Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

musu vestuves bus rugpjucio 16, bet jau praktiskai visiem iteikem, na dar liko keli zmogeliukai, bet iki velyku ir tiem iteiksim! biggrin.gif
Atsakyti
Kokiu super ideju cia 4u.gif
Bet ir jusu mergaites kantrybe ir kruopstumas tiesiog thumbup.gif
Reikia ir man jau pradet savuosius gaminti, ech tik as neturiu tiek kantrybes doh.gif
na bet gal kaip nors, nes norisi vis tik daryti juo savo rankomis wub.gif
Atsakyti
Mes pakvietimus tai pradesime iteikineti kovo menesio viduryje smile.gif
Atsakyti
Mes jau dabar po truputi dalinam vis ax.gif
Atsakyti
As kvietimus irgi pati dariau, isejo tokie neblogi visai blush2.gif Parodyciau ir jums, bet nezinau kaip cia foto prisegt unsure.gif, o ir papasakot kaip juos gaminau butu paprasciau turint vaizdine medziaga mirksiukas.gif Issiuntinejau juos likus 4 men iki vestuviu, nors manau, kad galima ir anksciau juos pradet siust - sveciams daugiau laiko pasiruosimui...
Atsakyti
QUOTE(ladybug @ 2008 02 24, 18:00)
As kvietimus irgi pati dariau, isejo tokie neblogi visai  blush2.gif  Parodyciau ir jums, bet nezinau kaip cia foto prisegt unsure.gif, o ir papasakot kaip juos gaminau butu paprasciau turint vaizdine medziaga  mirksiukas.gif  Issiuntinejau juos likus 4 men iki vestuviu, nors manau, kad galima ir anksciau juos pradet siust - sveciams daugiau laiko pasiruosimui...

Pirma reikia 100 zinuciu parasyti, kad ikeltum foto. Bet dabar berods gali nuoroda kelti smile.gif
Atsakyti
Siandien ir as prie darbsciuju ranku burelio prisidejau..po ilgu paiesku, dizaino, medziagu gamybai, pagaliau viska turiu..jau baigineju eksperimenti vrianta, ir esu lb patenkita rezultatu biggrin.gif biggrin.gif kai pabaigsiu nufotkinsiu ir pasirodysiu jum, kad ivertintumet biggrin.gif
Atsakyti
Stai ir mano kvietimukai 4u.gif priduodu juos jusu teismui blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irute1984: 26 vasario 2008 - 19:17
QUOTE(irute1984 @ 2008 02 26, 20:13)
Stai ir mano kvietimukai  4u.gif  priduodu juos jusu teismui  blush2.gif

na kvietimukai gal ir idomus... jei pamatyciau didesne foto tai gal galeciau pasakyt kad "super" mirksiukas.gif
cia kiek supratau tipo a la pergamentas toks? krastelius jus ten patys apdeginot ar man ten tik atrodo mastau.gif

puiki ideja ir turbut tokia bus vestuviu tematika... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rosena @ 2008 01 31, 23:53)
o man patikusi yra ideja jog  parasyta  ant lapo perista graziu kaspineliu susuktas ir imestas i buteli , o tam buteli smelio  smile.gif taip idomiau ir orginaliau  tikrai yra intriga  kai paduodi sveciui smile.gif

na taip ideja kaip ideja vaizdelis grazus, romantiska.. ale vienas klausimelis- kaip gavus sveciui ta kvietimuka is butelio iskrapstyt lauk??? blush2.gif
Atsakyti
Idedu nuoroda kur patalpinau kvietimukus, kad galetumete tinkai juos ivertinti 4u.gif

http://public.fotki....mas-i-vestuves/
Atsakyti
o cia galite rasti manuosius ranku darbo kvietimukus http://www.supermama...?...84614&st=24 blush2.gif
Atsakyti
Ingusia_1983, o kur tu pirkai toki popieriu, gelytes, plunksneles? O kaspineli jau pirkai toki marga, ar pati ranka pridejai? g.gif
Labai grazus pakvietimai, as irgi galvojau kazka panasaus blush2.gif
Atsakyti