toliau dalinamės informacija, kaip pasigaminti norimus kvietimus, kokius, kur pirkti jiems reikalingas medžiagas ir pan...
čia keletas man gražių:
Kaip aš noriu greičiau pradėti gaminti kvietimus, bet laiko visai nėra.
Tai gal galit kas nors man parašyti tikslų adresą, kur prie rotušės yra floristikos parduotuvė
Tai gal galit kas nors man parašyti tikslų adresą, kur prie rotušės yra floristikos parduotuvė
Būsimosios jaunosios, prieš kiek laiko iki vestuvių pradėsit kvietimus dalinti?
QUOTE(Betule @ 2007 01 22, 10:34)
Aš tai gal likus 2 mėnesiams iki vestuvių
Ausrytia aš nežinau dar ar rašysiu tą "P.S."
QUOTE(Betule @ 2007 01 22, 11:34)
manau 2-3 men. likus iki vestuviu
Labas rytas merginos, čia vėl aš
jau lyg ir šviečiasi, kad baliavosim oro uoste per vestuves
tai dabar noriu paklausti, ar tiks toj vietoj, kur jau apie balių rašyti " o vakare (X valandą) norime pakviesti visus į Vilniaus oro uostą, išlydėti jaunavedžių į naują gyvenimą" ?
tai dabar noriu paklausti, ar tiks toj vietoj, kur jau apie balių rašyti " o vakare (X valandą) norime pakviesti visus į Vilniaus oro uostą, išlydėti jaunavedžių į naują gyvenimą" ?
Kazi kur galima nuspirkti grazaus popieriuko,aman labai patiko tie antri pakvietimai?
QUOTE(balta_lelija @ 2007 01 24, 10:38)
Labas rytas merginos, čia vėl aš
as gavus toki kvietima suprasciau, kad jus po santuokos iregistravimo vaziuosit i oro uosta tam, kad isskristumet i povestuvine kelione, o sveciu prasot jus palydeti...
as tai rasyciau kaip nors kvieciame i oro uosto kavine, ar kavine, esancia oro uoste...
QUOTE(Ausrytia @ 2007 01 25, 12:19)
as gavus toki kvietima suprasciau, kad jus po santuokos iregistravimo vaziuosit i oro uosta tam, kad isskristumet i povestuvine kelione, o sveciu prasot jusu palydeti...
as tai rasyciau kaip nors kvieciame i oro uosto kavine, ar kavine, esancia oro uoste...
as irgi taip pagalvociau ir ateiciau su dzinsais
QUOTE(Ausrytia @ 2007 01 25, 11:19)
as gavus toki kvietima suprasciau, kad jus po santuokos iregistravimo vaziuosit i oro uosta tam, kad isskristumet i povestuvine kelione, o sveciu prasot jus palydeti...
Jo, MB irgi pasakė taip pat na, dėkui, reiks taisyti, ir kažką galvoti
Vakar Klaipedoje bandziau ieskoti popieraisu pakvietimams bet nelabai yra ko pasirinkti.Negi teks pirkti pakvietimus