Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

pirksim pailgas dezutes kad issiustume i uzsieni smile.gif
Atsakyti
taip kvietimus daremes patys 4u.gif ir kaip pusiau ranku darbo manau gan neblogai gavosi ax.gif

sirdeles menesi laiko siuvinejau is smulkiu karoliuku......veliau ir vokus teko patiems karpytis ir lankstytis......o ir maketa kol issirinkom ir pasidarem....zodziu vargelio truputi buvo, bet labai malonus ir jis buvo.... smile.gif

visoms kas svarsto ar gamintis kvietimus pacioms ar pirkti jau pagamintus as patarciau gamintis.....nes paciu jaunuju gaminti kvietimai kokie jie bebutu patys is saves visada yra grazesni ir mielesni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaajurga @ 2008 02 18, 16:38)
taip kvietimus daremes patys 4u.gif  ir kaip pusiau ranku darbo manau gan neblogai gavosi ax.gif

sirdeles menesi laiko siuvinejau is smulkiu karoliuku......veliau ir vokus teko patiems karpytis ir lankstytis......o ir maketa kol issirinkom ir pasidarem....zodziu vargelio truputi buvo, bet labai malonus ir jis buvo....  smile.gif
visoms kas svarsto ar gamintis kvietimus pacioms ar pirkti jau pagamintus as patarciau gamintis.....nes paciu jaunuju gaminti kvietimai kokie jie bebutu patys is saves visada yra grazesni ir mielesni mirksiukas.gif

Super wub.gif as maniau karoliukai klijuoti.

as kai savo padarysiu idesiu cia:) nes dar nesutare baznycis laiko, tai negaliu uzbaigt;)
Atsakyti
Nu Jūs mergaitės tikros šaunuolės thumbup.gif
Atsakyti
jei kiek as vargstu su tais pakvietimais taip atsibodo,bet negi dabar ismesi visas supirktas medziagas doh.gif
Atsakyti
Niekaip nerandu graziu pakvietimu, vakar maximoj radau tokius neikyrius, nebanalius, visiskai balti tokie, grazus, bet tik 15vnt yra, o man reikia 20vnt! Kazkas rase, kad knygynuose yra, nuvaziavau-nieko ten nera, nezinau ka daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 02 20, 11:55)
Niekaip nerandu graziu pakvietimu, vakar maximoj radau tokius neikyrius, nebanalius, visiskai balti tokie, grazus, bet tik 15vnt yra, o man reikia 20vnt! Kazkas rase, kad knygynuose yra, nuvaziavau-nieko ten nera, nezinau ka daryt  doh.gif

nu Pegaso knygyne neseniai maciau, visai graziu pakvietimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2008 02 20, 13:20)
nu Pegaso knygyne neseniai maciau, visai graziu pakvietimu  ax.gif

as pegaso knygyne irgi pirkau, ir man tentruko, tai atveze veliau dar tu paciu. Ir kituose knygynuose buvau maciusi
Atsakyti
QUOTE(aaajurga @ 2008 02 18, 13:05)
iki musu vestuviu taip pat dar nemazai laiko.....taciau kvietimukus jau pasigaminome ir iteikeme ne mazai daliai sveciu.... 4u.gif

musu kvietimukai  http://public.fotki....ai/1004247.html

nu ir kantrybė žmogaus smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2008 02 20, 15:05)
as pegaso knygyne irgi pirkau, ir man tentruko, tai atveze veliau dar tu paciu. Ir kituose knygynuose buvau maciusi

as dar maciau neblogu kvietimu rastines reikmenyse, ir lyg pavadinimas parduotuves toks pat, tik reiktu nupasakot kur ji randas g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaajurga @ 2008 02 18, 14:05)
iki musu vestuviu taip pat dar nemazai laiko.....taciau kvietimukus jau pasigaminome ir iteikeme ne mazai daliai sveciu.... 4u.gif

musu kvietimukai  http://public.fotki....ai/1004247.html

Labai grazu pakvietimukas thumbup.gif , kazin kiek tau ju reikes? mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Saunuoles mergytes 4u.gif Ir darbscios, as netureciau kantrybes pati pasidaryti kvietimus.. O ir galimybes nelabai leidzia, nes esu ne Lietuvoje, o kai grisiu, nelabai turesiu laiko daryti juos, tai tikiuosi, kad rasiu ka nors grazaus nusipirkti.. ax.gif Siaip www.kvietimai.lt labai graziu yra, bet kainos nuo 8 iki 24 litu, tai sakyciau truputeli daugoka doh.gif

Atsakyti