Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

nu mes tai ir labai suptiliai uzsiminem, kad nestu pinigelius.Nusprendem daryti dideles vestuves, galejom tik susirasyti, bet norejom sventes ne tik sau, bet ir artimiausiem zmonem, todel ir pasirinkom didele svente.nors kainos, tai pacios matot, kad siaubingos doh.gif visus turimus sutaupytus pinigelius teks isleist, todel pagalvojom, kad uz tuos gautus pinigelius per vestuves i medaus menesiuka nuvaziuosim, nes savu nebeliks blink.gif tai nemanau, kad cia kazkas blogo pinigeliu prasyti, juk patys galejom uz tuos pinigelius daug ka nusipirkti ir nuvaziuoti kur, bet pasirinkom svente sau ir kitiems 4u.gif niu va kiek prirasiau, tikiuosi supratot mane rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 08, 20:47)
Papildyta:
O dabar labiau į temą klausimą turiu smile.gif
Gal žinot kur Vilniuj galima gražaus popieriaus įsigyt, kuris tiktų spauzdinti rašaliniu printeriu... ?  4u.gif

POPIERIAUS PASAULIS"
Savanorių pr. 16, 03116 Vilnius
Atsakyti
Paneles, nusvieskit mane, pries kiek laiko reik uzsakineti kvietimus, kad padarytu laiku???(t.y. per kiek laiko padaro juos? na, man reiketu nemazai...) ir ar ne per anksti iteikineti kvietimus tarkim likus 3 men. iki vestuviu??
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 08, 19:47)
nepatiks močiutei atiduosi tas vazas  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

ai nezinau, mano nuomone negrazu ir atiduoti kazkam (mociutei, seneliui, i soda isvezti ir pan..) nepatikusias dovanas, bet negrazu ir prasyti dovanoti pinigus.
Sprendimas - pakvietimuose nerasyti, kad nori pinigu, o kai paklaus, ka dovanoti - reiksmingai patyleti kelias sekundes ir galiausiiai atsakyti: "tik ne vazas ir servizus" blink.gif
Atsakyti
Labai noriu pasidaryti tokius pakvietimus
user posted image
user posted image
gal galetumete pasakyti: ar cia tie drugeliai priklijuoti ar ispjauti? nes taip atrodo, kad jie cia išpjauti, nes po jais matosi kiaurymė g.gif
Atsakyti
QUOTE(wesika @ 2008 04 10, 07:34)
POPIERIAUS PASAULIS"
Savanorių pr. 16, 03116 Vilnius

ačiū mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(meskytia @ 2008 04 10, 10:05)
ai nezinau, mano nuomone negrazu ir atiduoti kazkam (mociutei, seneliui, i soda isvezti ir pan..) nepatikusias dovanas, bet negrazu ir prasyti dovanoti pinigus.
Sprendimas - pakvietimuose nerasyti, kad nori pinigu, o kai paklaus, ka dovanoti - reiksmingai patyleti kelias sekundes ir galiausiiai atsakyti: "tik ne vazas ir servizus"  blink.gif

Matai jei daiktas skoningas tai ir gera skoninga vaza yra gerai smile.gif Patalynė irgi, nu turėsi ir sudėvėsi, nieko čia blogo smile.gif
Bet jei jau baaaisiai be skonio...

ai nežinau.

Čia manau jau gal nevystom diskusijas apie dovanas, nes ką tik temos pavadinimą prisiminiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 04 10, 12:38)
Labai noriu pasidaryti tokius pakvietimus
user posted image
gal galetumete pasakyti: ar cia tie drugeliai priklijuoti ar ispjauti? nes taip atrodo, kad jie cia išpjauti, nes po jais matosi kiaurymė  g.gif

na va mano mintis apie tuos pacius pakvietimus sukasi.. siek tiek abu variantas pakeisiu ir gausiu treciaji rolleyes.gif tik dar ant popieriaus nezinau kaip atrodys tongue.gif
o siaip tai cia yra ispkaustyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai as kaip suprantu: issikerpi atvirutes forma, po to tuos drugelius iskerpi, labai grazu, bet reikalauja daug kruopstaus darbo ax.gif
Atsakyti
Labai grazus kvietimukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liuchija: 10 balandžio 2008 - 18:59
Na zinokite suvargau as su tais pakvietimais karsta.gif Buvau Popieriaus pasaulyje, pirkau popieriu, tai siek tiek - 9vnt gavau likucio, tai po 1Lt vienas lapas, o kitus teks pirkti kaip ir priklauso-po 1.20, o be to ant to lapo neina su printeriu spausdinti teksto-jis gana slidus, tai teko pirkti toki permatoma i vidu deti, ant jo lengvai spausdinasi tekstas (pas mane popierius toks auksinis, kartonas, ant plonesnio tipo atvirute nedaroma). Butu gerai jei tik cia viskas ir uzsibaigtu doh.gif pabandziau pardej ant vieno lapo ispjauti ta stebuklingaji drugeli, su peiliuku kaip ir kazkas rase ir zinokit nelabai graziai gaunasi... schmoll.gif tada puoliau dometis kiek kainuoja pjovimas lazeriu, nes issipjauna tikrai nekaip ranka, tai lazeriu ispjauti-vienas lapas-3Lt!!! mega_shok.gif laugh.gif Tada jau vos nenukritau. Atvirutes savikaina gaunasi, na, daug... Ka patartumet, zilee, kaip tu planuoji daryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 11 balandžio 2008 - 11:40
QUOTE(Invincible @ 2008 04 11, 12:39)
Na zinokite suvargau as su tais pakvietimais  karsta.gif Buvau Popieriaus pasaulyje, pirkau popieriu, tai siek tiek - 9vnt gavau likucio, tai po 1Lt vienas lapas, o kitus teks pirkti kaip ir priklauso-po 1.20, o be to ant to lapo neina su printeriu spausdinti teksto-jis gana slidus, tai teko pirkti toki permatoma i vidu deti, ant jo lengvai spausdinasi tekstas (pas mane popierius toks auksinis, kartonas, ant plonesnio tipo atvirute nedaroma). Butu gerai jei tik cia viskas ir uzsibaigtu  doh.gif  pabandziau pardej ant vieno lapo ispjauti ta stebuklingaji drugeli, su peiliuku kaip ir kazkas rase ir zinokit nelabai graziai gaunasi...  schmoll.gif  tada puoliau dometis kiek kainuoja pjovimas lazeriu, nes issipjauna tikrai nekaip ranka, tai lazeriu ispjauti-vienas lapas-3Lt!!! mega_shok.gif  laugh.gif  Tada jau vos nenukritau. Atvirutes savikaina gaunasi, na, daug... Ka patartumet, zilee, kaip tu planuoji daryti?

o je doh.gif
as tai planuoju daryti kur kas mazesny. pati ta virsutini lapa perpjauti skersai, per vidury keli drugeliukai, ir isonu po kelis. o i vidu permatoma lapuka su uzrasu... niu nezinau, kas man cia gausis... bet galvoje kazkas panasaus sukasi ax.gif
Atsakyti
Kaip galvoji ar graziai issipjaus? Zinok as dabar nusipirkau toki gersni peiliuka, na brangesni, nes man ten pardej padave visai toki belekoki - po 1Lt, tai gal todel ir neissipjove graziai, o dabar pabandziau su geru peiliuku ir iseina visai thumbup.gif issipjauna tie drugeliai. Va tik reikia perprasti sistema kaip ten tiksliai daryti, nes kazkaip panele kuri dare rase kad dejo ant lango trefareta ir ant balto grobleto popieriaus paskui pjauste doh.gif ar tu supranti ka nors?
Atsakyti