Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

QUOTE(Nervita @ 2008 03 10, 12:14)
Stai ir musu ax.gif ....istikruju paprasti, bet mums mieli, vien todel kad patys juos gaminom 4u.gif

o man labai simpatiski smile.gif
Atsakyti
Kadangi man pakvietimų daug nereikia, tai sugalvojau daryti pati. Ilgai galvojau kokia technika, bet popieriaus pjaustymas nugalėjo...
rezultatas - bandomasis kvietimas
Atsakyti
QUOTE(Jurgeete @ 2008 03 10, 20:28)
Kadangi man pakvietimų daug nereikia, tai sugalvojau daryti pati. Ilgai galvojau kokia technika, bet popieriaus pjaustymas nugalėjo...

Labai mieli good.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2008 03 10, 22:00)
Labai mieli  good.gif

Ačiū, man jie taip pat proe širdies... smile.gif
Atsakyti

atrodo tai super, kiek cia reikejo kantrybes
o kaip tu tuos drugelius ispjaudinejai?
Atsakyti
ačiū smile.gif
aš juos išpjausčiau su skalperiu... smile.gif 1 vnt. padaryti užtrukau ~40 min
Atsakyti
Stai ir musu ax.gif ....istikruju paprasti, bet mums mieli, vien todel kad patys juos gaminom 4u.gif

idomiai sugalvota, labai mieli
Atsakyti
QUOTE(Jurgeete @ 2008 03 10, 23:13)
ačiū smile.gif
aš juos išpjausčiau su skalperiu... smile.gif 1 vnt. padaryti užtrukau ~40 min

bene graziausi kiek esu maciusi 4u.gif
Atsakyti

gal turi didesne foto? mirksiukas.gif o ten piesinuka,atvirute,ar savo foto pridejot? 4u.gif
Atsakyti

wub.gif wub.gif wub.gif ....labai grazu
Papildyta:
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2008 03 11, 01:23)
gal turi didesne foto? mirksiukas.gif  o ten piesinuka,atvirute,ar savo foto pridejot? 4u.gif

Aciu merginos friends.gif ...
Didesnes neleidzia ideti, arba as nemoku jos kitaip sumazinti blush2.gif ...o ten musu nuotrauka...praeita vasara buvom pulke pas drauge, tad turim labai graziu nuotrauku is tos sventes kur mudu abu ...labai praverte mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti

tiesiog nuostabus ir originalus thumbup.gif
Atsakyti
Dar kartą ačiū merginos aciuks.gif
šiandien likusius kvietimus išpjausčiau, bet ranka nuo pjaustymo tai labai pavargo... džiaugiuos, kad ne daug vienetų reikėjo...
Po apačią dar turi dėtis kalkinis popieriukas, kuriame bus tekstas.. turiu nusipirkusi baltos spalvos, bet dabar kai pasižiūriu norisi akcento, reiks lėkti į parduotuvę spalvoto kalkinio popieriaus...
Vėliau galėsiu įdėti galutinį rezultatą... mirksiukas.gif
man pačiai taip gražu, kad norisi ir sau vieną pasilikti... mirksiukas.gif

Sėkmės ir kūrybinių minčių visoms, kurios darysitės kvietimus... smile.gif
Atsakyti