Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 07, 16:31)
Šiaip kažkur skaičiau apie kvietimų etiketą ir pan., tai pasirodo blogas tonas yra kvietimuose apskritai užsiminti apie dovanas, jau nekalbant apie rašymą kaip nori dovanas gauti ...  4u.gif

Sita ir as girdejau verysad.gif ...kad nei subtiliai nei nesubtiliai negrazu uzsiminti pakvietimuose, kokiu nori dovanu...stilium, "protingi" sveciai patys turi uzklaust...
na tai ir nezinom ka daryt (ar rasyt ar ne)...vazu ir servizu "is lempos" nesinori...
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2008 04 08, 13:35)
Pritariu. Juk ne del dovanu svecius kvieciam. beto kaip miela kai atvarau i kaima o bobute ir sako "oj sita saldytuva mociutes per vesele uzfundino... " o sita vaza tas ir tas:) beto kiti sugalvoja padovanoti tai ko pati nusipirkti neprisiverstum, arba nesugalvotum. Manau:P~

as tai kaip tik noreciau kokiu nors dovaneliu... na aisku cia nekalbu apie 5 vnt tu paciu daiktu... g.gif bet siaip man mieliau gaut kito zmogaus rinkta, apgalvota daikta, o ne paparasciausia i vokeli paskubom imesta kupiura schmoll.gif pinigai ateina ir iseina, o daiktai lieka, kartu su prisiminimais..
zinau, kad mes gausim dovanu vokeliu, bet labai noreciau, kad nevisi tai dovanotu.. man taip miela gaut dovana, i kuria kitas zmogus bent jau savo mintis sudejo... 4u.gif
taigi ne tik kad kvietimuose nerasysiu apie pinigus, bet ir jei kas paklaus tikrai neuzsiminsiu apie vokeli 4u.gif
o prasymas padovanot pinigu man asmeniskai, kad ir kokiais zodziais ar forma - skamba kaip prasymas ateit del to, jog mums reikia pinigu schmoll.gif
as vienakart gavau zinute kvietima i gimtad "kvieciam i gimtad ta ir ta diena, ta ir ta val. Pinigu norim tiek ir tiek litu" blink.gif patikekit, norejau isvis neit...
Papildyta:
beje, as savo kvietimus irgi darau pati.. 4u.gif paprastai sumaketuoju ir atspausdinu ant pastelines spalvos popieriaus, padarau skylute ir perveriu kaspineli (taip papuosiu), vokus lankstau karpau pati, ir juos siuvineju karoliukais bei blizganciais siulais, vardus zmoniu, kuriems skiriamas kvietimas ax.gif
Atsakyti
dabar atsiminiau, vaiksciojom su drauge po parde ir jai paskambino jos geras draugas patikslinti laiku (ne skveitimu nebuvo), ir gale pokalbio sako, del dovanos tai nesirupinkite, geriau pinigais. mano drauge sako nu jo dabar taip iprasta, o jis sako- tai va kokius pora simtu ir uzteks. labai garsiai girdejosi. tai pirma man atvepo zandikaulis. po to jai. net geriausiam draugui negaleciau taip islement brrr
Atsakyti
QUOTE(meskytia @ 2008 04 08, 13:51)
Sita ir as girdejau  verysad.gif ...kad nei subtiliai nei nesubtiliai negrazu uzsiminti pakvietimuose, kokiu nori dovanu...stilium, "protingi" sveciai patys turi uzklaust...
na tai ir nezinom ka daryt (ar rasyt ar ne)...vazu ir servizu "is lempos" nesinori...

as manau, jog bet kokiu atveju siais laikais dauguma vis tiek dovanoja pinigus. Praejo tie laikai, kai visi masiskai pirkdavo servizus, lygintuvus ir pan. Aisku, pavieniai zmones ir dabar dar tai gali padovanot, bet tikrai ne visa mase. Na as taip manau 4u.gif be to, as pati nuo busimos anytos siaip ivairiom progom esu gavus tikrai ne mano skonio puodeliu rinkini, patalyne.. taigi ne tik per vestuves yra tokia gresme. Ir ka, tada suki galva kur panaudot, pritaikyt... biggrin.gif bet juk viskas imanoma mirksiukas.gif net ir 40 lygintuvu prakist lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(anileve @ 2008 04 08, 14:04)
dabar atsiminiau,  vaiksciojom su drauge po parde ir jai paskambino jos geras draugas patikslinti laiku (ne skveitimu nebuvo), ir gale pokalbio sako, del dovanos tai nesirupinkite, geriau pinigais. mano drauge sako nu jo dabar taip iprasta, o jis sako- tai va kokius pora simtu ir uzteks. labai garsiai girdejosi. tai pirma man atvepo zandikaulis. po to jai. net geriausiam draugui negaleciau taip islement brrr

nu ir chamu buna.... blink.gif nu jo, bet tai cia kaip ir man tada, suma nurode.. bet cia tai jau isvis virsune.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aridax: 08 balandžio 2008 - 13:13
QUOTE(Hennessy @ 2008 01 23, 10:42)
Oj, net ir nepastebėjau, kad čia apie mano pakvietimus kalba  blush2.gif
Dariau pati, bet pačių pakvietimų idėja ne mano - sumaketavau pagal šiuos - http://www.dizzidezi...-p-1-c-255.html pavyzdžius. Dėl apvalėjimo tai čia buvo visa istorija, nes niekaip nesigaudavo lygiai padaryti  schmoll.gif  O paskui pasiemiau paprastą lėkštę tinkamo dydžio lygiais kraštais, apverčiau ir pagal ją ir padariau  lotuliukas.gif Tą juostelę viduje klijavau tik toje dalyje, kur apvalėjimas. O vat su karoliukais tai buvo vargo  doh.gif  Čia jie šiaip skirti drabužiams, reikia su specialiais klijais klijuoti. Na aš iš pradžių bandžiau su paprastais klijais, bet prastai laikėsi. Tai tada pradėjau klijuoti su superklijais  biggrin.gif  Bet tada reikia iš pirmo karto tiksliai pataikyti į reikiamą vietą, nes jeigu biški kreivai prilipdei - tai nebegalima pataisyti sad.gif Aš taip kelis pakvietimus sugadinau... Ir šiaip į tuos pakvietimus nerealiai daug laiko ir pastangų idėta. Gerai, kada tada nedirbau ir turėjau laiko... Bet užtat gavosi lygiai taip, kaip norėjau. Ir už labai patrauklią kainą  rolleyes.gif

labai jau man grazus jusu pakvietimai thumbup.gif o kokiais klijais juostele per viduri klijavot? popierius, kaip matau, fakturinis, tai paprastais turbut nelabai laikosi? blush2.gif
Papildyta:
o kai jus kvieciat tetas ir dedes, tai pakvietimuose tik vardus rasot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meskytia @ 2008 04 08, 12:51)
Sita ir as girdejau  verysad.gif ...kad nei subtiliai nei nesubtiliai negrazu uzsiminti pakvietimuose, kokiu nori dovanu...stilium, "protingi" sveciai patys turi uzklaust...

nepatiks močiutei atiduosi tas vazas bigsmile.gif mirksiukas.gif

Na blogiau gal, kai jauni žmonės tikrai beveik nieko neturi ir vestuvinių dovanų materialinis pagrindas yra labai svarbu.

Na as is saviskiu daug maž įtariu kurie skoningas dovanas padovanos ir garantuoju būsiu jomis patenkinta, o taip pat įtariu, kurie nelabai. Dar įtariu kurie kankins su klausimais "ką padovanot?", o aš atsakysiu vilą viduržemio jūros baseine lotuliukas.gif , nes atsakant ko nori, realiai tai įpareigoji išleisti kažkokią sumą, ko baisiai nemėgstu... Daug maž galiu įtarti kurie gali dovanot pinigus.

QUOTE(anileve)
dabar atsiminiau, vaiksciojom su drauge po parde ir jai paskambino jos geras draugas patikslinti laiku (ne skveitimu nebuvo), ir gale pokalbio sako, del dovanos tai nesirupinkite, geriau pinigais. mano drauge sako nu jo dabar taip iprasta, o jis sako- tai va kokius pora simtu ir uzteks. labai garsiai girdejosi. tai pirma man atvepo zandikaulis. po to jai. net geriausiam draugui negaleciau taip islement brrr

Siaubas...
Nežinau kaip tokioj situacijoj pasielgčiau unsure.gif Kažin ar būtų likęs noras dalyvauti tokio chamo vestuvėse... O gal reiktų padovanoti porą šimtų, bet na pvz. Baltarusijos rublių smile.gif jei neklystu apie 20 ct išeina lotuliukas.gif

QUOTE(aridax)
o prasymas padovanot pinigu man asmeniskai, kad ir kokiais zodziais ar forma - skamba kaip prasymas ateit del to, jog mums reikia pinigu 

drinks_cheers.gif

QUOTE(aridax)
as vienakart gavau zinute kvietima i gimtad "kvieciam i gimtad ta ir ta diena, ta ir ta val. Pinigu norim tiek ir tiek litu"  patikekit, norejau isvis neit...

Tai tokiu atveju galėjo sąskaitos nr. nurodyt biggrin.gif lotuliukas.gif
O tai ką dovanojai?

Papildyta:
O dabar labiau į temą klausimą turiu smile.gif
Gal žinot kur Vilniuj galima gražaus popieriaus įsigyt, kuris tiktų spauzdinti rašaliniu printeriu... ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 08 balandžio 2008 - 19:48
Mes irgi pakvietimu gale subtilai uzsiminem, kad noretume vokeliu, nes siaip ar taip 11 metu esam kartu ir viska turim, taip ir dovanojo visi. Nu, bet konkrecios sumos tai niekam nesakem kiek det lotuliukas.gif , kaip cia perskaiciau, net juokinga pasidare, kad dar tokiu dalyku buna, pati i tokias vestuves greiciausiai neiciau g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(wesika @ 2008 04 08, 20:16)
labai jau man grazus jusu pakvietimai  thumbup.gif o kokiais klijais juostele per viduri klijavot? popierius, kaip matau, fakturinis, tai paprastais turbut nelabai laikosi?  blush2.gif
Papildyta:
o kai jus kvieciat tetas ir dedes, tai pakvietimuose tik vardus rasot? ax.gif

As kai rasiau tai visur rasiau vardais wink.gif
Atsakyti
Va tokie buvo musu pakvietimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2008 04 09, 14:23)
Mes irgi pakvietimu gale subtilai uzsiminem, kad noretume vokeliu, nes siaip ar taip 11 metu esam kartu ir viska turim, taip ir dovanojo visi. Nu, bet konkrecios sumos tai niekam nesakem kiek det  lotuliukas.gif , kaip cia perskaiciau, net juokinga pasidare, kad dar tokiu dalyku buna, pati i tokias vestuves greiciausiai neiciau  g.gif  schmoll.gif

tai kam tie pinigai jei viską turit mirksiukas.gif

šiaip gražūs pakvietimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 09, 16:02)
tai kam tie pinigai jei viską turit  mirksiukas.gif
šiaip gražūs pakvietimai smile.gif

na tiesiog zinojom, kad vistiek nes kazka blush2.gif , tai ir pasiulem, jei kas butu dovanas nese nieko blogo irgi nebutu atsitike, jeigu butu be nieko ateje irgi butu gerai, svarbu, kad butu dalyvave musu sventeje, nes vestuves patys darem, tai kvietem pacius brangiausius, tuos kuriuos tikrai norejom matyti savo sventej zmones.
Atsakyti
na jo vistiek kažką neš smile.gif
Atsakyti