Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

QUOTE(Diana_B_K @ 2008 04 03, 18:23)
mano busimas vyras teisininkas ir jo darbas lb susijes su korupcija - tai mes juoko forma rasysim taip:

p.s. nepaisant vykdomos korupcijos prevencijos programos  - noretusi kad jusu dovanele tilptu mazame vokelyje.

kaip Jums?

na jei visi sveciai zino apie tavo vyro profesija ir tikrai paie tai pagalvos, tai bus gana linksma. Bet jei nezino arba neprisimins kokia tavo vyro profesija tai nelabai. As tai nelabai suprasciau tokia potekste ir man pasirodytu nelabai skoningas juokelis.

Bet cia zinoma viskas priklauso nuo adresatu ir nuo to kaip gerai jie jus pazista.

Mes tai nerasom kad norim vokeliu, kazkaip vis uzsiminam ir uzsiminam, siais laikais jei zmones nori dovanu tai dauguma daro dovanu sarasa, o jei nenori dovanu ir apie jas nekalba tai visi dovanoja vokelius.
Atsakyti
QUOTE(*Juoduke* @ 2008 04 03, 15:27)
Netoli Kauno pilies Popieriaus salonas yra, ten man minėjo kad yra didelis gražuas popieriaus pasirinkimas  ax.gif

labai aciu, reiks apsilankyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wesika: 07 balandžio 2008 - 15:40
QUOTE(Diana_B_K @ 2008 04 03, 17:23)
mano busimas vyras teisininkas ir jo darbas lb susijes su korupcija - tai mes juoko forma rasysim taip:

p.s. nepaisant vykdomos korupcijos prevencijos programos  - noretusi kad jusu dovanele tilptu mazame vokelyje.

kaip Jums?

Šiaip kažkur skaičiau apie kvietimų etiketą ir pan., tai pasirodo blogas tonas yra kvietimuose apskritai užsiminti apie dovanas, jau nekalbant apie rašymą kaip nori dovanas gauti ... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, panelės, noriu jums padekoti, nes tik jusu pagalba surinkau teksta pakvietimams bigsmile.gif
Siandien nusipirkau popieriaus Kaune popieriaus salone ir lekiu daryti pakvietimus.
Atsakyti
QUOTE(oliuka @ 2008 04 07, 20:04)
Sveikos, panelės, noriu jums padekoti, nes tik jusu pagalba surinkau teksta pakvietimams  bigsmile.gif
Siandien nusipirkau popieriaus Kaune popieriaus salone ir lekiu daryti pakvietimus.

tik paskui gal butu galima pamatyti galini varianta, labai jau idomu.. blush2.gif 4u.gif ax.gif ir beje, kur tas popieriaus salonas prie kauno pilies, reikes ir man ieskoti... ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 07, 18:31)
Šiaip kažkur skaičiau apie kvietimų etiketą ir pan., tai pasirodo blogas tonas yra kvietimuose apskritai užsiminti apie dovanas, jau nekalbant apie rašymą kaip nori dovanas gauti ...  4u.gif

na, ne ta situacija... aš asmeniškai nenoriu gaut 3 servizų ir dar ne mano skonio. schmoll.gif šiaip, dauguma susiprotėja pinigais duot, bet jei kas nežino, tai geriau kaip nors gražiai užsimint... tada niekam klausimų nekils. ax.gif juk mergaitės daug pvz davė kaip rašyt tokius subtilius dalykus... mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 07, 17:31)
Šiaip kažkur skaičiau apie kvietimų etiketą ir pan., tai pasirodo blogas tonas yra kvietimuose apskritai užsiminti apie dovanas, jau nekalbant apie rašymą kaip nori dovanas gauti ...  4u.gif

As nepitariu, jei nerasysi nieko apie dovanas, tai atnes kelias mikrobangines, kelias patalynes, dar visokiu nereikalingu ir ne pagal tavo skoni daiktu... kam to reikia?! ax.gif
Mes raseme taip - Dovanas ketiname išsirinkti patys – taip sumažinsime rūpesčių Jums. Manau tai ne per daug akiplesiska, tiesiog graziai uzsimename, kad norime dovanu pinigais. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 08 balandžio 2008 - 11:34
QUOTE(zhirnius @ 2008 04 08, 11:20)
na, ne ta situacija... aš asmeniškai nenoriu gaut 3 servizų ir dar ne mano skonio.  schmoll.gif šiaip, dauguma susiprotėja pinigais duot, bet jei kas nežino, tai geriau kaip nors gražiai užsimint... tada niekam klausimų nekils.  ax.gif  juk mergaitės daug pvz davė kaip rašyt tokius subtilius dalykus...  mirksiukas.gif  blush2.gif

Matai bet kokia forma pagal etiketą užsimintis negalima... pasirodo.

Man kažkaip nesvarbu ką gausiu, jei kas nepatiks į kokį tėvų sodą nugrūsiu (kalbant apie servizus). Ndebūtina gi visko laikyt namie. Kažkaip tos dovanos toks mažmožis smile.gif Tikrai nerašysiu pakvietime smile.gif

---

Pagaliau pradėjau savo palvietimus maketuot, tai kažkaip ramiau šiįdy smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ew_a @ 2008 03 19, 22:29)
noriu parodyti savo pakvietimus. Dariau pagal MAMULIA kurtus pakvietimus, tai mano pakvietimai yra plagijatas,biet jie man labai mieli ir patiko man juos daryti, ispradziu norejau uzsisakyti, bet pasirode per brangu, nes reikejo apie 50 vienetuku, tai nusprendziau pati pasidaryti  bigsmile.gif

http://public.fotki....as/pakvietimai/

xi xi:) irgi fainai gavos smile.gif mes tai kiek teikiam pakvietimus tai vis sveciai nenori ju isvinioti : juk sugadinsim toki grozi" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spikita @ 2008 04 08, 11:47)
tik paskui gal butu galima pamatyti galini varianta, labai jau idomu..  blush2.gif  4u.gif  ax.gif  ir beje, kur tas popieriaus salonas prie kauno pilies, reikes ir man ieskoti...  ax.gif  smile.gif

Popieriaus salonas yra adresu: M. Daukšos g., 43. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2008 02 27, 16:37)
o kur tu pirkai toki popieriu, gelytes, plunksneles? O kaspineli jau pirkai toki marga, ar pati ranka pridejai?  g.gif
Labai grazus pakvietimai, as irgi galvojau kazka panasaus  blush2.gif

Popieriuka toki pirkausi knygine, o gelytes ir plunksneles tai Ermitaze oranzerijos skyriuje wink.gif

Pakvietimai labai visiems patiko wink.gif daugel sveciu visa vakara neisleisdavo kvietimo is ranku vis vartydavo ir stebejosi kaip jie cia taip fainai padaryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 08, 12:34)
Matai bet kokia forma pagal etiketą užsimintis negalima... pasirodo.

Man kažkaip nesvarbu ką gausiu, jei kas nepatiks į kokį tėvų sodą nugrūsiu (kalbant apie servizus). Ndebūtina gi visko laikyt namie. Kažkaip tos dovanos toks mažmožis smile.gif Tikrai nerašysiu pakvietime smile.gif

---

Pagaliau pradėjau savo palvietimus maketuot, tai kažkaip ramiau šiįdy smile.gif

Pritariu. Juk ne del dovanu svecius kvieciam. beto kaip miela kai atvarau i kaima o bobute ir sako "oj sita saldytuva mociutes per vesele uzfundino... " o sita vaza tas ir tas:) beto kiti sugalvoja padovanoti tai ko pati nusipirkti neprisiverstum, arba nesugalvotum. Manau:P~
Atsakyti