gal galit cia i foruma ideti kokiu turit tekstu kvietimams, jau reiketu pradeti juos gaminti
QUOTE(kleckiukas @ 2008 02 11, 18:35)
gal galit cia i foruma ideti kokiu turit tekstu kvietimams, jau reiketu pradeti juos gaminti
Prieš porą puslapių čia buvo įdėta daaaugybė kvietimų tekstų
QUOTE(Milasa @ 2008 01 21, 11:16)
http://www.elstera.l....php/pageid/354
cia yra visokiu graziu ideju, be to jeigu gaminates 25 pakvietimus, spauda ir maketavimas kainuoja tik 37,50Lt, visur kitur mazdaug 50Lt. pasiskambinau, sake pagamina, atsp... per 5 dienas- jega manau kad verta
O čia kaina su viskuom ar dar už kažką reikia?
Radau daug gražių pakvietimų
QUOTE(BaMbiZe @ 2008 02 13, 11:48)
As tai pries pora dienu buvau Elesteroj ir varciau kvietimu kalatoga, na ten kokiu yra labai fainu tokiu ciki
bet man tai klausimas iskilo, kaip jus rasot noredami pakvieti seima i vestuves.
PVZ> Gerb. Pavardeniu seimyna,
Gerb. ir isvardini visus seimos nariu vardus
ir nezinau kaip padaryti protingai
Keista, net nežinojau, kad tai tokia problema... aš tai įtariu nusipirksim geresnio gražesnio popieriaus, pamaketuosim kokiu coreliu ką nors ir namie atspausdinsim ir į gražesnius kokius vokus įdėsim:) Blizgučių ir proginių eilių abu nemėgstam, tai manau sunku nebus... o ir giminės/draugai - panašūs, o kurie nesupras jų reikalas
Aišku kur tą nuorodą kažkas davė, tai gražių dalykų yra, tik bijau kad gali labai brangiai išeiti...
o jūs pakvietimus darot visiem ar tik tiems kurie į balių eis? Nes na aš tikiu kad pas mus daug į bažnyčią atieis, bet visų į vakarienę nesugrūsim... (tiesa su ja dar nežinom ką darysim)
Aišku kur tą nuorodą kažkas davė, tai gražių dalykų yra, tik bijau kad gali labai brangiai išeiti...
o jūs pakvietimus darot visiem ar tik tiems kurie į balių eis? Nes na aš tikiu kad pas mus daug į bažnyčią atieis, bet visų į vakarienę nesugrūsim... (tiesa su ja dar nežinom ką darysim)
as manau pakvietimus darysiu tik tiems, kuriuos kviesiu ne tik i baznycia, bet ir i baliu. O tie, kurie nores siaip ateiti ir pasveikinti, manau patys pasidomes "kas? kur? kada?" bent jau as kai ejau sveikinti keliu kursiokiu, man jokio pakvietimo nebuvo - pati susizinojau ir nuejau prie baznycios pasveikinti
QUOTE(pupune @ 2008 02 16, 13:54)
as manau pakvietimus darysiu tik tiems, kuriuos kviesiu ne tik i baznycia, bet ir i baliu. O tie, kurie nores siaip ateiti ir pasveikinti, manau patys pasidomes "kas? kur? kada?" bent jau as kai ejau sveikinti keliu kursiokiu, man jokio pakvietimo nebuvo - pati susizinojau ir nuejau prie baznycios pasveikinti
na aš dar pagalvosiu... kai ten daryt, gal dar pasitarsiu su šeima
QUOTE(srauni_upe @ 2008 02 16, 13:16)
as buvau Elesteroj, tiksliau vadinasi ideju studija berods.
zinok ten yra pakvietimu ir be blizgalu ir popieriaus ir voku. issirinkau pakvietimus be jokio blizgucio ar piesinio, tik va, paziurejau kad pati tikrai neatsispausdinsiu, popieriukas uzstringa printeryje o pas juos spausdinimas ant vieno lapuko kainuoja 1,50 lt jei nedaro personaliniu - neraso kiekvienam vardo, tai pati turi padaryti, o jei nori kad dar ir vardus irasyti pridek papildomus 1,50 lt
tiesa, jei neklystu pigesniu spalvotu voku yra pirkti salia tos ideju studijos (cia helioscityje, prie vingio kino teatro) esancioje staipos parduotuveje.
gal kas zino,kur butu dar pigiau atsispausdinti pakvietimus
nors iki musu vestuviu dar toloka, bet kai kurie sveciai jau yra gave pakvietimus visiems labai potiko, viena draugu pora net neisvyniojo nes nenorejo sugadinti )
popieriu nusipirkom patys, tektsta susiklijavom patys, maketavom su MB spausdino jis namie, o as tuo metu risau viska
visi skirtingi pakvietimai, nie vieno tokio paties
popieriu nusipirkom patys, tektsta susiklijavom patys, maketavom su MB spausdino jis namie, o as tuo metu risau viska
iki musu vestuviu taip pat dar nemazai laiko.....taciau kvietimukus jau pasigaminome ir iteikeme ne mazai daliai sveciu....
musu kvietimukai http://public.fotki....ai/1004247.html
QUOTE(mamullia @ 2008 02 18, 13:39)
nors iki musu vestuviu dar toloka, bet kai kurie sveciai jau yra gave pakvietimus visiems labai potiko, viena draugu pora net neisvyniojo nes nenorejo sugadinti )
labai grazus ir ryskus , tik butu juos butu sunku siusti.
QUOTE(aaajurga @ 2008 02 18, 14:05)
iki musu vestuviu taip pat dar nemazai laiko.....taciau kvietimukus jau pasigaminome ir iteikeme ne mazai daliai sveciu....
labai elegenatiski man pasirode, o ta sirdele suteikia jaukumo:P~ labai patiko. mieli ir zavus. patys daretes?