Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

gal galit cia i foruma ideti kokiu turit tekstu kvietimams, jau reiketu pradeti juos gaminti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckiukas @ 2008 02 11, 18:35)
gal galit cia i foruma ideti kokiu turit tekstu kvietimams, jau reiketu pradeti juos gaminti  g.gif

Prieš porą puslapių čia buvo įdėta daaaugybė kvietimų tekstų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2008 01 21, 11:16)

http://www.elstera.l....php/pageid/354

cia yra visokiu graziu ideju, be to jeigu gaminates 25 pakvietimus, spauda ir maketavimas kainuoja tik 37,50Lt, visur kitur mazdaug 50Lt. pasiskambinau, sake pagamina, atsp... per 5 dienas-  jega  drinks_cheers.gif  manau kad verta

O čia kaina su viskuom ar dar už kažką reikia? blush2.gif
Radau daug gražių pakvietimų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZe @ 2008 02 13, 11:48)
O čia kaina su viskuom ar dar už kažką reikia?  blush2.gif
Radau daug gražių pakvietimų  thumbup.gif

As tai pries pora dienu buvau Elesteroj ir varciau kvietimu kalatoga, na ten kokiu yra thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif labai fainu tokiu ciki

bet man tai klausimas iskilo, kaip jus rasot noredami pakvieti seima i vestuves.

PVZ> Gerb. Pavardeniu seimyna, g.gif
Gerb. ir isvardini visus seimos nariu vardus g.gif

ir nezinau kaip padaryti protingai doh.gif
Atsakyti
Keista, net nežinojau, kad tai tokia problema... aš tai įtariu nusipirksim geresnio gražesnio popieriaus, pamaketuosim kokiu coreliu ką nors ir namie atspausdinsim ir į gražesnius kokius vokus įdėsim:) Blizgučių ir proginių eilių abu nemėgstam, tai manau sunku nebus... o ir giminės/draugai - panašūs, o kurie nesupras jų reikalas smile.gif

Aišku kur tą nuorodą kažkas davė, tai gražių dalykų yra, tik bijau kad gali labai brangiai išeiti...

o jūs pakvietimus darot visiem ar tik tiems kurie į balių eis? Nes na aš tikiu kad pas mus daug į bažnyčią atieis, bet visų į vakarienę nesugrūsim... (tiesa su ja dar nežinom ką darysim)
Atsakyti
as manau pakvietimus darysiu tik tiems, kuriuos kviesiu ne tik i baznycia, bet ir i baliu. O tie, kurie nores siaip ateiti ir pasveikinti, manau patys pasidomes "kas? kur? kada?" g.gif bent jau as kai ejau sveikinti keliu kursiokiu, man jokio pakvietimo nebuvo - pati susizinojau ir nuejau prie baznycios pasveikinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2008 02 16, 13:54)
as manau pakvietimus darysiu tik tiems, kuriuos kviesiu ne tik i baznycia, bet ir i baliu. O tie, kurie nores siaip ateiti ir pasveikinti, manau patys pasidomes "kas? kur? kada?"  g.gif bent jau as kai ejau sveikinti keliu kursiokiu, man jokio pakvietimo nebuvo - pati susizinojau ir nuejau prie baznycios pasveikinti smile.gif

na aš dar pagalvosiu... kai ten daryt, gal dar pasitarsiu su šeima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 16 vasario 2008 - 14:15
QUOTE(srauni_upe @ 2008 02 16, 13:16)
Aišku kur tą nuorodą kažkas davė, tai gražių dalykų yra, tik bijau kad gali labai brangiai išeiti...

as buvau Elesteroj, tiksliau vadinasi ideju studija berods.
zinok ten yra pakvietimu ir be blizgalu ir popieriaus ir voku. issirinkau pakvietimus be jokio blizgucio ar piesinio, tik va, paziurejau kad pati tikrai neatsispausdinsiu, popieriukas uzstringa printeryje doh.gif o pas juos spausdinimas ant vieno lapuko kainuoja 1,50 lt jei nedaro personaliniu - neraso kiekvienam vardo, tai pati turi padaryti, o jei nori kad dar ir vardus irasyti pridek papildomus 1,50 lt
tiesa, jei neklystu pigesniu spalvotu voku yra pirkti salia tos ideju studijos (cia helioscityje, prie vingio kino teatro) esancioje staipos parduotuveje.

gal kas zino,kur butu dar pigiau atsispausdinti pakvietimus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurynaa: 16 vasario 2008 - 18:20
na ir super Jus mergytes thumbup.gif uzsukau pas Jus pasisemt ideju ax.gif , o dabar tiek susiuko galva nuo tokiu grozybiu doh.gif , kad sunku issirinkt blink.gif vat ir toliau tesis bemieges naktys ..... verysad.gif
Atsakyti
nors iki musu vestuviu dar toloka, bet kai kurie sveciai jau yra gave pakvietimus smile.gif visiems labai potiko, viena draugu pora net neisvyniojo nes nenorejo sugadinti smile.gif)
popieriu nusipirkom patys, tektsta susiklijavom patys, maketavom su MB spausdino jis namie, o as tuo metu risau viska smile.gif

visi skirtingi pakvietimai, nie vieno tokio paties bigsmile.gif
Atsakyti
iki musu vestuviu taip pat dar nemazai laiko.....taciau kvietimukus jau pasigaminome ir iteikeme ne mazai daliai sveciu.... 4u.gif

musu kvietimukai http://public.fotki....ai/1004247.html
Atsakyti
QUOTE(mamullia @ 2008 02 18, 13:39)
nors iki musu vestuviu dar toloka, bet kai kurie sveciai jau yra gave pakvietimus smile.gif visiems labai potiko, viena draugu pora net neisvyniojo nes nenorejo sugadinti smile.gif)
popieriu nusipirkom patys, tektsta susiklijavom patys, maketavom su MB spausdino jis namie, o as tuo metu risau viska smile.gif

visi skirtingi pakvietimai, nie vieno tokio paties  bigsmile.gif

labai grazus ir ryskus wub.gif , tik butu juos butu sunku siusti.

QUOTE(aaajurga @ 2008 02 18, 14:05)
iki musu vestuviu taip pat dar nemazai laiko.....taciau kvietimukus jau pasigaminome ir iteikeme ne mazai daliai sveciu.... 4u.gif

musu kvietimukai  http://public.fotki....ai/1004247.html

labai elegenatiski man pasirode, o ta sirdele suteikia jaukumo:P~ labai patiko. mieli ir zavus. patys daretes?
Atsakyti