Įkraunama...
Įkraunama...

Vestibiuliarinio aparato sutrikimai

QUOTE(ingridukas @ 2007 02 22, 16:09)
Man taip buvo sesta niestumo menesi.Sugdavosi galva taip kad krisdavau....Gyditojai negalejo suprat ,o ir as pati nezinioi buvau,bijojau kad tik vaikuciui nieko blogo nebutu.Praejo kaskur po 3 sav.dar geriau tokius vaistus-Vertikohili.Ji man israse lazdynu ligonineije.

Aš visada po ranka juos turiu - Vertigoheel. Jei kas - sučiulpiu ir viskas.
Atsakyti
gera diena visom! 4u.gif
noriu jusu patarimo unsure.gif
gal padetumet man nustatyt diagnoze doh.gif
galvos svaigimas kamuoja jau seniai,tai stipriau tai susilpneja,as ji megau nurasyt zemam kraujo spaudimui.bet paskutiniu metu eme dar ir pykint.jauciuos labai silpna,svaigsta vis galva,namie,lauke,masinoj tai isvis tragedija vaziuoju tik atsidarius langa.rytais pykina,jauciuos mieguista ir apatiska.nesuprantu kas su manim darosi,del tokios savijautos emiau depresuot,nieko nenoriu veikt.kraujo tyrimai geri.paskoky gid.reiketu kreiptis?zadu pagert viatminus vitamax,perskaiciau kad jie labai tonizuoja.gal pades kazkiek...bet tas pykinimas doh.gif net nakty per miegus bloga...ale kam pasaku nelabai supranta...gal jus kuom padesit 4u.gif
Atsakyti
labas visoms.problema gali buti raumenyse.kaklo raumenys uzspaude kraujagysles,i galva nepatenka pakankamai kraujo,ko pasekoj pykina,svaigsta.tai yra raumenu itampa.man viskas tas pats darosi.ir taip jau 1 metai.
Papildyta:
dar gali buti vandens trukumas.kiek gryno vandens isgeri/
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 03 11, 18:28)
gera diena visom! 4u.gif
noriu jusu patarimo unsure.gif
galvos svaigimas kamuoja jau seniai,tai stipriau tai susilpneja,as ji megau nurasyt zemam kraujo spaudimui.bet paskutiniu metu eme dar ir pykint.jauciuos labai silpna,svaigsta vis galva,namie,lauke,masinoj tai isvis tragedija vaziuoju tik atsidarius langa.rytais pykina,jauciuos mieguista ir apatiska.nesuprantu kas su manim darosi,del tokios savijautos emiau depresuot,nieko nenoriu veikt.kraujo tyrimai geri.paskoky gid.reiketu kreiptis?zadu pagert viatminus vitamax,perskaiciau kad jie labai tonizuoja.gal pades kazkiek...bet tas pykinimas  doh.gif net nakty per miegus bloga...ale kam pasaku nelabai supranta...gal jus kuom padesit 4u.gif

Va va ir man panašiai doh.gif Išbandžiau viską. Aš tai jaučiuosi labai išsekus, miegusta, pavargus, lyg kokių vitaminų organizmui trūktų...o kraujas geras.
Galvoju gal reiktų pabandyt jonažolės ekstraktą...gal kokia depresija...nors jos daktarai irgi neranda doh.gif
Atsakyti
bet reikia vandeni gerti su druska.ji lastelej sulaiko vandeni.2.5l ir puse arbt saukstelio druskos.pries geriant vandeni po truputi ta druska suciulpti per diena. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 03 11, 18:28)
galvos svaigimas kamuoja jau seniai,tai stipriau tai susilpneja,as ji megau nurasyt zemam kraujo spaudimui.bet paskutiniu metu eme dar ir pykint.jauciuos labai silpna,svaigsta vis galva,namie,lauke,masinoj tai isvis tragedija vaziuoju tik atsidarius langa.rytais pykina,jauciuos mieguista ir apatiska.nesuprantu kas su manim darosi,del tokios savijautos emiau depresuot,nieko nenoriu veikt.kraujo tyrimai geri.paskoky gid.reiketu kreiptis?zadu pagert viatminus vitamax,perskaiciau kad jie labai tonizuoja.gal pades kazkiek...bet tas pykinimas  doh.gif net nakty per miegus bloga...ale kam pasaku nelabai supranta...gal jus kuom padesit 4u.gif

su tokiais pat simptomais kreipiausi pas daktarus.... rado kiaušidžių cistą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2007 04 14, 23:06)
su tokiais pat simptomais kreipiausi pas daktarus.... rado kiaušidžių cistą  verysad.gif

ir po to pagerejo?
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 04 14, 22:11)
ir po to pagerejo?

mėnesį prasikankinau, dabar kai kurie simptomai dingo, pvz. kaip pykinimas ir beprotiškas nuovargis. Kai priežastį žinau, tai kažkiek lengviau pasidarė blush2.gif
Atsakyti
o tau prula ką nors skaudėjo? Kodėl siuntė pas ginekologą, juk turėjo būt dar kokia priežastis, ne tik svaigimas, nuovargis g.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 18, 08:47)
o tau prula ką nors skaudėjo? Kodėl siuntė pas ginekologą, juk turėjo būt dar kokia priežastis, ne tik svaigimas, nuovargis g.gif

galvos svaigimas, siaubingas nuovargis, pykinimas 24 val. per parą, ir šiek tiek virš bambos paspaudus skaudėdavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2007 04 18, 17:39)
galvos svaigimas, siaubingas nuovargis,  pykinimas 24 val. per parą, ir šiek tiek virš bambos paspaudus skaudėdavo  unsure.gif

Na mane irgi pykindavo dažnai, bet be vėmimo. Bet man nieks niekur nespaudė kažkodėl g.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 19, 11:03)
Na mane irgi pykindavo dažnai, bet be vėmimo. Bet man nieks niekur nespaudė kažkodėl g.gif

o man ir skaudejo virs bambos,bet su moteriskom lyg ir viskas gerai. g.gif
Atsakyti