na mes sugalvojome paprasciau
nuejome i Sigutes Ach leidykla ir prisipirkom graziuju jos atviruku Tekstuka sugalvoje uzraseme ant tokio persvieciamo popieraus ir sudejome i atvirukus. Kadangi atviruku pririnkome skirtingu rusiu, tai ir vokai jiems buvo skirtingi. Jaunimas gavo smaikscius, teveliai ir vyresnio amziaus zmoguciai- rimtus, draugai dar kitokius - susirinke gales palygint katru graziausi
nuejome i Sigutes Ach leidykla ir prisipirkom graziuju jos atviruku Tekstuka sugalvoje uzraseme ant tokio persvieciamo popieraus ir sudejome i atvirukus. Kadangi atviruku pririnkome skirtingu rusiu, tai ir vokai jiems buvo skirtingi. Jaunimas gavo smaikscius, teveliai ir vyresnio amziaus zmoguciai- rimtus, draugai dar kitokius - susirinke gales palygint katru graziausi
O as pakvietimus sugalvojau pati, padariau maketa, nunesem i Rodikli ir padare. Likom labai patenkinti
http://public.fotki....ofdscn2615.html
http://public.fotki....ofdscn2615.html
as tai noriu kvietime ikomponuoti mudvieju nuotraukyte, ar esate kas nors taip dare?butu idomu suzinoti nuomones, pamatyti?
QUOTE(Edikute @ 2007 10 14, 14:08)
as tai noriu kvietime ikomponuoti mudvieju nuotraukyte, ar esate kas nors taip dare?butu idomu suzinoti nuomones, pamatyti?
Mano tokie buvo ir keletai draugių dariau pavyzdžius galite pažiūrėti "mano menas" apačioje
Sveikos mergaites
Esu cia visai naujoke,tad nesupykit jei ka parasysiu ar padarysiu netaip,nelabai cia dar susigaudau kur ka spausti ir t.t. prisijungti prie Jusu,paskatino artejanti MUSU svente.. perziurejau visus Jusu cia sudetus darbelius,lb lb grazus!pasisemiau nemazai ideju,ir reiks po truputi bandyt kazka pasidaryti..kaip jau sukonstruosiu ka nors,parodysiu aciu uz idejas!
Esu cia visai naujoke,tad nesupykit jei ka parasysiu ar padarysiu netaip,nelabai cia dar susigaudau kur ka spausti ir t.t. prisijungti prie Jusu,paskatino artejanti MUSU svente.. perziurejau visus Jusu cia sudetus darbelius,lb lb grazus!pasisemiau nemazai ideju,ir reiks po truputi bandyt kazka pasidaryti..kaip jau sukonstruosiu ka nors,parodysiu aciu uz idejas!
QUOTE(maziulele @ 2007 08 18, 21:26)
saunuole, kad netingejai
panasia ideja turejo vieni is uzsakovu prie pora metu, tik kvietimas buvo ne vestuvems, bet i juros svente padariau senovinio tipo kvietimukus ant prabangaus pergamentinio popieriaus (bronzos spalvos), susukus perriso ji juostele, ir turejo net butelius supirke, bet kazkaip sustojom ties vieta kaip ta kvietima istraukt is butelio pabandem - akurat - labai stinga, betampant ir juostele istrukdavo... nu tai zodziu tos idejos atsisakem, ir teike tiesiog susiktus senovinius pergamentus
sveikutes, kadangi ruosiuosi kvietimus daryti pati, tai iskyla vis siokiu tokiu klausimeliu! Kaip pakviesti, kurioj vietoj kvietime pamineti, kvieciant buti pirsliais ar pabroliais????
Užsienyje gan populiarus būdas pranešti apie vestuves:
Video pakvietimas
DAr vienas video pakvietimas
Dar vienas
[/quote]
Sveikutes, gal kuri bandet siuos videopakvietimus gamintis , manau labai gera mintis
Video pakvietimas
DAr vienas video pakvietimas
Dar vienas
[/quote]
Sveikutes, gal kuri bandet siuos videopakvietimus gamintis , manau labai gera mintis
[quote=Rasiliukas,2007 10 14, 13:51]
Mano tokie buvo ir keletai draugių dariau pavyzdžius galite pažiūrėti "mano menas" apačioje
Labai graziai ir idomiai atrodo, o kiek kainuoja vieno pakvietimo padarymas?
Labai graziai ir idomiai atrodo, o kiek kainuoja vieno pakvietimo padarymas?
kai darote pakvietimus su savo nuotrauka,tai naudojate paprasta porpieriu ar foto?papasakokit kas placiau