sveikosios.labai noriu kad padietumete rasti kokia gera kasiciu pinieje VILNIUJE:)
gal kas zino ar darete pas dabartine EZOPO merguzele?
gal kas zino ar darete pas dabartine EZOPO merguzele?
kaune. grozio salonas "vestuviu stilius" savanoriu 206.(buves laukinis arklys)tel. rasyti i az.
as pyniausi kasites ispanijoje pas tokia negre..Labai supyne fainai
O is tikruju tai plaukams pakenke..Po to karto labai pradejo slinkti..Ir dabar dar nepraeina..Bet vistiek jei dar skrisiu i ispanija butinai dar karta ten eisiu pyntis
kaina : 20 euru
O is tikruju tai plaukams pakenke..Po to karto labai pradejo slinkti..Ir dabar dar nepraeina..Bet vistiek jei dar skrisiu i ispanija butinai dar karta ten eisiu pyntis
kaina : 20 euru
Na istiesu,as tikrai nesiulyciau ilgiau nesiot,nei 3 savaites, nes plaukai tikrai gadinami,na zinoma nesioja ir ilgiau,buna supinus ir po poros menesio sutinku,dar su drakonais taciau nesuprantu esmes,juk net vaizdo neber... Siulai,ar plaukai plauku galuose neissiardo,nes prailginu ir galiuka prideginu Dirbtiniu plauku pasirinkimas yra nemazas,ju yra ivairiu tonu.O plovimas elementarus, tiesiog i savaite karta isplaut, smarkiai netrinant.
As taip pat buvau susipynusi...man patiko tik dabar jau labai pabrango
Sveikutes. Aš irgi noriu kasyčių Labai, man taip gražu.Bet vienos kirpėjos sako kad jos kenkia, kitos kad ne.Tai kad nežinau net ką ir daryt
Papildyta:
As noreciau su dirbtiniais plaukais apie 200 kasyciu, tai kiek man tai kainuotu tiksliua? Plaukai iki menciu, o noriu iki juosmens
Papildyta:
QUOTE(Viktorijaajirotkiv @ 2007 12 11, 20:16)
As is Vilniaus. O kasyciu kaina priklauso,nuo kasyciu kiekio ir nuo to su kokiom medziagom dirbama.Pvz mazdaug kasytes su siulais~ 150lt,kasytes su dirbtiniais plaukais ~300lt, drakoniukai~50lt.
As noreciau su dirbtiniais plaukais apie 200 kasyciu, tai kiek man tai kainuotu tiksliua? Plaukai iki menciu, o noriu iki juosmens
Man kazkada buvo "bizas"uzejes ir norejau kasyciu tokiu, bet kazkaip isgaravo visi tie norai graziau man i kitas paziureti...
ir as labai norejau kasyciu,mano plaukai ilgi bet mano kirpeja mane ikalbejo kad nesipinciau,nes labai gadina plaukus issipesa daug plauku kai juos reikia ispinti tai ir atsoko fantazija
man tai dar labai idomu o kaip issipint? cia juos pati tureciau issipint ar ispintu ir tada kokia kaina ispinimo?