Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

Egzo, hefaiste - labaio grazus kvietimai thumbup.gif

o stai manieji cia
Pswrd: naktine 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naktine`: 01 gegužės 2007 - 15:47
QUOTE(naktine` @ 2007 05 01, 15:45)
Egzo, hefaiste - labaio grazus kvietimai  thumbup.gif

o stai manieji cia
Pswrd: naktine  4u.gif

siaip grazus, tik nelabai patiko man tekstas schmoll.gif .... party, dress code .... kodel angliskai g.gif ... o tai mociutems irgi tokius duosit ? o jei kas angliskai nesupranta... blink.gif ai ir dar kad pasirasete Gretka.... o ne Greta....
niu cia mano nuomone blush2.gif neuzpyk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratata: 01 gegužės 2007 - 16:25
QUOTE(juratata @ 2007 05 01, 17:24)
siaip grazus, tik nelabai patiko man tekstas schmoll.gif ....  party, dress code .... kodel angliskai g.gif ...  o tai mociutems irgi tokius duosit ?  o jei kas angliskai nesupranta...  blink.gif  ai ir dar kad pasirasete Gretka.... o ne Greta....
niu cia mano nuomone  blush2.gif  neuzpyk smile.gif

Ner čia ko pykti mirksiukas.gif
Nepaaiškinau kad tai versija draugams drinks_cheers.gif Tėvams, giminaičiams bus oficialus tekstas su "maloniai kviečiame", "mielieji" ir pan. oficialybėm. O kadangi draugai VISI angliškai supranta - užtai ir tekstas su anglybėm. Nekilo man mintis rašyti draugams oficialius kvietimus, nes tokie jau mes esame. Dėl pasirašymo: Gretka mane vadina draugai bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naktine`: 01 gegužės 2007 - 16:53
QUOTE(naktine` @ 2007 05 01, 16:45)
Egzo, hefaiste - labaio grazus kvietimai  thumbup.gif

o stai manieji cia
Pswrd: naktine  4u.gif

aciukas 4u.gif labai malonu gauti gerus atsiliepimus........... blush2.gif o siaip tavo kvietimai man net labai patiko spallva ir isvaizda apskritai, bet tai kad angliskai, na .... nebent draugams anglams o siaip viskas thumbup.gif
Atsakyti
idedu savo padarytu pakvietimu (KURIUOS IDEJAU ANKSCIAU) vidine dali 4u.gif cia worde kaip atrodo, o siaip ... na paziurejus i tai kaip atrodo pakvietimas viskas aisku kaip atrodo viduje blush2.gif jei kuri rasite savo mintis ar idejas tai iskart sorry ax.gif pasiskolinau bet labai patiko, na sesei be galo patiko tai ji rinkosi o as kopijavau 4u.gif tad jei kas nepykite rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2007 05 01, 17:50)
bet tai kad angliskai, na .... nebent draugams anglams o siaip viskas  thumbup.gif

o man tai atrodo naktine gerai pazista savo draugus ir zino ka ir kaip kvietimuose rasyti mirksiukas.gif nors ir ispaniskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naktine` @ 2007 05 01, 16:36)
Ner čia ko pykti  mirksiukas.gif 
Nepaaiškinau kad tai versija draugams  drinks_cheers.gif  Tėvams, giminaičiams bus oficialus tekstas su "maloniai kviečiame", "mielieji" ir pan. oficialybėm. O kadangi draugai VISI angliškai supranta - užtai ir tekstas su anglybėm. Nekilo man mintis rašyti draugams oficialius kvietimus, nes tokie jau mes esame. Dėl pasirašymo: Gretka  mane vadina draugai  bis.gif

na jei tik draugams tai thumb_yello.gif o as jau pagalvojau kad tevams bei tetoms tokius siusit smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 05 01, 19:30)
o man tai atrodo naktine gerai pazista savo draugus ir zino ka ir kaip kvietimuose rasyti  mirksiukas.gif nors ir ispaniskai  smile.gif

Tos "anglybės" seniai jau į kalbą "įaugusios" biggrin.gif Visi draugai jas supranta drinks_cheers.gif

QUOTE(juratata @ 2007 05 01, 21:09)
na jei tik draugams tai  thumb_yello.gif  o as jau pagalvojau kad tevams bei  tetoms tokius siusit smile.gif  ax.gif

Ne ne, tėvams bus oficialesnis tekstas ax.gif

QUOTE(airv @ 2007 05 02, 07:51)
Originalus tekstukas  thumbup.gif Bet šriftas tai ne koks  blush2.gif

Manau prie kreizovo teksto netiktų "vestuvinis" šriftas blush2.gif

Ačiū visoms už pastabas ir komentarus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man tai labai liuks kvietimai, kaip tik draugams thumbup.gif Nes man tai tokie truputį juokingi tie visi saldumai ir oficialumai.... O čia matos, kad tikrai bus "tūsas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2007 05 02, 10:50)
Man tai labai liuks kvietimai, kaip tik draugams thumbup.gif  Nes  man tai tokie truputį juokingi tie visi saldumai ir oficialumai.... O čia matos, kad tikrai bus "tūsas" biggrin.gif

Ačiukas už nuomonę 4u.gif Tai kad tų oficialūmų draugai nesuprastų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naktine` @ 2007 05 02, 10:21)
oficialūmų draugai nesuprastų  lotuliukas.gif

svarbiausia, kad ir tau, ir draugams būt linksma. tiek gavus kvietimą, tiek švenčiat jūsų tuoktuves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2007 05 01, 19:08)
idedu savo padarytu pakvietimu  (KURIUOS IDEJAU ANKSCIAU) vidine dali  4u.gif  cia worde kaip atrodo, o siaip ... na paziurejus i tai kaip atrodo pakvietimas viskas aisku kaip atrodo viduje  blush2.gif jei kuri rasite savo mintis ar idejas tai iskart sorry  ax.gif  pasiskolinau bet labai patiko, na sesei be galo patiko tai ji rinkosi o as kopijavau  4u.gif  tad jei kas nepykite  rolleyes.gif

user posted image

o mes pakvietime l.daug info idejome:
buvo kvietimo tekstas su info kada bus CMB kada baznycia...
tada pirmos ir antros dienos dienotvarkes ir dar zemelapis su aprasymu kaip nuvaziuoti iki sventimo vietos smile.gif
va kiek daug info sudejom, bet visi gave kvietimus l.gyre, sake, kad liuks labai informatyvu ir grazu smile.gif
as buvau patenkinta smile.gif
Atsakyti