Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

user posted image user posted image

user posted image

http://www.scrollsan...com/IMG_999.JPG

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
na mes sugalvojome paprasciau smile.gif
nuejome i Sigutes Ach leidykla ir prisipirkom graziuju jos atviruku smile.gif Tekstuka sugalvoje uzraseme ant tokio persvieciamo popieraus ir sudejome i atvirukus. Kadangi atviruku pririnkome skirtingu rusiu, tai ir vokai jiems buvo skirtingi. Jaunimas gavo smaikscius, teveliai ir vyresnio amziaus zmoguciai- rimtus, draugai dar kitokius - susirinke gales palygint katru graziausi biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
O as pakvietimus sugalvojau pati, padariau maketa, nunesem i Rodikli ir padare. Likom labai patenkinti 4u.gif
http://public.fotki....ofdscn2615.html
Atsakyti
as tai noriu kvietime ikomponuoti mudvieju nuotraukyte, ar esate kas nors taip dare?butu idomu suzinoti nuomones, pamatyti?
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2007 10 14, 14:08)
as tai noriu kvietime ikomponuoti mudvieju nuotraukyte, ar esate kas nors taip dare?butu idomu suzinoti nuomones, pamatyti?

Mano tokie buvo ir keletai draugių dariau blush2.gif pavyzdžius galite pažiūrėti "mano menas" apačioje ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites ax.gif
Esu cia visai naujoke,tad nesupykit jei ka parasysiu ar padarysiu netaip,nelabai cia dar susigaudau kur ka spausti ir t.t. 4u.gif prisijungti prie Jusu,paskatino artejanti MUSU svente.. mirksiukas.gif perziurejau visus Jusu cia sudetus darbelius,lb lb grazus!pasisemiau nemazai ideju,ir reiks po truputi bandyt kazka pasidaryti..kaip jau sukonstruosiu ka nors,parodysiu blush2.gif aciu uz idejas!
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 08 18, 21:26)
kokie originalus bigsmile.gif nu tokiu dar nebuvau macius thumbup.gif

super atsringa wub.gif

saunuole, kad netingejai thumbup.gif
panasia ideja turejo vieni is uzsakovu prie pora metu, tik kvietimas buvo ne vestuvems, bet i juros svente ax.gif padariau senovinio tipo kvietimukus ant prabangaus pergamentinio popieriaus (bronzos spalvos), susukus perriso ji juostele, ir turejo net butelius supirke, bet kazkaip sustojom ties vieta kaip ta kvietima istraukt is butelio lotuliukas.gif pabandem - akurat - labai stinga, betampant ir juostele istrukdavo... nu tai zodziu tos idejos atsisakem, ir teike tiesiog susiktus senovinius pergamentus smile.gif
Atsakyti
sveikutes, biggrin.gif kadangi ruosiuosi kvietimus daryti pati, tai iskyla vis siokiu tokiu klausimeliu! Kaip pakviesti, kurioj vietoj kvietime pamineti, kvieciant buti pirsliais ar pabroliais???? g.gif
Atsakyti
Užsienyje gan populiarus būdas pranešti apie vestuves:

Video pakvietimas
DAr vienas video pakvietimas
Dar vienas smile.gif
[/quote]

4u.gif Sveikutes, gal kuri bandet siuos videopakvietimus gamintis ax.gif , manau labai gera mintis bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Rasiliukas,2007 10 14, 13:51]
Mano tokie buvo ir keletai draugių dariau blush2.gif pavyzdžius galite pažiūrėti "mano menas" apačioje ax.gif

Labai graziai ir idomiai atrodo, o kiek kainuoja vieno pakvietimo padarymas?
Atsakyti
kai darote pakvietimus su savo nuotrauka,tai naudojate paprasta porpieriu ar foto?papasakokit kas placiau ax.gif
Atsakyti