Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

QUOTE(Egzo @ 2007 04 17, 13:58)
o stai musu  http://public.fotki....ikax/kvietimai/
kolkas idedu tik voka, nes patys kvietimai dar laukia spauzdinimo.  ax.gif

Oho thumbup.gif Labai grazu! thumbup.gif Pati darei?! g.gif Vokiukas - suoer thumbup.gif thumbup.gif Idomu kaip patys kvietimai atrodys ax.gif
Papildyta:
QUOTE(eglutep @ 2007 04 19, 14:07)
prisiziurejau jusu cia tokiu fainu kvietimu,tai mano nublanko pries jusu visa ta grozi verysad.gif tai galvoju gal biski kitaip padaryti,ir noriu paklausti jusu nuomones,jei padaryti tokia kaip kortele-kvietima ir prikabinti su kokiu graziu kaspineliu prie sampano butelio ax.gif kaip jums,toks pakvietimo budas butu,pasakykit savo nuomene smile.gif

Man patiktu gauti sampano mirksiukas.gif Dar negirdejau, kad taip kviestu g.gif
Manau vis kitaip nei visi smile.gif Visai idomu biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Liniux'as,2007 04 19, 15:24]
Oho thumbup.gif Labai grazu! thumbup.gif Pati darei?! g.gif Vokiukas - suoer thumbup.gif thumbup.gif Idomu kaip patys kvietimai atrodys ax.gif

4u.gif kai kvietimai bus padaryti ir juos parodysiu. Taip vokelius pati papuosiau
gelytes lankstem abu lotuliukas.gif
Atsakyti
na, pagaliau ir as galiu parodyti musu kvietimus... wub.gif ant vidinio istraukiamo lapelio rasem dviem spalvom: ant kai kuriu aukso spalvos raidem, ant kitu - juodom... o uzrasyti vardus nesem dailininkei... teksta spaudinom spaustuveje, ten ir popieriu sukarpe, o pati klijavau, puosiau sirdelemis ir klijavau siaudu uodegyte su tuo mazu kvadratuku... man jie labai patinka wub.gif blush2.gif o jums?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrytia: 21 balandžio 2007 - 23:05
Ausrytia, manieji irgi panašūs į tavo, tik formatas didesnis ir ten kur skylė mūsų fotkės matosi, o ne tekstas mirksiukas.gif ir šiaudo nėra...
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 04 21, 23:53)
na, pagaliau ir as galiu parodyti musu kvietimus...  wub.gif ant vidinio istraukiamo lapelio rasem dviem spalvom: ant kai kuriu aukso spalvos raidem, ant kitu - juodom... o uzrasyti vardus nesem dailininkei... teksta spaudinom spaustuveje, ten ir popieriu sukarpe, o pati klijavau, puosiau sirdelemis ir klijavau siaudu uodegyte su tuo mazu kvadratuku... man jie labai patinka  wub.gif  blush2.gif o jums?

Labai grazu thumbup.gif Ir kiek (jei ne paslaptis) jum tokie kvietimukai kainavo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2007 04 22, 15:59)
Ausrytia, manieji irgi panašūs į tavo, tik formatas didesnis ir ten kur skylė mūsų fotkės matosi, o ne tekstas  mirksiukas.gif ir šiaudo nėra...

macius tavo, taip pat labai grazus wub.gif

liniux'as, man kvietimai kainavo 1.6lt/vnt... cia spaustuvej spausdinimas ir popieriaus sukarpymas. paskui klijavausi pati, sirdeles klijavau pati... sirdeles dar kainavo pora litu is viso ir dailininkes uzrasymas - 25ct/zodis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 04 22, 20:36)
macius tavo, taip pat labai grazus  wub.gif

liniux'as, man kvietimai kainavo 1.6lt/vnt... cia spaustuvej spausdinimas ir popieriaus sukarpymas. paskui klijavausi pati, sirdeles klijavau pati... sirdeles dar kainavo pora litu is viso ir dailininkes uzrasymas - 25ct/zodis  blush2.gif

Manieji kainuos brangiau verysad.gif Nes as silkografijos budu sugalvojau ursasyti 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi pati dariau kvietimus mūsų vestuvėm. Gaila nepasilikom nė vieno pavyzdinio. Jie tokie elementarūs bet romantiški. Pasidomėsiu gal pas mamą dar yra, gal neišmetė. Nufotkinčiau, įmesčiau ir jums pažiūrėti. Man nė lito nekainavo. Juostelių turėjau iš senų laikų, tokių nėriniuotų. Popierių pirkau su debesėliais žalsvą ir skaidrų perregimą žalią. Tekstą per printerį atspaudėm. Po keturis kvietimus lape. Sukarpiau ir įviniojau į perregimą popierių ir juostele parišau. Gavosi tikrai gražūs ir patogūs nusiųsti paštu. Mums dar svarbu buvo, kad pigiai prasisukom. Tada neturėjau galimybės SM pasikonsultuoti su kitom nuotakom, tai pati viską sugalvojau. Kvietimus reikėjo greitai pagaminti, nes sesija artėjo, tai per pusdienį pagaminau apie 25 kvietimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo So Lucky: 23 balandžio 2007 - 00:58
QUOTE(Ausrytia @ 2007 04 22, 00:53)
na, pagaliau ir as galiu parodyti musu kvietimus...  wub.gif ant vidinio istraukiamo lapelio rasem dviem spalvom: ant kai kuriu aukso spalvos raidem, ant kitu - juodom... o uzrasyti vardus nesem dailininkei... teksta spaudinom spaustuveje, ten ir popieriu sukarpe, o pati klijavau, puosiau sirdelemis ir klijavau siaudu uodegyte su tuo mazu kvadratuku... man jie labai patinka  wub.gif  blush2.gif o jums?

Labai grazuciai kazka panasaus ir as noreciau padaryt, o tas virsutinis (vokelis) kiek suprantu yra is kietesnio popieriuko?ar taip supratau?
Mums dar reikes ir toki zemelapiuka idet, nes mat ne visi zino kaip nusigaut iki musu pokylio vietos.
O gal dar kas patart kaip graziau tai padaryt? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(So Lucky @ 2007 04 23, 01:58)
Aš irgi pati dariau kvietimus mūsų vestuvėm. Gaila nepasilikom nė vieno pavyzdinio. Jie tokie elementarūs bet romantiški. Pasidomėsiu gal pas mamą dar yra, gal neišmetė. Nufotkinčiau, įmesčiau ir jums pažiūrėti. Man nė lito nekainavo. Juostelių turėjau iš senų laikų, tokių nėriniuotų. Popierių pirkau su debesėliais žalsvą ir skaidrų perregimą žalią. Tekstą per printerį atspaudėm. Po keturis kvietimus lape. Sukarpiau ir įviniojau į perregimą popierių ir juostele parišau. Gavosi tikrai gražūs ir patogūs nusiųsti paštu. Mums dar svarbu buvo, kad pigiai prasisukom. Tada neturėjau galimybės SM pasikonsultuoti su kitom nuotakom, tai pati viską sugalvojau. Kvietimus reikėjo greitai pagaminti, nes sesija artėjo, tai per pusdienį pagaminau apie 25 kvietimus.

Sveika, o tu tiesiog apsukai tuos kvietimus permatomu popieriumi ar kitaip kazkaip vyniojai? Nes įdėja tai super thumbup.gif , tik nelabai įsivaizduoju tą įvyniojimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2007 04 26, 10:43)
Sveika, o tu tiesiog apsukai tuos kvietimus permatomu popieriumi ar kitaip kazkaip vyniojai? Nes įdėja tai super thumbup.gif , tik nelabai įsivaizduoju tą įvyniojimą smile.gif

Sutinku ir sis variantas labai idomus, tik va as isvis neisivaizduoju, koks tas permatomas ir dar spalvotas popieriukas, kaip atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(So Lucky @ 2007 04 23, 01:58)

Mes taip pat panasia ideja pagave ax.gif Dabar nunesiau uzrasyti, po to susuksiu, uzrisiu juostele ir jau pradesim iteikineti yahoo.gif O tada galesiu ir ikelti, jei kam bus idomu blush2.gif
Atsakyti