pirksim pailgas dezutes kad issiustume i uzsieni
taip kvietimus daremes patys ir kaip pusiau ranku darbo manau gan neblogai gavosi
sirdeles menesi laiko siuvinejau is smulkiu karoliuku......veliau ir vokus teko patiems karpytis ir lankstytis......o ir maketa kol issirinkom ir pasidarem....zodziu vargelio truputi buvo, bet labai malonus ir jis buvo....
visoms kas svarsto ar gamintis kvietimus pacioms ar pirkti jau pagamintus as patarciau gamintis.....nes paciu jaunuju gaminti kvietimai kokie jie bebutu patys is saves visada yra grazesni ir mielesni
sirdeles menesi laiko siuvinejau is smulkiu karoliuku......veliau ir vokus teko patiems karpytis ir lankstytis......o ir maketa kol issirinkom ir pasidarem....zodziu vargelio truputi buvo, bet labai malonus ir jis buvo....
visoms kas svarsto ar gamintis kvietimus pacioms ar pirkti jau pagamintus as patarciau gamintis.....nes paciu jaunuju gaminti kvietimai kokie jie bebutu patys is saves visada yra grazesni ir mielesni
QUOTE(aaajurga @ 2008 02 18, 16:38)
taip kvietimus daremes patys ir kaip pusiau ranku darbo manau gan neblogai gavosi
Super as maniau karoliukai klijuoti.
as kai savo padarysiu idesiu cia:) nes dar nesutare baznycis laiko, tai negaliu uzbaigt;)
Nu Jūs mergaitės tikros šaunuolės
jei kiek as vargstu su tais pakvietimais taip atsibodo,bet negi dabar ismesi visas supirktas medziagas
Niekaip nerandu graziu pakvietimu, vakar maximoj radau tokius neikyrius, nebanalius, visiskai balti tokie, grazus, bet tik 15vnt yra, o man reikia 20vnt! Kazkas rase, kad knygynuose yra, nuvaziavau-nieko ten nera, nezinau ka daryt
QUOTE(Invincible @ 2008 02 20, 11:55)
Niekaip nerandu graziu pakvietimu, vakar maximoj radau tokius neikyrius, nebanalius, visiskai balti tokie, grazus, bet tik 15vnt yra, o man reikia 20vnt! Kazkas rase, kad knygynuose yra, nuvaziavau-nieko ten nera, nezinau ka daryt
nu Pegaso knygyne neseniai maciau, visai graziu pakvietimu
QUOTE(mjk @ 2008 02 20, 13:20)
nu Pegaso knygyne neseniai maciau, visai graziu pakvietimu
as pegaso knygyne irgi pirkau, ir man tentruko, tai atveze veliau dar tu paciu. Ir kituose knygynuose buvau maciusi
QUOTE(aaajurga @ 2008 02 18, 13:05)
iki musu vestuviu taip pat dar nemazai laiko.....taciau kvietimukus jau pasigaminome ir iteikeme ne mazai daliai sveciu....
musu kvietimukai http://public.fotki....ai/1004247.html
nu ir kantrybė žmogaus
QUOTE(skgreta @ 2008 02 20, 15:05)
as pegaso knygyne irgi pirkau, ir man tentruko, tai atveze veliau dar tu paciu. Ir kituose knygynuose buvau maciusi
as dar maciau neblogu kvietimu rastines reikmenyse, ir lyg pavadinimas parduotuves toks pat, tik reiktu nupasakot kur ji randas
QUOTE(aaajurga @ 2008 02 18, 14:05)
iki musu vestuviu taip pat dar nemazai laiko.....taciau kvietimukus jau pasigaminome ir iteikeme ne mazai daliai sveciu....
Labai grazu pakvietimukas , kazin kiek tau ju reikes?
Saunuoles mergytes Ir darbscios, as netureciau kantrybes pati pasidaryti kvietimus.. O ir galimybes nelabai leidzia, nes esu ne Lietuvoje, o kai grisiu, nelabai turesiu laiko daryti juos, tai tikiuosi, kad rasiu ka nors grazaus nusipirkti.. Siaip www.kvietimai.lt labai graziu yra, bet kainos nuo 8 iki 24 litu, tai sakyciau truputeli daugoka