QUOTE(maziulele @ 2007 04 01, 10:21)
atrodo wo
bet realiai jie dar grazesni
nes labai geras popierius
drauge mano va
padare man situs kvietimus - dovanu
Sveikos visos nuotakos, gal kuri nors daro pakvietimus pati???????? ir jei yra reikalingas popierius ir gal kuri nors rytoj su manimi noretu eiti ieskoti popieriaus pakvietimams:)????????? truksta kompanijos:) ir siaip smagiau:) jei ka rasykit man:)zivileserva@yahoo.com:) lauksiu jusu atsakymu jei sudominau:)
QUOTE(Riedgute @ 2007 04 03, 15:10)
laba diena
viena mergyte manes prase ikelti savo kvietimus....
tad pabandysiu
is tiesu, jie nera ypatingi: visu pirma as esu minimaliste, nepakenciu perkrautu detaliu, antra, fotkes nera kokybiskos
atiduodu teismui...
ikelsiu nuoroda
kvietimai
tad pabandysiu
is tiesu, jie nera ypatingi: visu pirma as esu minimaliste, nepakenciu perkrautu detaliu, antra, fotkes nera kokybiskos
atiduodu teismui...
ikelsiu nuoroda
kvietimai
Sakyciau netgi labai simpatiski! Labai originalus ir neperkrauti Gal pati gaminai?
visai simpatiski,svarbiausiai kad pati padarei
As ir dariau pati kvietimukus, kadangi studijuoju dailes akademijoje, kazkaip nekaip atrodytu ne pacios daryti , o ir tikrai nieko mielesnio ir nuosirdesnio nera, kaip tavo ranku darbas, ne spauzdintas kakoks paveikslelis, o su meile piestas, klijuotas, smagu buvo rinkti popieriu, kaspinelius, spalvas... Jei ka domintu paziureti, nes kol kas per mazai zinuciu esu parasiusi, atsiuskit i az adresiukus, atsiusiu, beje, galesit paziureti pacio kvietimo rastiska forma.
QUOTE(Lineta22 @ 2007 04 03, 19:41)
As ir dariau pati kvietimukus, kadangi studijuoju dailes akademijoje, kazkaip nekaip atrodytu ne pacios daryti , o ir tikrai nieko mielesnio ir nuosirdesnio nera, kaip tavo ranku darbas, ne spauzdintas kakoks paveikslelis, o su meile piestas, klijuotas, smagu buvo rinkti popieriu, kaspinelius, spalvas... Jei ka domintu paziureti, nes kol kas per mazai zinuciu esu parasiusi, atsiuskit i az adresiukus, atsiusiu, beje, galesit paziureti pacio kvietimo rastiska forma.
saunu kad vis daugiau atsiranda nuotaku kurios pacios padaro kvietimus jei gali atsiusk man,smalsu edita.geceviciute@gmail.com tik deja negalesiu ir as cia idet,nes ir naujoke esu.
QUOTE(Riedgute @ 2007 04 03, 14:10)
laba diena
tad pabandysiu
atiduodu teismui...
ikelsiu nuoroda
kvietimai
tad pabandysiu
atiduodu teismui...
ikelsiu nuoroda
kvietimai
man pats pirmasis labai patiko, isduok paslapti kaip cia ji darei....
QUOTE(Lineta22 @ 2007 04 03, 17:41)
labai smalsu, gal galetum ir man atsiusti? matomama@gmail.com as ir pati ketinu gaminti, bet vis neturiu kokios fantazijos vis dar
QUOTE(Juste @ 2007 04 04, 08:37)
nusipirkau balto polieriaus, kurio tik viena puse grubleta. paskui dar auksines spalvos. floristikos parduotuvej papirkau siaudu
lapa pasiemiau "portretu" ir lenkiau: kairi uzlenkima didesni, desini toki, kad palistu siek tiek po kairiuoju, apacia trumpinau tiek, kad butu kvietimas anasus i kvadrata. issikirpau sirdeles, ikirpau ties viduriukais ir blogoj puses priklijavau siaudu galus. paskui ir pacias sirdeles prie sulankstyto popieriaus tuos siaudus surisi i kaspiniuka.... kaip ir visa istorija