?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 06 01, 11:21)
o akiu dugna tyre? gal kraujagysles siauros? stubura tyre, ypac kaklo dali? gal kada chronini sinusita esate turejusi?

Na tai sakau, kad siunte kaklo rentgeniui ir kaklo kraujagysliu echoskopui. Akiu dugnus tirs tik birzelio 10d laukiu vis eileje, jokio sinusito nesu turejusi
Atsakyti
QUOTE(chardone @ 2016 06 01, 15:27)
Na tai sakau, kad siunte kaklo rentgeniui ir kaklo kraujagysliu echoskopui. Akiu dugnus tirs tik birzelio 10d laukiu vis eileje, jokio sinusito nesu turejusi

Akiu kraujagysles buna siauros. As apie tai rasiau. Mrt prasyciau kad darytu.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 06 01, 15:42)
Akiu kraujagysles buna siauros. As apie tai rasiau. Mrt prasyciau kad darytu.

O kas tas mrt? Siaip galvoju reikia gal prasytis magnetiniam rezonansui, juk is jo tikrai turi uzmatyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chardone: 01 birželio 2016 - 15:45
QUOTE(chardone @ 2016 06 01, 16:45)
O kas tas mrt? Siaip galvoju reikia gal prasytis magnetiniam rezonansui, juk is jo tikrai turi uzmatyti  g.gif

tai cia ir yra magnetinis rezonansas, prasykit, drauge pasakojo, kai pasake, kad tirpsta puse veido, ausis ir viena akimi blogai mato, is karto paskyre, nu negrazu meluoti, bet kitaip su medikais neimanoma
Atsakyti
butinai su kontrastu mrt daryt,nes man dare be jo verysad.gif augliu nerado,vadinasi esu sveika,kraujotakos smegenu nemate, gal ir yra svaigimo priezastis.Kakle yra uzspausta kraujagysle o kas smegenyse g.gif
Atsakyti