Mano daryti kvietimai...........
QUOTE(Akvilcikas @ 2008 04 02, 18:37)
Sveikutes, gal galit patart kaip graziai parasyt kad dovanas norime gauti vokeliuose?
"Teko gandą girdėti, kad jaunavedžiai laukia nesunkių, nedūžtančių, o telpančių į voką dovanų"
QUOTE(*Juoduke* @ 2008 04 03, 10:57)
"Teko gandą girdėti, kad jaunavedžiai laukia nesunkių, nedūžtančių, o telpančių į voką dovanų"
labai aciu
beje, kazkada kazkuri mergyte buvo idejusi nuoroda, kaip paisyti ar karpyti drugelius, gal galetu kas nors pagelbeti siuo atzvilgiu
dekoju is anksto
Papildyta:
dekoju uz demesy, jau radau
dekoju is anksto
Papildyta:
dekoju uz demesy, jau radau
kur patartumete Kaune grazaus popieriaus kvietimams isigyti?
QUOTE(wesika @ 2008 04 03, 14:03)
kur patartumete Kaune grazaus popieriaus kvietimams isigyti?
Netoli Kauno pilies Popieriaus salonas yra, ten man minėjo kad yra didelis gražuas popieriaus pasirinkimas
QUOTE(*Juoduke* @ 2008 04 03, 09:57)
O mes savo kvietimuose rasem taip: Kadangi planuojame povestuvine kelione, butume dekingi uz dovanas, kurios neluzta, neduzta ir laisvai konvertuojamos Europos sajungos salyse
mano busimas vyras teisininkas ir jo darbas lb susijes su korupcija - tai mes juoko forma rasysim taip:
p.s. nepaisant vykdomos korupcijos prevencijos programos - noretusi kad jusu dovanele tilptu mazame vokelyje.
kaip Jums?
p.s. nepaisant vykdomos korupcijos prevencijos programos - noretusi kad jusu dovanele tilptu mazame vokelyje.
kaip Jums?
QUOTE(Diana_B_K @ 2008 04 03, 17:23)
mano busimas vyras teisininkas ir jo darbas lb susijes su korupcija - tai mes juoko forma rasysim taip:
kaip Jums?
kaip Jums?
QUOTE(Diana_B_K @ 2008 04 03, 18:23)
kaip Jums?
kaip Jums?
mano nuomone tokios potekstes visai nesiderina prie zodzio vestuves, kur viskas turetu skambeti, romantiskai, svelniai, pakiletai, oriai ir... (nerandu tiksliu zodziu).Bet nepaisant to tai bent jau originalesne fraze nei tie konvertavimai ar panasiai...
As kai dariau pakvietimus irgi galvojau, kaip cia butu parasyti kad norime pinigeliu dovanoms, bet pasitariau su mama ir nutariau is vis nieko nerasyti apie dovanas nes musu laikais jau keleta metu kai dalyvauju vestuvese tai visi tik irdovanoja pinigelius nors kvetimuose apie tai nera uzsiminta