Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

Man ideja irgi labai patiko smile.gif Esu gavusi sveikinima is nuotraukyciu Kaledom ir Naujiesiems metams nuo vienos seimos, tai labai patko toki gauti smile.gif
Atsakyti
nu ikisiu ir as dar trigrasy: mes naujametiny sveikinima darem mano sesei, kuri gyvena UK. tai vaziavom pas visus artimuosius is jos ir vyro puses ir irasem ju sveikinimus. tai zinokite sake, net verke tokia dovana gavusi. sake, kad buvo pati nuostabiausia kaledine dovana kuria kada nors yra gavusi ax.gif rolleyes.gif
niu va apsigyriau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2008 04 23, 13:33)
nu ikisiu ir as dar trigrasy: mes naujametiny sveikinima darem mano sesei, kuri gyvena UK. tai vaziavom pas visus artimuosius is jos ir vyro puses ir irasem ju sveikinimus. tai zinokite sake, net verke tokia dovana gavusi. sake, kad buvo pati nuostabiausia kaledine dovana kuria kada nors yra gavusi  ax.gif  rolleyes.gif
niu va apsigyriau  blush2.gif

Dievuleliau kaip grazu.... va cia tai super... good.gif first.gif wub.gif
Atsakyti
Po truputi ir as jau mastau apie tuos pakvietimus g.gif Bet vis nesugalvoju kaip cia nebrangiai issivertus ax.gif Nors mums ju gal ir nedaug reiktu, bet jei darom kuklias vestuves tai manau, kad pakvietimams kazko mandro nereiktu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerciute @ 2008 04 24, 21:08)
Po truputi ir as jau mastau apie tuos pakvietimus  g.gif  Bet vis nesugalvoju kaip cia nebrangiai issivertus  ax.gif Nors mums ju gal ir nedaug reiktu, bet jei darom kuklias vestuves tai manau, kad pakvietimams kazko mandro nereiktu  rolleyes.gif

jei nori ne brangiai tai daryk video pakvietimus, nekainuos ne cento bigsmile.gif
o jei nepatinka video, tai tada paparastus, cia yra puikiu ideju kaip graziai juos sutvarkyti wub.gif Jei pati darysi tai ri nebus brangu cool.gif
Atsakyti
galiu pasakyti, tai kad mano pakvietimu savikaina gausis 1.03 Lt.
kai padarysiu, butinai idesiu jumi parodyti... tiesiog vienos forumietes ideja siek tiek perdariau .....o video pakvietimas, ziurint kokia forma teiksi? siusi tiesiog e-meilu ? ar skype? ar kiekvienam atskira sd darysi? viskas priklausys nuo to, kaip ji apipavidalinsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 04 21, 07:39)
Aciu 4u.gif
Viska su kompu dariau, poto su auksiniu apvedziojau, naturaliai neatrodo apvedziojimai tokie ryskus tik blizgus! o vokui uzklijuoti pirkom specealu vaska su
anspaudu, kaip senovej darydavo  ax.gif

maniskiu savikaina gavosi kazkur po 1.20Lt(su visais tusinukais ir anspaudais), bet manau galima buvo ir pigiau susisukti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kartais žinote, kur galima gauti gražių ir nebrangių kvietimų, jaučiu reikia knygynus apvaikščioti, ar dar kokių vietų Vilniuje yra?
Atsakyti
Tekstas kvietimams jau sugalvotas, bet kvietimu dar nepasidariusi.. rolleyes.gif Gal zn, kur Kaune galima isigyti idomesnio popieriaus, pvz. buna ryzinis, arba pergamentinis...? blush2.gif
Atsakyti
gal kas galit primint,kur Kaune uzraso pakvietimus graziai, niekur temoj nerandu,pamenu kad kazkur buvo, bet pameciau 4u.gif
Atsakyti
gal kas gali imesti savo konkreciu tekstu? blush2.gif ka googlej randu, nelabai man skamba unsure.gif pagal sablona dabar gavosi kazkas tokio:

Mielieji........
Maloniai kviečiame į mūsų žiedų sumainymo šventę,
kuri įvyks šių metų liepos 26 dieną Vilniuje.

Pagarbiai, A ir S

Prašome pranešti savo sprendimą iki birželio 30 d.

Programa:
14.00 – santuokos laiminimas Vilniaus X Bažnyčioje;
19.00 – šventinė vakarienė X sodyboje, Vilniuje.

man tas sventine vakariene visai neskamba, nes balius vyks dvi dienas. nezinau, kaip issireikst, padekit unsure.gif
Atsakyti
mes raseme taip:

Mielieji Mama ir Tėte,
Maloniai kviečiame Jus į gražiausią mūsų gyvenimo šventę, kuri vyks
2008 m. rugsėjo 13d.
Ceremonijos pradžia 12.40 Kauno rotušėje
Santuoka laiminama 14.30 Raudondvario bažnyčioje
Pokylio pradžia 19.00 sodyboje „Ąžuolotas“
Be vestuvių vaišių, mes taip pat pasirūpinome ir Jūsų nakvyne
Tikimės, kad šią dieną būsite kartu su mumis. Lauksime Jūsų.
Evelina ir Ignas
Jei negalėsite dalyvauti, būtume dėkingi jei praneštumėte likus mėnesiui iki vestuvių.
Atsakyti