Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
o stai manieji grazuoleliai - ranku darbo smile.gif
http://public.fotki....vietimukai.html
man jie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 04 01, 10:21)
atrodo wo  thumbup.gif

bet realiai jie dar grazesni thumbup.gif
nes labai geras popierius thumbup.gif
drauge mano va thumbup.gif
padare man situs kvietimus - dovanu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos nuotakos, gal kuri nors daro pakvietimus pati???????? ir jei yra reikalingas popierius ir gal kuri nors rytoj su manimi noretu eiti ieskoti popieriaus pakvietimams:)????????? truksta kompanijos:) ir siaip smagiau:) jei ka rasykit man:)zivileserva@yahoo.com:) lauksiu jusu atsakymu jei sudominau:)
Atsakyti
laba diena 4u.gif
viena mergyte manes prase ikelti savo kvietimus....
tad pabandysiu blush2.gif
is tiesu, jie nera ypatingi: visu pirma as esu minimaliste, nepakenciu perkrautu detaliu, antra, fotkes nera kokybiskos ax.gif
atiduodu teismui... doh.gif
ikelsiu nuoroda tongue.gif
kvietimai
Atsakyti
QUOTE(Riedgute @ 2007 04 03, 15:10)
laba diena  4u.gif
tad pabandysiu  blush2.gif
is tiesu, jie nera ypatingi: visu pirma as esu minimaliste, nepakenciu perkrautu detaliu, antra, fotkes nera kokybiskos  ax.gif
atiduodu teismui...  doh.gif
ikelsiu nuoroda  tongue.gif
kvietimai

Sakyciau netgi labai simpatiski! thumbup.gif Labai originalus ir neperkrauti smile.gif Gal pati gaminai? g.gif
Atsakyti
visai simpatiski,svarbiausiai kad pati padarei thumbup.gif
Atsakyti
As ir dariau pati kvietimukus, kadangi studijuoju dailes akademijoje, kazkaip nekaip atrodytu ne pacios daryti ax.gif smile.gif , o ir tikrai nieko mielesnio ir nuosirdesnio nera, kaip tavo ranku darbas, ne spauzdintas kakoks paveikslelis, o su meile piestas, klijuotas, smagu buvo rinkti popieriu, kaspinelius, spalvas... wub.gif Jei ka domintu paziureti, nes kol kas per mazai zinuciu esu parasiusi, atsiuskit i az adresiukus, atsiusiu, beje, galesit paziureti pacio kvietimo rastiska forma. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lineta22: 03 balandžio 2007 - 17:43
QUOTE(Lineta22 @ 2007 04 03, 19:41)
As ir dariau pati kvietimukus, kadangi studijuoju dailes akademijoje, kazkaip nekaip atrodytu ne pacios daryti  ax.gif  smile.gif , o ir tikrai nieko mielesnio ir nuosirdesnio nera, kaip tavo ranku darbas, ne spauzdintas kakoks paveikslelis, o su meile piestas, klijuotas, smagu buvo rinkti popieriu, kaspinelius, spalvas...  wub.gif Jei ka domintu paziureti, nes kol kas per mazai zinuciu esu parasiusi, atsiuskit i az adresiukus, atsiusiu, beje, galesit paziureti pacio kvietimo rastiska forma.  mirksiukas.gif  4u.gif

saunu kad vis daugiau atsiranda nuotaku kurios pacios padaro kvietimus thumbup.gif jei gali atsiusk man,smalsu ax.gif edita.geceviciute@gmail.com tik deja negalesiu ir as cia idet,nes ir naujoke esu.
Atsakyti
QUOTE(Riedgute @ 2007 04 03, 14:10)
laba diena  4u.gif
tad pabandysiu  blush2.gif
is tiesu, jie nera ypatingi: visu pirma as esu minimaliste, nepakenciu perkrautu detaliu, antra, fotkes nera kokybiskos  ax.gif
atiduodu teismui...  doh.gif
ikelsiu nuoroda  tongue.gif
kvietimai

man pats pirmasis labai patiko, isduok paslapti kaip cia ji darei.... ax.gif

QUOTE(Lineta22 @ 2007 04 03, 17:41)
As ir dariau pati kvietimukus, kadangi studijuoju dailes akademijoje, kazkaip nekaip atrodytu ne pacios daryti  ax.gif  smile.gif , o ir tikrai nieko mielesnio ir nuosirdesnio nera, kaip tavo ranku darbas, ne spauzdintas kakoks paveikslelis, o su meile piestas, klijuotas, smagu buvo rinkti popieriu, kaspinelius, spalvas...  wub.gif Jei ka domintu paziureti, nes kol kas per mazai zinuciu esu parasiusi, atsiuskit i az adresiukus, atsiusiu, beje, galesit paziureti pacio kvietimo rastiska forma.  mirksiukas.gif  4u.gif

labai smalsu, gal galetum ir man atsiusti? matomama@gmail.com as ir pati ketinu gaminti, bet vis neturiu kokios fantazijos vis dar
Atsakyti
QUOTE(Juste @ 2007 04 04, 08:37)
man pats pirmasis labai patiko, isduok paslapti kaip cia ji darei.... ax.gif

nusipirkau balto polieriaus, kurio tik viena puse grubleta. paskui dar auksines spalvos. floristikos parduotuvej papirkau siaudu lotuliukas.gif
lapa pasiemiau "portretu" ir lenkiau: kairi uzlenkima didesni, desini toki, kad palistu siek tiek po kairiuoju, apacia trumpinau tiek, kad butu kvietimas anasus i kvadrata. issikirpau sirdeles, ikirpau ties viduriukais ir blogoj puses priklijavau siaudu galus. paskui ir pacias sirdeles prie sulankstyto popieriaus blush2.gif tuos siaudus surisi i kaspiniuka.... kaip ir visa istorija smile.gif
Atsakyti