Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

QUOTE(Tutsi @ 2007 06 15, 13:40)
Nu kviesti sms`u tai man nei sis, nei tas  schmoll.gif Mes daugeliui siuntem paprastu pastu, nes labai jau issibarste po visus krastus, keliems iteikem i rankas  4u.gif

drinks_cheers.gif , ziauroka sms kviesti doh.gif mums tai nepriimtina, gal tokia tradicija is uzsienio pareina g.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos,
Kaip sekasi su kvietimais? mes tai truputi uzdelsem sad.gif bet bandysim jau sia savaite kazka pagamint. Gal kas galetu patarti kurgaleciau isigyti grazaus popieriaus kvietimams Vilniuje. Padekit, nezinau kur ieskoti blush2.gif beje kur kvietimus spausdinote ir kaip manot rasaliniu printeriu bus ok???? (spalvotas pas mane tik rasalinis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(astushka @ 2007 06 19, 08:31)
Labas rytas merginos,
Kaip sekasi su kvietimais? mes tai truputi uzdelsem sad.gif bet bandysim jau sia savaite kazka pagamint. Gal kas galetu patarti kurgaleciau isigyti grazaus popieriaus kvietimams Vilniuje. Padekit, nezinau kur ieskoti blush2.gif beje kur kvietimus spausdinote ir kaip manot rasaliniu printeriu bus ok???? (spalvotas pas mane tik rasalinis sad.gif

LAba,
Popieriaus pasirinkimas yra didelis šioje parduotuvėje
Greitesnis būdas galbūt būtų isigyti jau paruoštus kvietimus tai vidiniame lape atspausdinti tekstą. Bet jeigu yra noras daryti - popieriaus tikrai rasi toje parduotuvėje (aš pati ten pirkau). O idėjų radau internete mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astushka @ 2007 06 19, 08:31)
Labas rytas merginos,

Manu tiktu ir rasalinis, skirtumas tik tas kad rasalinis leciau dirba, bet visa kita panasiai mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu mergaites, isgelbejot. varysiu apsiziuret, maniskis pazadejo dar sia savaite padirbet su photo shopu, as pasirupinsiu dizainu ir zodziais (jis tik redaktorium pabus). o su photo shopu nei vienas nemokam naudotis, tai jis zadejo ismokt ir padaryt, man tai gal per ilgai laiko uzimtu, ir vestuves praeis kol isikirsiu lotuliukas.gif na tikiuos rezultatas per abu bus geras.
dar karta aciu.
Atsakyti
Man tai kolegė su photoshopu nupiešė kvietimukus - du vestuviškai apsirengę žmogeliukai, tokie stilizuoti ir labai juokingi. Vakar išrašiau visiems, reikės dabar pradėti dalinimą. Dalinsim tik į rankas ir tik abu kartu, kad žmonės žinotų, jog abu norim juos matyti mūsų vestuvėse smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilva: 20 birželio 2007 - 10:41
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 20, 13:57)

Va čia ax.gif
http://s184.photobuc...kvietimukai.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilva: 20 birželio 2007 - 13:25
QUOTE(Ilva @ 2007 06 20, 14:16)

reikia IMG spausti o tada atresa ikelti

QUOTE(Ilva @ 2007 06 20, 14:41)
Kažkodėl nerodo. O į forumą man įkelti neleidžia  verysad.gif

kol neprirasysi 100 zinuciu nieko ikeltnegalesi

user posted image
user posted image
Atsakyti
verysad.gif o aš užsisakiau pas dizainerę kvietimukus, tokie visai gražūs bus, bet dabar gailiusi, čia tiek gražių idėjų radau, manau pati geresnius bučiau pasigaminus, bet jau šaukštai po pietų...
dabar bent stalo korteles pati pasigaminsiu smile.gif
Atsakyti
merginos norejau paklausti o ant stalo korteliu jei pora rasysite abieju vardus ar atskirai po viena,nes vieni sako kad kartu kiti atskirai tai as jau net nezinau kaip daryti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(erika124 @ 2007 06 20, 22:52)
merginos norejau paklausti o ant stalo korteliu jei pora rasysite abieju vardus ar atskirai po viena,nes vieni sako kad kartu kiti atskirai tai as jau net nezinau kaip daryti. g.gif

aš rašysiu atskirai, nes dviese ant vienos kėdės tikrai nesusės biggrin.gif, jei rimtai, tai manau, kad kortelė nurodo konkrečią vietą, kur konkretus asmuo turi sėdėti ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erika124 @ 2007 06 20, 23:52)

sveikute,
atskirai , teisingai jau parase pries tai mergina, kad konkreti vieta konkreciam zmogui biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 15, 14:37)
niu mums kazkaip nepriimtinas toks kvietimo budas, mes pas kiekvienus nuvaziavome ir pakvieteme bigsmile.gif

Labas rytas,
oi su tais kvietimais,
siap ir mes kvietem kiekviena ivairiai doh.gif ,
tarkim pagrindinius svecius kuriuos norejom pasikviesti i poras kvietem taip.........
Buvo drauges gimtadienis, o ji tuo metu Svedasuose priziurejo tevu nama, tai mes visi suleke buvom pas ja ir paciame sventes ikarstyje, maniskis atsistojo ir pasake, kad........... + labai norim , kad jus visi mus lydetumete, niu ovaciju ir reakciju susilaukem tik teigiamu.........
Tevus ir mociute (deja as turiu tik viena, o vyrui is vis nepasiseke), vaziavom ir kvietem.
tik vieni musu draugai gyvena Vilniuje ir kaip uzkeikimas, niekaip mes nenuvaziuojam i Vilniu, o iki vestuviu liko ne tiek ir daug, todel paemiau ir paskambinau labai atsiprasinedama ir pakvieciau, tiesa pasakius jauciausi ne kaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutadobke: 21 birželio 2007 - 08:15