Įkraunama...
Įkraunama...

Afrikietiškos kasytės

sveikos mergytes as esu su kasytem siuo metu jau beveuk dvi savaites.kolkas esu labai patenkinta,sukuoti nreikia,atsikeliai ryte iskart su sukuosena mirksiukas.gif minusas tik tas kad kartais truputi paniezti,bet kentet galima. bigsmile.gif
Atsakyti
sveikosios.labai noriu kad padietumete rasti kokia gera kasiciu pinieje VILNIUJE:)
gal kas zino ar darete pas dabartine EZOPO merguzele?
Atsakyti
kaune. grozio salonas "vestuviu stilius" savanoriu 206.(buves laukinis arklys)tel. rasyti i az.
Atsakyti
as pyniausi kasites ispanijoje pas tokia negre..Labai supyne fainai thumbup.gif
O is tikruju tai plaukams pakenke..Po to karto labai pradejo slinkti..Ir dabar dar nepraeina..Bet vistiek jei dar skrisiu i ispanija butinai dar karta ten eisiu pyntis biggrin.gif
kaina : 20 euru
Atsakyti

Na istiesu,as tikrai nesiulyciau ilgiau nesiot,nei 3 savaites, nes plaukai tikrai gadinami,na zinoma nesioja ir ilgiau,buna supinus ir po poros menesio sutinku,dar su drakonais smile.gif taciau nesuprantu esmes,juk net vaizdo neber... Siulai,ar plaukai plauku galuose neissiardo,nes prailginu ir galiuka prideginu smile.gif Dirbtiniu plauku pasirinkimas yra nemazas,ju yra ivairiu tonu.O plovimas elementarus, tiesiog i savaite karta isplaut, smarkiai netrinant. smile.gif
Atsakyti
As taip pat buvau susipynusi...man patiko smile.gif tik dabar jau labai pabrango schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes. Aš irgi noriu kasyčių ax.gif Labai, man taip gražu.Bet vienos kirpėjos sako kad jos kenkia, kitos kad ne.Tai kad nežinau net ką ir daryt unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Viktorijaajirotkiv @ 2007 12 11, 20:16)
As is Vilniaus. O kasyciu kaina priklauso,nuo kasyciu kiekio ir nuo to su kokiom medziagom dirbama.Pvz mazdaug kasytes su siulais~ 150lt,kasytes su dirbtiniais plaukais ~300lt, drakoniukai~50lt.

As noreciau su dirbtiniais plaukais apie 200 kasyciu, tai kiek man tai kainuotu tiksliua? Plaukai iki menciu, o noriu iki juosmens ax.gif
Atsakyti
Man kazkada buvo "bizas"uzejes ir norejau kasyciu tokiu, bet kazkaip isgaravo visi tie norai mirksiukas.gif graziau man i kitas paziureti...
Atsakyti
as taip pat planuoju pintis biggrin.gif ilgai galvojau ir nutariau sau pasidovanoti gimtad proga tongue.gif galvoju ant vasaros super thumbup.gif maziau prieziuros o ypac ka prasideda ezerai,isvykos i gamta ziauriai patogu biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif ir as labai norejau kasyciu,mano plaukai ilgi bigsmile.gif bet mano kirpeja mane ikalbejo kad nesipinciau,nes labai gadina plaukus 4u.gif issipesa daug plauku kai juos reikia ispinti doh.gif tai ir atsoko fantazija ax.gif
Atsakyti
man tai dar labai idomu o kaip issipint? cia juos pati tureciau issipint ar ispintu ir tada kokia kaina ispinimo?
Atsakyti
pas mane kai trumpi plaukai tai nieko jiem tokio baisaus neatsitiks smile.gif tai kazkaip net ir nebaisu eksperimentuot biggrin.gif
Atsakyti