Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

QUOTE(Ispaikyta @ 2007 11 28, 17:32)
man asmeniskai tai grazu labai su nuotrauka blush2.gif

Man irgi grazu su nuotrauka, gal turi kokiu pavyzdeliu tokiu pakvietimu?
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 08 09, 10:27)
aciu
o popierius daromas labai paprastai: isdelioju ant bambukinio kilimelio sluoksni vilnos velimui, silko pluosta (cia toks irgi veltiniams dekoruoti), saikingai suslapinu, bishki pamuiluoju ukiniu muilu, po to uztepu "paleistu" krakmolu (puse stiklines krakmolo, trecdalis stiklines drungno vandens - istpirpinti krakmola. uzvirti pusantros stiklines vandens ir sumaisyti su tirpintu krakmolu ir atvesinti ) isdziovinu, jei dziuvant susirauksleja, palyginu ligintuvu, iskerpu pagal kvietimo forma ir priklijuoju itin stipria skaidria dvipuse lipnia juostele (sita perku Klaipedos dizaino centro parduotuvej, ale turetu buti ir kitu miestu spoc. parduotuvese)
ne i tema, tiksliau sakant, reikia i fotoalbumu tema parasyt
o va vestuvini albuma arba sveciu knyga daryciau sitaip (cia forumietes velejos Vilkes darbai, tikiuosi, ji nesupyks uz reklama)
cia
ir cia
va toks ir dar
arba sitoks
cia paprasti albumai, tik aplenkti veltiniu
dar butu galima iklijuot jaunuju nuotrauka i virseli

super thumbup.gif ar galetum pagaminti?as tokios fantazijos neturiumo tokiu labai noreciau
nu bet ir fainai cia,visokiu gerybiu gali prisiziureti jau net akys raibzta clap.gif clap.gif saunuoles jus
Atsakyti
savo vestuvems kvietimus dareme taip: nusipirkau sau grazaus popieriaus (vieno lapo kaina 2 Lt), grazaus kaspino (12 metru - 20 lt) ir papraseme pazistamos menininkes padaryti atviruka. Gavosi kuklus apristi kaspineliu atvirukai su labai graziai israsytais musu inicialais. Prie viso to isejo dar ir ant stalo korteles pasidaryti, taip pat su musu inicialais... Labai gaila, kad nepadariau ju foto schmoll.gif
Taigi uz 80 Lt pasidareme 30 kvietimu ir 60 stalo korteliu sveciams thumbup.gif
na dar nupirkome dovanele padekai, nes pinigeliu is musu neeme uz darba...
Atsakyti
Mano gaminti kvietimai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 01 26, 09:59)
Vakar Klaipedoje bandziau ieskoti popieraisu pakvietimams bet nelabai yra ko pasirinkti.Negi teks pirkti pakvietimus doh.gif

nerandi popieriaus??? oi jo tikrai daug kur yra.... smile.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...php?id=15269778
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2007 08 27, 13:33)
Sveikos, būsimos nuotakos!
Na, pagaliau ir aš pasigaminau pakvietimus. Atrodo štai taip:

user posted image
user posted image
user posted image

Ar pati gaminai? Na super. As irgi tokius bandysiu. O kaip lygiai apkirti ta uzapvalejima? Ir idomu tuos karoliukus su klijais prilipdyti reikia?
Atsakyti
QUOTE(sunbles @ 2007 12 10, 22:26)
Mano gaminti kvietimai  blush2.gif

labai grazus kvietimai....... 4u.gif

Antarjam paveiksleli dar kazkas prikabintai..............kas tai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nervita: 16 gruodžio 2007 - 10:42
gal kuri zinot apie tokia programele su kuria galima maketuoti pakvietimus jie nesunku ar galit pasakyti jos pavadinima
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2007 12 16, 11:41)
labai grazus kvietimai....... 4u.gif

Antarjam paveiksleli dar kazkas prikabintai..............kas tai? ax.gif

Kortele vardui uzrashyti 4u.gif Juk kai daug vienodai atrodanciu kvietimu neimanoma zinoti kuris kuriam sveciui, o ishvynioti pries iteikiant irgi nesamone, tad ant korteles yra atspausdinamas vardas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(fyka @ 2007 12 23, 13:51)
gal kuri zinot apie tokia programele su kuria galima maketuoti pakvietimus jie nesunku ar galit pasakyti jos pavadinima

Butent maketuoti yra Adobe Indesign, bet shiai programelei reikia ziniu. Dazniausiai naudojamas yra Photoshopas, pasidomejus, paskyrus laiko panagrinejimui ishmokti nesunku. Aisku per trumpa laika visu galimybiu neishnagrinesi, bet pagrindinius principus perprasi. Jei nori piesti kvietimukus naudok vektorines grafikos redaktoriu Corel 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
http://www_wedding-i...s-img/21456.jpg
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2007 12 15, 14:00)
Ar pati gaminai? Na super. As irgi tokius bandysiu. O kaip lygiai apkirti ta uzapvalejima? Ir idomu tuos karoliukus su klijais prilipdyti reikia?

Nerealus pakvietimai!!!! Labai ziauriai nerealiai grazus smile.gif
As irgi tokius bandysiu darytis, reikes pabandyti.
O man tik iskilo klausimukas, ta ruda juostele, tai ir ant virsaus ir viduj klijavai?

Nu tiesiog negaliu atsigrozet kokie grazus... Tikrai smile.gif
Atsakyti