Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

QUOTE(ew_a @ 2008 03 19, 21:29)
noriu parodyti savo pakvietimus. Dariau pagal MAMULIA kurtus pakvietimus, tai mano pakvietimai yra plagijatas,biet jie man labai mieli ir patiko man juos daryti, ispradziu norejau uzsisakyti, bet pasirode per brangu, nes reikejo apie 50 vienetuku, tai nusprendziau pati pasidaryti  bigsmile.gif

http://public.fotki....as/pakvietimai/

labai grazus ir originalus thumbup.gif o is kur popieriu jiems pirkai?as irgi panasius ruosiuos daryti, tik surisiu su silkine juostele
Atsakyti
QUOTE(kleckiukas @ 2008 03 24, 14:01)
labai grazus ir originalus  thumbup.gif  o is kur popieriu jiems pirkai?as irgi panasius ruosiuos daryti, tik surisiu su silkine juostele

POPIERIAUS PASAULIS"
Savanorių pr. 16, 03116 Vilnius
Tel. (8 5) 213 08 91
Faks. (8 5) 213 64 39
El. paštas: popierius@mylida.lt

to popieriaus yra ivairiu atspalviu nuo sviesaus iki tamsaus, vieno lapo kaina 55 centai. Yra dabar toks sviestinis popierius, bet pardaveja pati nepatare jo pirkti nes kaip i tutele suki tai labai susiglamzo, o situom popierium likau patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti
Ar Jūs darot pakvietimus ir Tėvams? Susimąsčiau kaip gi čia man daryti su savo mažom vestuvėlėm. Kaip ir neplanavom kvietimų daryti, pranešėm Tėvams apie vestuves ir tuo pačiu jau kaip pakvietimas gavosi. Bet dar aišku yra liudininkų pora, jiems norėčiau įteikt oficialų gražų pakvietimą, tai jis kaip ir vienintelis pakvietimas gaunasi g.gif
Atsakyti
is esmes tai jei zodziu kvietete, tai tie oficialus pakvietimai nebutini smile.gif
Atsakyti
Tėvams tada gal ir ne, bet liudininkų mes kažkaip ir žodžiu dar nekvietėm. Kadangi kitų svečių nebus, tai turėjom pradžioje pasitarti, ar sutiktų dalyvauti ir būti liudininkais, nes tiesiog svečiais nekviečiam nieko. Sutiko. Dabar norim gražiai oficialiai pakviesti smile.gif O paaiškėjo, kad ir būsima anytėlė labai kvietimo nori. Užtat man ir įdomu, ar populiaru daryti tuos oficialius raštiškus kvietimus Tėvams.
Atsakyti
As tai siulau ir tevam daryti pakvietimus,bent mes tai darem ir ne tiek,kad reikia ar ne,bet kad jiems atsiminimui liktu... thumbup.gif Jei kam ydomu labai grazius pakvietimus daro imone "Vendito" www.vendito.eu ten puslapis dar kuriamas bet kontaktus ismeta. Jie ten su lazeriu karpo. Mes patys irgi ten daremes, labai patenkinti likom, visi giria dabar. Beje kazkas snekejo apie tai pries kiek laiko dalinti pakvietimus. Na mes jau isdalinom,nors dar 4 menesiai like,bet kai vestuves vasara, manau geriau anksciau isdalinti,kad zmones nesusiplanuotu kokiu atostogu tuo metu doh.gif geriau lai visi isanksciau zino... mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as vis teksta kuriu, o jei butu laikas ir isdalinti g.gif
Atsakyti
Kvietimas į vestuves
user posted image
jei patiks, kreipkitės mirksiukas.gif

dar keli pavyzdžiai

Atsakyti
Cia keletas ideju pakvietimams kurti... ax.gif gal kuriai kas nors patiks
user posted image user posted image user posted image - šioj idomus ir grazus vokas.. user posted image - labai patiko ši idėja bigsmile.gif user posted image user posted image - kazka panasaus, gal net graziau pasidare viena forumiete.. ax.gif user posted image user posted image user posted image - zalioms vestuvėms... smile.gif
Atsakyti
unsure.gif Sveikutes, gal galit patart kaip graziai parasyt kad dovanas norime gauti vokeliuose?
Atsakyti
sveikutes, na del dovanų vokeliuose tai net neisivaizduoju, manau ir taip dauguuma dovanoja vokelius blush2.gif
gal kuri žinot kur kaune galiu atspausdinti tekstą kvietimams ant storo popieriaus, nes mano printeris neima tokio storo schmoll.gif
Atsakyti
siaip manau geriausia bandyt kreiptis i reklamos agenturas, o dar geriau jei yra kokiu pazistamu kurie ten dirba smile.gif ir viska padarys smile.gif
Atsakyti