Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

QUOTE(Invincible @ 2008 04 11, 14:03)
Kaip galvoji ar graziai issipjaus? Zinok as dabar nusipirkau toki gersni peiliuka, na brangesni, nes man ten pardej padave visai toki belekoki - po 1Lt, tai gal todel ir neissipjove graziai, o dabar pabandziau su geru peiliuku ir iseina visai  thumbup.gif  issipjauna tie drugeliai. Va tik reikia perprasti sistema kaip ten tiksliai daryti, nes kazkaip panele kuri dare rase kad dejo ant lango trefareta ir ant balto grobleto popieriaus paskui pjauste  doh.gif  ar tu supranti ka nors?

matyt tu pirma isbandysi ta technologija tongue.gif
nes as net popieriaus dar nenusipirkau blush2.gif
ale tikikimes, kad musu mintys issipildys mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikekimes, mes dar dabar su sese aiskinames kaip juos daryti. Jei man iseis tai as jau zinok tuos pakvietimus kaip toki svarbesni gyvenime ivyki aplaistysiu hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif nesitikėjau, kad mano padaryti kvietimai su drugeliais susilauks tokios dėmėsio blush2.gif
Čia taip sudėtingai apie juos diskutuojate mirksiukas.gif ne taip jau ir sunkiai jie darosi... mirksiukas.gif galiu plačiau parašyti kaip dariausi...
Popierį rinktis ne patį storiausią, nes bus sunku pjaustyti, bet ir ne ploną...
Kadangi popierius buvo kiek storenis už įprastą, kitokio būdo kaip kopijavimas ant lango nesugalvojau... šablonas apačioje, popierius ant viršaus, nespausdama pieštuko ir darbavausi dieną kol saulutė šviečia wink.gif Prisikopijavau tiek kiek man reikia, tada jau sėdau prie stalo ir pjausčiau su skalperiu...
Svarbiausia pasirinkti tokią drugelių sparnelių formą, kad būtų lengvos lenktos linijos, nes staigius užsukimus sunku išpjauti...
Atsakyti
blush2.gif Mes tikrai cia neisivaizduojam kaip daryt... Bet tu paisei ant kiekvieno lapo? O paskui jei neatitaikai tiesiai ispjauti, tai reikia trinti piestuka, kaip suprantu... O skalperis-tai cia paprastas peiliukas, istraukiamas toks? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 04 11, 17:33)
blush2.gif  Mes tikrai cia neisivaizduojam kaip daryt... Bet tu paisei ant kiekvieno lapo? O paskui jei neatitaikai tiesiai ispjauti, tai reikia trinti piestuka, kaip suprantu... O skalperis-tai cia paprastas peiliukas, istraukiamas toks?  blush2.gif

Kopijavau ant kiekvieno lapo, kiekvieną atskirai ir pjausčiau... pabaigoje vis tiek pieštuką tenka trinti... o skalperis pas mane toks iš senukų su keičiamais antgaliais, bet manau ir tas su ištraukiamu peiliuku tinka... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai grazu, dekui, bandysim. 4u.gif
O gal kartais pati sablona dar turi? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 11 balandžio 2008 - 15:47
QUOTE(Jurgeete @ 2008 04 11, 16:42)
Kopijavau ant kiekvieno lapo, kiekvieną atskirai ir pjausčiau... pabaigoje vis tiek pieštuką tenka trinti... o skalperis pas mane toks iš senukų su keičiamais antgaliais, bet manau ir tas su ištraukiamu peiliuku tinka... mirksiukas.gif

Dar sykeli sveikute ax.gif .Gal galetumei ideti foto to tavo peiliuko(skalperio)?Idomu,kaip jis atrodo g.gif .Beja,aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 04 11, 17:44)
Labai grazu, dekui, bandysim.  4u.gif
O gal kartais pati sablona dar turi?  blush2.gif

Čia buvo mano pradinis šablonas paskui truputuką tobulinau (bet jo neradau sad.gif )
Sėkmės jums kūryboje smile.gif
paskui mielai pasižiūrėsiu į jūsų padarytus kvietimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui bigsmile.gif kimbam i darba showoff.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 04 10, 12:38)
Labai noriu pasidaryti tokius pakvietimus
user posted image
user posted image
gal galetumete pasakyti: ar cia tie drugeliai priklijuoti ar ispjauti? nes taip atrodo, kad jie cia išpjauti, nes po jais matosi kiaurymė  g.gif

Labai grazus kvietimukai smile.gif idomiai atrodo tie drugeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2008 04 11, 17:47)
Dar sykeli sveikute ax.gif .Gal galetumei ideti foto to tavo peiliuko(skalperio)?Idomu,kaip jis atrodo g.gif .Beja,aciu uz atsakyma 4u.gif

Į sveikatą mirksiukas.gif
o čia mano rinkinys (kokybė tai ne pati geriausia, bet man ko pakako mirksiukas.gif
Atsakyti
Jurgetee, mes lenkiames tavo kurybai ir nuojaitai, ko nuotakos nori...
esame labai dekingos uz pakista minty kaip nesudetingai galima pasidaryti nuostabius pakvietimus.. na tik kruopstumo siek tiek reikia ir fantazijos kaip viska isdelioti ...
tau didelis didelis balionas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti