Egzo, hefaiste - labaio grazus kvietimai
o stai manieji cia
Pswrd: naktine
QUOTE(naktine` @ 2007 05 01, 15:45)
siaip grazus, tik nelabai patiko man tekstas .... party, dress code .... kodel angliskai ... o tai mociutems irgi tokius duosit ? o jei kas angliskai nesupranta... ai ir dar kad pasirasete Gretka.... o ne Greta....
niu cia mano nuomone neuzpyk
QUOTE(juratata @ 2007 05 01, 17:24)
siaip grazus, tik nelabai patiko man tekstas .... party, dress code .... kodel angliskai ... o tai mociutems irgi tokius duosit ? o jei kas angliskai nesupranta... ai ir dar kad pasirasete Gretka.... o ne Greta....
Ner čia ko pykti
Nepaaiškinau kad tai versija draugams Tėvams, giminaičiams bus oficialus tekstas su "maloniai kviečiame", "mielieji" ir pan. oficialybėm. O kadangi draugai VISI angliškai supranta - užtai ir tekstas su anglybėm. Nekilo man mintis rašyti draugams oficialius kvietimus, nes tokie jau mes esame. Dėl pasirašymo: Gretka mane vadina draugai
QUOTE(naktine` @ 2007 05 01, 16:45)
aciukas labai malonu gauti gerus atsiliepimus........... o siaip tavo kvietimai man net labai patiko spallva ir isvaizda apskritai, bet tai kad angliskai, na .... nebent draugams anglams o siaip viskas
idedu savo padarytu pakvietimu (KURIUOS IDEJAU ANKSCIAU) vidine dali cia worde kaip atrodo, o siaip ... na paziurejus i tai kaip atrodo pakvietimas viskas aisku kaip atrodo viduje jei kuri rasite savo mintis ar idejas tai iskart sorry pasiskolinau bet labai patiko, na sesei be galo patiko tai ji rinkosi o as kopijavau tad jei kas nepykite
QUOTE(hefaiste @ 2007 05 01, 17:50)
bet tai kad angliskai, na .... nebent draugams anglams o siaip viskas
o man tai atrodo naktine gerai pazista savo draugus ir zino ka ir kaip kvietimuose rasyti nors ir ispaniskai
QUOTE(naktine` @ 2007 05 01, 16:36)
Ner čia ko pykti
Nepaaiškinau kad tai versija draugams Tėvams, giminaičiams bus oficialus tekstas su "maloniai kviečiame", "mielieji" ir pan. oficialybėm. O kadangi draugai VISI angliškai supranta - užtai ir tekstas su anglybėm. Nekilo man mintis rašyti draugams oficialius kvietimus, nes tokie jau mes esame. Dėl pasirašymo: Gretka mane vadina draugai
na jei tik draugams tai o as jau pagalvojau kad tevams bei tetoms tokius siusit
QUOTE(Joa @ 2007 05 01, 19:30)
o man tai atrodo naktine gerai pazista savo draugus ir zino ka ir kaip kvietimuose rasyti nors ir ispaniskai
Tos "anglybės" seniai jau į kalbą "įaugusios" Visi draugai jas supranta
QUOTE(juratata @ 2007 05 01, 21:09)
na jei tik draugams tai o as jau pagalvojau kad tevams bei tetoms tokius siusit
Ne ne, tėvams bus oficialesnis tekstas
QUOTE(airv @ 2007 05 02, 07:51)
Originalus tekstukas Bet šriftas tai ne koks
Manau prie kreizovo teksto netiktų "vestuvinis" šriftas
Ačiū visoms už pastabas ir komentarus
Man tai labai liuks kvietimai, kaip tik draugams Nes man tai tokie truputį juokingi tie visi saldumai ir oficialumai.... O čia matos, kad tikrai bus "tūsas"
QUOTE(juodoji_nasle @ 2007 05 02, 10:50)
Man tai labai liuks kvietimai, kaip tik draugams Nes man tai tokie truputį juokingi tie visi saldumai ir oficialumai.... O čia matos, kad tikrai bus "tūsas"
Ačiukas už nuomonę Tai kad tų oficialūmų draugai nesuprastų
QUOTE(naktine` @ 2007 05 02, 10:21)
oficialūmų draugai nesuprastų
svarbiausia, kad ir tau, ir draugams būt linksma. tiek gavus kvietimą, tiek švenčiat jūsų tuoktuves
QUOTE(hefaiste @ 2007 05 01, 19:08)
idedu savo padarytu pakvietimu (KURIUOS IDEJAU ANKSCIAU) vidine dali cia worde kaip atrodo, o siaip ... na paziurejus i tai kaip atrodo pakvietimas viskas aisku kaip atrodo viduje jei kuri rasite savo mintis ar idejas tai iskart sorry pasiskolinau bet labai patiko, na sesei be galo patiko tai ji rinkosi o as kopijavau tad jei kas nepykite
o mes pakvietime l.daug info idejome:
buvo kvietimo tekstas su info kada bus CMB kada baznycia...
tada pirmos ir antros dienos dienotvarkes ir dar zemelapis su aprasymu kaip nuvaziuoti iki sventimo vietos
va kiek daug info sudejom, bet visi gave kvietimus l.gyre, sake, kad liuks labai informatyvu ir grazu
as buvau patenkinta