o man patikusi yra ideja jog parasyta ant lapo perista graziu kaspineliu susuktas ir imestas i buteli , o tam buteli smelio taip idomiau ir orginaliau tikrai yra intriga kai paduodi sveciui
mes vaiku vardu neraseme,tik kai paraseme,kad bus pasirupinta jusu trieju nakvyne
Merginos, Jūs šaunuolės! kiek visokiu idėjų, patarimų tikrai pasinaudosiu, o vasaros pabaigoje pasipasakosiu ir parodysiu kaip man sekėsi (nes mano vestuves dar tik rugsėjo 6 d.)
Mane labai sudomino svečiu albumai (knygos), kaip gražiai papuošti, ar aš tokio noriu Bet nežinau kam jie naudojami? Ar čia per balių svečiai ką nors įrašo jauniesiems ar pan? Mergytes, papasakokit
Mane labai sudomino svečiu albumai (knygos), kaip gražiai papuošti, ar aš tokio noriu Bet nežinau kam jie naudojami? Ar čia per balių svečiai ką nors įrašo jauniesiems ar pan? Mergytes, papasakokit
taip,sveciu knyga tam ir yra skirta,kad liktu jums grazus priminimas,kur sveciai jums surasys silciausius palinkejimus
QUOTE(spanieliuke @ 2008 02 07, 23:51)
taip,sveciu knyga tam ir yra skirta,kad liktu jums grazus priminimas,kur sveciai jums surasys silciausius palinkejimus
Aciu uz atsakyma o sita knyga kur reikia padeti, kad visi pamatytu? Ar cia kiekvienose vestuvese toks albumas buna ir visiems bus aisku? Mat mes abu nebuve kitu vestuvese, tradiciju nelabai zinom, uztai tokie klausimeliai ir iskyla visus draugus aplenkem, todel nematem "kas? kaip? kada?" - juk niekada nevelu mokytis
cia mano padaryti kvietimai,ta grazi svente jau praejo kazkada buvau idejus juos,bet sugalvojau dar karta jums juos idet
gal kam kils ideju
Papildyta:
ir dar
gal kam kils ideju
Papildyta:
ir dar
vakar pasikaitinejus sia tema , taip pat sumasciau pati gaminti kvietimus... taigi vakare nuelkiau akropolin, prisipirkau ivairiausiu priemoniu, paderinau poros spalvu kartonini popiriu ir jau netgi maketelius pasidariau... reikes ateinancia savaitele kibti y darba, nes paskaiciavau, jog apie 30vnt kvietimu reikes pagamint
hmmmm...
Mane irgi labai sudominu sveciu knyga labai geras dalykelis ir kks prisiminimas lieka tik va.... kazin ar rasiu kur ta knyga pirkti na vestuves dar tik rugpjucio menesi tai dar turiu laiko, gal kartais zinot kur pirkt gal klaipedoj kokiam akropolyje yra gal siaip kas nors kur nors matet ar susiduret?
Mane irgi labai sudominu sveciu knyga labai geras dalykelis ir kks prisiminimas lieka tik va.... kazin ar rasiu kur ta knyga pirkti na vestuves dar tik rugpjucio menesi tai dar turiu laiko, gal kartais zinot kur pirkt gal klaipedoj kokiam akropolyje yra gal siaip kas nors kur nors matet ar susiduret?
QUOTE(kleckiukas @ 2008 02 10, 10:40)
hmmmm...
pati esu is klaipedos ir vestuves rugpjuti tos knygos gali paziureti akropolyje fuji filme ar kaip ten vadinas,tai bus toks albumukas ir tusti lapai,kur sveciai ir gales rasyti palinkejimus arba kokiose kancialiarinese prekese turetu buti
Papildyta:
QUOTE(pupune @ 2008 02 08, 12:05)
Aciu uz atsakyma o sita knyga kur reikia padeti, kad visi pamatytu? Ar cia kiekvienose vestuvese toks albumas buna ir visiems bus aisku? Mat mes abu nebuve kitu vestuvese, tradiciju nelabai zinom, uztai tokie klausimeliai ir iskyla visus draugus aplenkem, todel nematem "kas? kaip? kada?" - juk niekada nevelu mokytis
apie sveciu knyga manau visi zino,tai gali nesijaudinti o jos padeti niekur nereikia,tuo reikalu uzsiima pirsliai arba vedejai dazniausiai tai buna antraja vestuviu diena,kai nup poros zmoniu buna uzrasomi palinkejimai ir paskiriama jauniesiams daina,bet cia jau kaip kas sumasto
Mergytes, apie sveciu knyga yra atskira tema... ar negausit pylos nuo moderatores, jog cia ne apie kvietimus, o sveciu knygas plepat
upsssss tikrai