Įkraunama...
Įkraunama...

Vestibiuliarinio aparato sutrikimai

QUOTE(rjolancikas @ 2007 04 19, 10:07)
o man ir skaudejo virs bambos,bet su moteriskom lyg ir viskas gerai. g.gif

O gal tik taip atrodo kad gerai.
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2007 04 14, 22:06)
su tokiais pat simptomais kreipiausi pas daktarus.... rado kiaušidžių cistą  verysad.gif

Ar tau ją išoperavo?
Papildyta:
Kažin ar ta vestibiuliarinė liga pagydoma? Manęs važiuojant nepykina, bet negaliu atsitūpti ir staiga atsistoti. Staigiau galvos pasukioti. Fenu plaukus džiovinu, aukščiau rankas pakėlusi, tuoj ima galva suktis unsure.gif . O neseniai sugalvojau vaikams parodyti, kaip aš maža ant karstyklių ( tų dekiams dulkinti) vartydavausi, ***** vieną kartą apiverčiau, po to dvi dienas namie gulėjau: pykino, galvos skausmai už-ėjo, o kol grįžau taip į šonus mėtė blink.gif . Kieme turim supynes, tai vienintelį kartą pasisiupau, kai nusipirkau unsure.gif , daugiau ko tais, nebesinori, nes vėl sviruodama vos namo per duris pataikiau
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 04 19, 10:22)
Ar tau ją išoperavo?
Papildyta:
Kažin ar ta vestibiuliarinė liga pagydoma? Manęs važiuojant nepykina, bet negaliu atsitūpti ir staiga atsistoti. Staigiau galvos pasukioti. Fenu plaukus džiovinu, aukščiau rankas pakėlusi, tuoj ima galva suktis unsure.gif . O neseniai sugalvojau vaikams parodyti, kaip aš maža ant karstyklių ( tų dekiams dulkinti) vartydavausi, ***** vieną kartą apiverčiau, po to dvi dienas namie gulėjau: pykino, galvos skausmai už-ėjo, o kol grįžau taip į šonus mėtė blink.gif . Kieme turim supynes, tai vienintelį kartą pasisiupau, kai nusipirkau unsure.gif , daugiau ko tais, nebesinori, nes vėl sviruodama vos namo per duris pataikiau

Man irgi atrodo, kad ji nepagydoma. Turiu tą pačią problemą. Net nesugalvočiau suptis ant supynių doh.gif
Kai vaikai prašo eit ant karuselių, man darnesisupus bloga pasidaro doh.gif
Atsakyti
o neseniai buvau naktiniame klube, bloga pasidarė nuo tų besikeičiančių neoninių šviesų, maniau, kad išvirsiu unsure.gif . Nu ir šokau atitinkamai biggrin.gif , tik rankas palengva judinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 04 19, 10:49)
o neseniai buvau naktiniame klube, bloga pasidarė nuo tų besikeičiančių neoninių šviesų, maniau, kad išvirsiu unsure.gif . Nu ir šokau atitinkamai biggrin.gif , tik rankas palengva judinau unsure.gif

Man kai prasidėjo tie vestibiuliarinio aparato negalavimai, tai jau 5 mėn, ne tik kad į klubą kokį negaliu eit, bet net ir į parduotuvę, džiaugiuosi, kad kartais po namus galiu vaikščiot, kaip man to atsikratyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 19, 10:56)
Man kai prasidėjo tie vestibiuliarinio aparato negalavimai, tai jau 5 mėn, ne tik kad į klubą kokį negaliu eit, bet net ir į parduotuvę, džiaugiuosi, kad kartais po namus galiu vaikščiot, kaip man to atsikratyt doh.gif

Furry, buvo ir man toks periodas, kai alpdavau, bet nenualpdavau, viena nė negalvodavau kur nors eiti. Ar buvai pas neurologus? Ar gėrei vaistukus?
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 04 19, 11:04)
Furry, buvo ir man toks periodas, kai alpdavau, bet nenualpdavau, viena nė negalvodavau kur nors eiti. Ar buvai pas neurologus? Ar gėrei vaistukus?

Buvau pas neurologą, 3 mėn. geriau betaserc. Nepadėjo.
Atsakyti
Oi merginos ,kaip aš jus užjaučiu .
Man pačiai prieš dvi dienas taip buvo .Jau nuo ryto kaip tai vienoj ausy toks ūžesys buvo, kad net garsą girdėjau su ta ausim kažkur galvoje . Na o vakare atsistojau prieiti prie telefono tai kol nuėjau vos nenugriuvau ,taip sumėtė mane . Na tada ir prasidėjo ,visas kambarys tik sukas ,grindys juda ir pykina (vien žo savijauta tokia tarsi labai būčiau padauginus alkocholio).Vyras supanikavo ,tuoj visiems skambint pradėjo ,ir į greitąją paskambino .Tai ten pasakė ,kad būtinai atvažiuoti ir pasirodyti neurlogui.Tai kol nuvažiavom ,kol palaukėm daktaro tai man viskas ir praėjo.Taigi išrašė BETASERC, ir visą kaltę suvertė permainingam orui ir virusinei infekcijai ( nirs jau 4mėn net slogos neturėjau).Tai gerai ,kad niekur eiti nereikia nes ir dabar truputį susvaigus .Ir negaliu paaiškinti kodėl ,bet prisibijau tuos vaistus gerti.
Taip ir nesuprantu ar čia tokia liga nuo kurios nepasveikstama ar galima pasveikti ir pamiršti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lorax: 23 balandžio 2007 - 12:10
QUOTE(lorax @ 2007 04 23, 14:09)
Man pačiai prieš dvi dienas taip buvo .Jau  nuo ryto kaip tai vienoj ausy toks ūžesys buvo, kad net garsą girdėjau su ta ausim kažkur galvoje . Na o vakare atsistojau prieiti prie telefono tai kol nuėjau vos nenugriuvau ,taip sumėtė mane . Na tada ir prasidėjo ,visas kambarys tik sukas ,grindys juda ir pykina (vien žo savijauta tokia tarsi labai būčiau padauginus alkocholio).Vyras supanikavo ,tuoj visiems skambint pradėjo ,ir į greitąją paskambino .Tai ten pasakė ,kad būtinai atvažiuoti ir pasirodyti neurlogui.Tai kol nuvažiavom ,kol palaukėm daktaro tai man viskas ir praėjo.Taigi išrašė BETASERC, ir visą kaltę suvertė permainingam orui ir virusinei infekcijai ( nirs jau 4mėn net slogos neturėjau).Tai gerai ,kad niekur eiti nereikia nes ir dabar truputį susvaigus .Ir negaliu paaiškinti kodėl ,bet prisibijau tuos vaistus gerti.
Taip ir nesuprantu ar čia tokia liga nuo kurios nepasveikstama ar galima pasveikti ir pamiršti?

labas.nuo viruso tai tikrai taip nebuna.kai neturi ka pasakyti tai sako-kaltas virusas.prizasciu gali buti daug,del ko galva svaigsta.manau kad cia kraujotakos sutrikimai. g.gif pasiskaitinek-svaista galva ir uzia joje,ten mes daug prirase,gal ka nors naudingo rasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 04 23, 13:16)
labas.nuo viruso tai tikrai taip nebuna.kai neturi ka pasakyti tai sako-kaltas virusas.prizasciu gali buti daug,del ko galva svaigsta.manau kad cia kraujotakos sutrikimai. g.gif pasiskaitinek-svaista galva ir uzia joje,ten mes daug prirase,gal ka nors naudingo rasi. mirksiukas.gif

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lorax @ 2007 04 23, 13:09)
Man pačiai prieš dvi dienas taip buvo .Jau  nuo ryto kaip tai vienoj ausy toks ūžesys buvo, kad net garsą girdėjau su ta ausim kažkur galvoje . Na o vakare atsistojau prieiti prie telefono tai kol nuėjau vos nenugriuvau ,taip sumėtė mane . Na tada ir prasidėjo ,visas kambarys tik sukas ,grindys juda ir pykina (vien žo savijauta tokia tarsi labai būčiau padauginus alkocholio).Vyras supanikavo ,tuoj visiems skambint pradėjo ,ir į greitąją paskambino .Tai ten pasakė ,kad būtinai atvažiuoti ir pasirodyti neurlogui.Tai kol nuvažiavom ,kol palaukėm daktaro tai man viskas ir praėjo.Taigi išrašė BETASERC, ir visą kaltę suvertė permainingam orui ir virusinei infekcijai ( nirs jau 4mėn net slogos neturėjau).Tai gerai ,kad niekur eiti nereikia nes ir dabar truputį susvaigus .Ir negaliu paaiškinti kodėl ,bet prisibijau tuos vaistus gerti.

Man ir taip buvo kad kambarys aplinkui sukosi, o tai nuo vienintelės ligos-vestibiuliarinio aparato. Nebijok gert to betaserc. Man asmeniškai jis nepadėjo, o kitiem sako -gerai. Tik atmink, jį reikia gert 3 mėn, nors nevisada daktarai tai pasako.
Arba pabandyk homeopatinių vertigoheel, visai neblogi
Atsakyti
Apturėjau aš tą malonumą prieš 4 metus doh.gif Atsisėdau namie ant fotelio apsisuko galva ir nebepakilau schmoll.gif Nuspręndžiau,kad pamiegosiu per naktį ir praeis. Miegojau viena poza ir nei negalėjau nei krustelt, nes tada sukdavausi su visa lova. Ryte nuspręndžiau,kad man jau geriau ir bandžiau stotis, kur tau nei paeiti, nei apsirengti, pykinimas ir vėmimas baisus unsure.gif Išsikviečiau greitąją, felčerė liepė važiuot į ligoninę, tai vyras nunešė iki greitosios, o ligoninėjė tai vežiojo su ratukais blush2.gif Greitai padarė visus tyrimus dar priimamąjam ir paguldė. Išgulėjau su lašinėm savaitę paskui namo išsiprašiau, bet gailėjausi grįžusi doh.gif Paskutiniu laiku pykina mačiau, bet negaliu važiuoti autobusu, dirbti pasilenkusi. Išeinant iš ligoninės neišrašė jokių vaistų nusipirkau savo nuožiūrą Pezam, lygtai toks pavadinimas blush2.gif Bet padėjo ax.gif
Atsakyti