Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

QUOTE(maziulele @ 2007 02 20, 13:34)
ir man butu idomu suzinoti g.gif

Sveikos smile.gif

Kaune popieriaus salonas randasi Donelaicio gatvei nuo Silo gal penkta parduotuve pastatas ruzavas ir tikrai pastebesit nes uzrasas tikrai nemazas.
Atsakyti
QUOTE(Ausriukass @ 2007 03 06, 10:39)
sveikos, gal kuri nors turi "kaimo" stiliaus kvietimo tekstą. Bučiau labai dėkinga.

Kaip tu isivaizduoji kaimo stiliaus kvietimus? su kokia nors saulegraza... ar vezimu.... ar kaip? blush2.gif siek teik nelabai isivaizduoju...

Gal nors tokio?

[URL= http://public.fotki....imai/lx107.html ]1[/URL]

[URL= http://public.fotki....etimai/j01.html ]2[/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blue_rose: 06 kovo 2007 - 11:30
QUOTE(Ausriukass @ 2007 03 06, 10:39)
sveikos, gal kuri nors turi "kaimo" stiliaus kvietimo tekstą. Bučiau labai dėkinga.

oi kokia as issiblaskiusi.. nedaskaiciau,kad tau teksto reikia,o ne paciu kvietimu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
dėkoju už pastangas, tačiau šį tekstą jau naudojo keletas mano draugų, tagi to paties tikrai nebesinori. gal bus dar įdėjų? bandžiau eilėraščių ieškoti ir perkurti vestuviu tema, tačiau nieko panašaus kol kas neradau verysad.gif
Atsakyti
Va šitie visai nesunkūs 4u.gif
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal galit patarti, kur galima Vilniuje rasti nusipirkti idomaus ir gero popieriaus kvietimams? Man skubiai reikia, o as nerandu tinkamo... Reikia kvietimus siusti uz Lietuvos ribu, o as dar nepadariau... Pagelbekit jai galit!!!
Atsakyti
QUOTE(ciapa @ 2007 03 20, 02:26)
Sveikos,
Gal galit patarti, kur galima Vilniuje rasti nusipirkti idomaus ir gero popieriaus kvietimams? Man skubiai reikia, o as nerandu tinkamo... Reikia kvietimus siusti uz Lietuvos ribu, o as dar nepadariau... Pagelbekit jai galit!!!

Pamėgink čia paieškot Popieriaus pasaulis
Atsakyti
norejau palausti,gal kuri zinot kur Kaune raso teksta,nes pati kazkaip ten kaip prikeverzosiu tai bus ne kas 4u.gif ir idomu kokios kainos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutep @ 2007 03 21, 12:17)
norejau palausti,gal kuri zinot kur Kaune raso teksta,nes pati kazkaip ten kaip prikeverzosiu tai bus ne kas 4u.gif ir idomu kokios kainos? ax.gif

zinau tik kad Merkuryje raso tokia moteriske bet kainu nezinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutep @ 2007 03 21, 11:17)

Kaune kvietimams ir kitokiems sveikinimams tekstus raso: Merkurijuje 1aukste, Kalnieciu turgelyje (murinis pastatas )2 aukste, senamiescio fotostudijoje (priesais rotuse) ir einant nuo fontano link Kestucio g priesais kavine Pas Paola . Tiek zinau , bet gal dar kur nors.. cool.gif
Atsakyti
Galite tekstus ir su kompiuteriu atspausdint, yra labai gražių nemokamų šriftų. Į google įveskit free fonts ir ten jų daug bus. 4u.gif
Atsakyti