Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

QUOTE(Jurgisius @ 2007 04 26, 09:36)
Labai grazuciai kazka panasaus ir as noreciau padaryt, o tas virsutinis (vokelis) kiek suprantu yra is kietesnio popieriuko?ar taip supratau?

tiek vokelis, tiek vidinis lapelis yra is to paties popieriaus. jis storesnis, nei iprastas butu lapas. bet tai nera kietas kartonas. vidutinio storumo popierius, iprasto storumo, kaip popieriaus parduotuvese pardavineja ta puosnesni popieriu...
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
4u.gif stai ir musu kvietimai http://public.fotki....razu/kvietimai/

ax.gif paprastuciai, bet graziai atrodo ant auksu blizgalcio popieriuko. Namu darbo!!! rolleyes.gif blush2.gif Laukiam kritikos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 04 21, 22:53)
na, pagaliau ir as galiu parodyti musu kvietimus...  wub.gif ant vidinio istraukiamo lapelio rasem dviem spalvom: ant kai kuriu aukso spalvos raidem, ant kitu - juodom... o uzrasyti vardus nesem dailininkei... teksta spaudinom spaustuveje, ten ir popieriu sukarpe, o pati klijavau, puosiau sirdelemis ir klijavau siaudu uodegyte su tuo mazu kvadratuku... man jie labai patinka  wub.gif  blush2.gif o jums?

kur neset vardus uzrasyt?... gal Kaune kur nors... ieskau kad kas uzrsytu....
Atsakyti
Egzo, super, asmeniškai man, vieni originaliausių pakvietimų
user posted image
Atsakyti
stai pagaliau pagaminau ir as kvietimus....
beliko vardus irasyt
laukiu jusu ivertinumu.... smile.gif
Atsakyti
juratata, labai dailučiai jūsų kveitimai wub.gif tu juos paštu siųsi, ar kitaip įteiksi? aš taip pat jau baigiau savo kvietimus, tik nedrasu dėti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo envie: 28 balandžio 2007 - 13:05
QUOTE(envie @ 2007 04 28, 12:50)
juratata, labai dailučiai jūsų kveitimai  wub.gif tu juos paštu siųsi, ar kitaip įteiksi? aš taip pat jau baigiau savo kvietimus, tik nedrasu dėti  ax.gif

aciu rolleyes.gif
desiu dar i tokius mazus vokelius ir daugumai sveciu paduosiu asmeniskai... tik savo teveliams siusiu, nes jie ne LT gyvena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratata: 28 balandžio 2007 - 18:00
Sveikos merginos, kai perziurejau jusiskius kvietimus blink.gif swoon.gif kokie grazuciai visi wub.gif wub.gif wub.gif labai labai!!! 4u.gif net g.gif galvoju kad nedet cia savu.... unsure.gif tiksliau jie mano sesers vestuvems. Juos dariau as. Kadangi norejo svarbiausia paprastuciu, jokiu budu ne pirktiniu schmoll.gif , nedideliu bet "siltu"... Tai lyg ir padariau.... Keliu jusu teismui ax.gif cool.gif kolkas tik kaip atrodo, jei ka sudomins kt kart idesiu viduje kaip atrodo...
user posted image
user posted image
user posted image
popieriaus spalvos svelniai oranzine, rausva, raudona, zalsva, kremine. perristi vienodu kaspineliu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2007 04 28, 21:12)
Sveikos merginos, kai perziurejau jusiskius kvietimus  blink.gif swoon.gif kokie grazuciai visi  wub.gif  wub.gif  wub.gif  labai labai!!!  4u.gif net  g.gif galvoju kad nedet cia savu.... unsure.gif  tiksliau jie mano sesers vestuvems. Juos dariau as. Kadangi norejo svarbiausia paprastuciu, jokiu budu ne pirktiniu schmoll.gif , nedideliu bet "siltu"... Tai lyg ir padariau.... Keliu jusu teismui  ax.gif  cool.gif kolkas tik kaip atrodo, jei ka sudomins kt kart idesiu viduje kaip atrodo...
user posted image
user posted image
user posted image
popieriaus spalvos svelniai oranzine, rausva, raudona, zalsva, kremine. perristi vienodu kaspineliu... ax.gif

as panasius noriu daryti pakvietimus, t.y. perristus banteliu. Bet dar svarstau gal ka idomesnio padarius su jais g.gif
Gal gali parodyti kaip vidus atrodo? Labai smalsu
Atsakyti
QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 04 28, 22:47)
as panasius noriu daryti pakvietimus, t.y. perristus banteliu. Bet dar svarstau gal ka idomesnio padarius su jais  g.gif
Gal gali parodyti kaip vidus atrodo? Labai smalsu

ryt tureciau ideti vidu. siaip bantukus dariau su adata (kilimams siuti 4u.gif tokios storos yra), nes skylamusis man schmoll.gif nes skyles tikrai per dideles nebent juostele storoka tada taip. o siaip audiniu parduotuveje galima rasti bigsmile.gif nerealiu dalyku taip kad bantuko varintu galima prigalvoti begale thumbup.gif , o ir siaip mano variantas -vienas bantukas , galima pvz kad r du... ar pan. cia reikia fantazijos mirksiukas.gif bet pavykti tikrai turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2007 04 27, 14:52)
4u.gif  stai ir musu kvietimai http://public.fotki....razu/kvietimai/

ax.gif  paprastuciai, bet graziai atrodo ant auksu blizgalcio popieriuko. Namu darbo!!!  rolleyes.gif  blush2.gif Laukiam kritikos  tongue.gif

Labai ispudingi thumbup.gif Tiesiog thumbup.gif clap.gif
O ko ten tiek daug prirasete? blush2.gif
Atsakyti