Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

QUOTE(krynka @ 2007 08 01, 16:25)
Na tai parodysiu ir aš saviškius wink.gif

http://i193.photobuc...akvietimas1.jpg

http://i193.photobuc...akvietimas2.jpg

http://i193.photobuc...elekorteles.jpg

su blicu fotkinau tai kažkaip tas popierius apsišvietė, šiaip jis yra toks truputuka truputuka blizgus - auksinis  unsure.gif

labai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pati viska dareisi? saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ciiikiii @ 2007 08 01, 15:57)
labai grazu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  pati viska dareisi? saunuole thumbup.gif

Aha pati ax.gif Būsimasis padėjo pakvietimam vokus klijuot, nes aš tai apterlioju blush2.gif
Ačių labai už įvertinimą notworthy.gif
Atsakyti
sveikos jaunamartes biggrin.gif
stai,musu vestuvinius sveikinimus pasidariau pati, atiduodu Jusu teismui

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
dariau is dekoratyvaus popieriaus, silko popieriaus (ji dariau pati), kvieciu ir va nzn, ar apristi tai 'siaudais", ar jau uztenka kvieciu... nuotraukuose lyg ir perkrauta su tais "siaudais"... ale gyvai tik kvieciu mazoka..
g.gif
beje, mano linine vestuvine suknia, vyro ir sunaus rubai irgi bus dekuoruoti odinem aplikacijom su kvieciu motyvu, vestuvine puokste ir stalo puokstes irgi su kvieciais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 08 08, 21:53)
sveikos jaunamartes  biggrin.gif
stai,musu vestuvinius sveikinimus pasidariau pati,  atiduodu Jusu teismui

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
dariau is dekoratyvaus popieriaus, silko popieriaus (ji dariau pati), kvieciu ir va nzn, ar apristi tai 'siaudais", ar jau uztenka kvieciu... nuotraukuose lyg ir perkrauta su tais "siaudais"... ale gyvai tik kvieciu mazoka..
g.gif
beje, mano linine vestuvine suknia, vyro ir sunaus rubai irgi bus dekuoruoti odinem aplikacijom su kvieciu motyvu, vestuvine puokste ir stalo puokstes irgi su kvieciais  biggrin.gif

man tai gražu kur perrišta ir tikrai neperkrauta thumbup.gif tikrai labai gražu clap.gif o kaip ta popierių darei? blush2.gif aš labai noriu svečių knyga pasigamint ale man tas popierius labai jau storas gaunas blink.gif
Atsakyti
aciu
o popierius daromas labai paprastai: isdelioju ant bambukinio kilimelio sluoksni vilnos velimui, silko pluosta (cia toks irgi veltiniams dekoruoti), saikingai suslapinu, bishki pamuiluoju ukiniu muilu, po to uztepu "paleistu" krakmolu (puse stiklines krakmolo, trecdalis stiklines drungno vandens - istpirpinti krakmola. uzvirti pusantros stiklines vandens ir sumaisyti su tirpintu krakmolu ir atvesinti ) isdziovinu, jei dziuvant susirauksleja, palyginu ligintuvu, iskerpu pagal kvietimo forma ir priklijuoju itin stipria skaidria dvipuse lipnia juostele (sita perku Klaipedos dizaino centro parduotuvej, ale turetu buti ir kitu miestu spoc. parduotuvese)
ne i tema, tiksliau sakant, reikia i fotoalbumu tema parasyt
o va vestuvini albuma arba sveciu knyga daryciau sitaip (cia forumietes velejos Vilkes darbai, tikiuosi, ji nesupyks uz reklama)
cia
ir cia
va toks ir dar
arba sitoks
cia paprasti albumai, tik aplenkti veltiniu
dar butu galima iklijuot jaunuju nuotrauka i virseli
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 09 rugpjūčio 2007 - 09:32
QUOTE(g00te @ 2007 08 09, 10:27)
aciu
o popierius daromas labai paprastai: isdelioju ant bambukinio kilimelio sluoksni vilnos velimui, silko pluosta (cia toks irgi veltiniams dekoruoti), saikingai suslapinu, bishki pamuiluoju ukiniu muilu, po to uztepu "paleistu" krakmolu (puse stiklines krakmolo, trecdalis stiklines drungno vandens - istpirpinti krakmola. uzvirti pusantros stiklines vandens ir sumaisyti su tirpintu krakmolu ir atvesinti ) isdziovinu, jei dziuvant susirauksleja, palyginu ligintuvu, iskerpu pagal kvietimo forma ir priklijuoju itin stipria skaidria dvipuse lipnia juostele (sita perku Klaipedos dizaino centro parduotuvej, ale turetu buti ir kitu miestu spoc. parduotuvese)

Ačiū labai už instruktažą drinks_cheers.gif bandysiu gamint nes labai jau gražiai atrodo wub.gif gerai kad dar kažkiek laiko turiu. atleiskit už poster_offtopic.gif ax.gif
Atsakyti
Patarkit ką daryti, a ... g.gif

Noriu pakviesti į vestuves pusseserę. Tačiau nežinau, ar ji šiuo metu turi kokį draugą. Tai kaip man pakvietime rašyti? Jei užrašysiu tik 'Miela pussesere', o ji turi draugą, ar susivoks, kad ir jį atsivežti reikia? unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(GSS @ 2007 08 10, 15:47)
Patarkit ką daryti, a ...  g.gif

Noriu pakviesti į vestuves pusseserę. Tačiau nežinau, ar ji šiuo metu turi kokį draugą. Tai kaip man pakvietime rašyti? Jei užrašysiu tik 'Miela pussesere', o ji turi draugą, ar susivoks, kad ir jį atsivežti reikia? unsure.gif  g.gif

Tokiu atveju geriausiai rašyti: "Kvietimas skirtas dviems asmenims" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 08 08, 20:53)
sveikos jaunamartes  biggrin.gif
stai,musu vestuvinius sveikinimus pasidariau pati,  atiduodu Jusu teismui

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
g.gif
beje, mano linine vestuvine suknia, vyro ir sunaus rubai irgi bus dekuoruoti odinem aplikacijom su kvieciu motyvu, vestuvine puokste ir stalo puokstes irgi su kvieciais  biggrin.gif

ispudinga wub.gif thumbup.gif Ir labai saunu, kad viska suderinai tarpusavy-puokste, rubus! Super mirksiukas.gif Lauksim nuotrauku bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cica:): 10 rugpjūčio 2007 - 19:39
sveikos panickos savo pakvietimu ikelt kolkas negaliu as nedariau pati pirkau bet man jie patiko kazkur skaiciau kad yra moteriske kuri uzraso su tusu gal galit tiksliau papasakot kur cia ji randasi ir kiek tai kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Indre @ 2007 08 17, 10:42)
sveikos panickos savo pakvietimu ikelt kolkas negaliu as nedariau pati pirkau bet man jie patiko kazkur skaiciau kad yra moteriske kuri uzraso su tusu gal galit tiksliau papasakot kur cia ji randasi ir kiek tai kainuoja?

Anksciau sedejo Merkuryjuje pirmame aukste, o dabar nezinau ar ten sedi, simbolis 20 ct ar kazkas panasaus g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 08 17, 17:12)
Anksciau sedejo Merkuryjuje pirmame aukste, o dabar nezinau ar ten sedi, simbolis 20 ct ar kazkas panasaus g.gif  4u.gif

ir dar yra prie stoties turgaus, prie veterinarijos vaistines, uz feelman optikos
Atsakyti