QUOTE(meskytia @ 2008 04 08, 12:51)
Sita ir as girdejau
...kad nei subtiliai nei nesubtiliai negrazu uzsiminti pakvietimuose, kokiu nori dovanu...stilium, "protingi" sveciai patys turi uzklaust...
na tai ir nezinom ka daryt (ar rasyt ar ne)...vazu ir servizu "is lempos" nesinori...
nepatiks močiutei atiduosi tas vazas
Na blogiau gal, kai jauni žmonės tikrai beveik nieko neturi ir vestuvinių dovanų materialinis pagrindas yra labai svarbu.
Na as is saviskiu daug maž įtariu kurie skoningas dovanas padovanos ir garantuoju būsiu jomis patenkinta, o taip pat įtariu, kurie nelabai. Dar įtariu kurie kankins su klausimais "ką padovanot?", o aš atsakysiu vilą viduržemio jūros baseine
, nes atsakant ko nori, realiai tai įpareigoji išleisti kažkokią sumą, ko baisiai nemėgstu... Daug maž galiu įtarti kurie gali dovanot pinigus.
QUOTE(anileve)
dabar atsiminiau, vaiksciojom su drauge po parde ir jai paskambino jos geras draugas patikslinti laiku (ne skveitimu nebuvo), ir gale pokalbio sako, del dovanos tai nesirupinkite, geriau pinigais. mano drauge sako nu jo dabar taip iprasta, o jis sako- tai va kokius pora simtu ir uzteks. labai garsiai girdejosi. tai pirma man atvepo zandikaulis. po to jai. net geriausiam draugui negaleciau taip islement brrr
Siaubas...
Nežinau kaip tokioj situacijoj pasielgčiau
Kažin ar būtų likęs noras dalyvauti tokio chamo vestuvėse... O gal reiktų padovanoti porą šimtų, bet na pvz. Baltarusijos rublių
jei neklystu apie 20 ct išeina
QUOTE(aridax)
o prasymas padovanot pinigu man asmeniskai, kad ir kokiais zodziais ar forma - skamba kaip prasymas ateit del to, jog mums reikia pinigu
QUOTE(aridax)
as vienakart gavau zinute kvietima i gimtad "kvieciam i gimtad ta ir ta diena, ta ir ta val. Pinigu norim tiek ir tiek litu" patikekit, norejau isvis neit...
Tai tokiu atveju galėjo sąskaitos nr. nurodyt
O tai ką dovanojai?
Papildyta:
O dabar labiau į temą klausimą turiu
Gal žinot kur Vilniuj galima gražaus popieriaus įsigyt, kuris tiktų spauzdinti rašaliniu printeriu... ?