Įkraunama...
Įkraunama...

Afrikietiškos kasytės

QUOTE(sky @ 2006 10 07, 19:59)
4u.gif  londone  , a su fotkem niekada nesu to darius gal galima smulkiau  blush2.gif moku tik i emaila susidet a cia neina  doh.gif  doh.gif  doh.gif

susikuri accounta photobucket.com, sudedi ten nuotraukas, tada ant pasirinktos nuotraukos nukopini url adresa, SM spaudi IMG ir nupastini ta URL adresa, viskas
O kiek Londone kainavo toks malonumas?
Atsakyti
aš kasytes su dirbtiniais plaukais dariaus Paryziui. mokejau 45 eurus... afrikieciu rajone daremes su sese. tad niekaip nesuprantu tu lietuvisku nesamoningu kainu...
Atsakyti
QUOTE(Prime @ 2006 10 07, 22:34)
susikuri accounta photobucket.com, sudedi ten nuotraukas, tada ant pasirinktos nuotraukos nukopini url adresa, SM spaudi IMG ir nupastini ta URL adresa, viskas
O kiek Londone kainavo toks malonumas?

http://i87.photobuck...uk/PICT0246.jpg
Papildyta:
pavyko clap.gif clap.gif clap.gif yahoo.gif yess.gif ploja.gif oro_buckis.gif didis.gif assa.gif aciu biggrin.gif jos buvo dar ilgesnes bet nusikirpau nes per sunu buvo nesiot lotuliukas.gif
Papildyta:
4u.gif a cia fotkehttp://i87.photobucket.com/albums/k156/skyuk/PICT0111.jpg po ispynimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
http://i87.photobuck...uk/PICT0111.jpg
Atsakyti
QUOTE(sky @ 2006 10 09, 13:43)
http://i87.photobuck...uk/PICT0246.jpg
Papildyta:
pavyko  clap.gif  clap.gif  clap.gif  yahoo.gif  yess.gif  ploja.gif  oro_buckis.gif  didis.gif  assa.gif aciu  biggrin.gif jos buvo dar ilgesnes bet nusikirpau nes per sunu buvo nesiot  lotuliukas.gif
Papildyta:
4u.gif  a cia fotkehttp://i87.photobucket.com/albums/k156/skyuk/PICT0111.jpg po ispynimo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
http://i87.photobuck...uk/PICT0111.jpg

wau kaip grazu 4u.gif as tokiu noreciau, tik mano plaukai sviesus.
O ispynus tai kaip pudeliukas biggrin.gif atrodei, o plaukai greitai atsigavo?
Atsakyti
QUOTE(dote @ 2006 10 09, 19:42)
wau kaip grazu  4u.gif as tokiu noreciau, tik mano plaukai sviesus.
O ispynus tai kaip pudeliukas  biggrin.gif atrodei, o plaukai greitai atsigavo?

4u.gif buvo smagumu kai issipyniau nes buvom gamtoj o tai ten duso ar vonios nebuvo tai reikejo dar visa diena vaiksciot tokiai tai prisiprikolinom neblogai ,net i bara kaimo uzsukom tai nuo zvilgsniu neatsigyniau lotuliukas.gif lotuliukas.gif a paskui kai ploviau galva maniau kad visi plaukai vonioj liko doh.gif bet normaliai dabar yra jau 2men po, tai plaukai vel atsistate tepiau daug visokiu priemgongiu ax.gif tai jau normaliai pakausis nebesviecia,nes pradziai visi tyciojos ,kad plikt pradejau doh.gif biggrin.gif Ai tiesa a ispyninejom tris valandas ,jau norejau skustis plikai lotuliukas.gif A pyne 11val , tai maniau numirsiu ten toj kedej,bet galvojau nors mirus graziai atrodysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sky, kasytes tavo atrode labai fainai. Ar planuoji kada dar pintis?
Atsakyti
QUOTE(Prime @ 2006 10 09, 22:56)
Sky, kasytes tavo atrode labai fainai. Ar planuoji kada dar pintis?

ar planuoju dar g.gif g.gif g.gif net nezinau yra pliusu ir minusu. Minusai :labai nepatogu miegoti per daug plauku lotuliukas.gif ,po ispynimo plauku daug issirove ,na dar jei Londone gyveni tai nuo juodziu zvilgsniu neina atsiginti,ir daug kas galvodavo kad mano vaikis juodis tuo as buvau baisiausiai pasipiktinus schmoll.gif doh.gif pliusu daugiau biggrin.gif nereikia rytais stovet prie veidrodzio,jei i kelione vaziuoji irgi liuks visada su sutvarkytais plaukuciais atrodai nu ir tttt kas nori detis tai sakau ,kad pabandyt reikia mirksiukas.gif a plaukai ne ranka ataugs ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sky @ 2006 10 10, 14:49)
ar planuoju dar  g.gif  g.gif  g.gif  net nezinau yra pliusu ir minusu. Minusai :labai nepatogu miegoti per daug plauku  lotuliukas.gif  ,po ispynimo plauku daug issirove ,na dar jei Londone gyveni tai nuo juodziu zvilgsniu neina atsiginti,ir daug kas galvodavo kad mano vaikis juodis tuo as buvau baisiausiai pasipiktinus  schmoll.gif  doh.gif  pliusu daugiau  biggrin.gif  nereikia rytais stovet prie veidrodzio,jei i kelione vaziuoji irgi liuks visada su sutvarkytais plaukuciais atrodai nu ir tttt kas nori detis tai sakau ,kad pabandyt reikia  mirksiukas.gif  a plaukai ne ranka ataugs  ax.gif  drinks_cheers.gif

kaip jie galejo issirauti? blink.gif kiek as zinau tai po kasyciu ispynimo atrodo, kad labai slenka plaukai, nes pradeda kristi visi tiek kurie naturaliai tiesiog krito (zmogui per diena iskrenta apie 100 plauku), bet buvo ikalinti kasytese g.gif
Atsakyti
sweikos, as ruosiuos jau kita savaite but su kasytem, bet dabar ieskau plauku...gal galit patart, kur ju galiu nusipirkt, skaiciau kad bazej yra, bet skaiciau kad jie nekokybiski, zodziu labai laukiu jusu nuomones... ax.gif
p.s. dar nprejau paklaust kiek mazdaug tu plauku reikia? kiek jie kainuoja, ir kiek kasyciu mazdaug supinama?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikaPika: 26 balandžio 2007 - 10:03
Turejau daug ilgu kasyciu. Labai efektinga! Ir labai jaunai atrodziau! Ne per seniausia ir dabar, bet kai nusibraukia kokie 5-6 metai...visai liuks, kai 20-meciai kadrina:) Kad plauti retai tai dar nieko, priziuret- irgi nieko. Tepdavau su zele nuo saknu. Bet kai jau pradeda nieztet... Tai kosmaras! Ir su nagais ir su virbalais kasinedavausi (aisku, ne viesai).
Pamenu ta gera jausma, kai issipyniau kasytes: atsikasiau galvos oda i valias, toks saldus jausmas, taip ant sirdies gera...! Galai, aisku, buvo negyvi ir teko nemazai nukirpt. Bet...atauga!
Atsakyti
sweikos, as ruosiuos jau kita savaite but su kasytem, bet dabar ieskau plauku...gal galit patart, kur ju galiu nusipirkt, skaiciau kad bazej yra, bet skaiciau kad jie nekokybiski, zodziu labai laukiu jusu nuomones...
p.s. dar nprejau paklaust kiek mazdaug tu plauku reikia? kiek jie kainuoja, ir kiek kasyciu mazdaug supinama?
nu niex man neatsako... ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta-bu @ 2004 07 19, 16:15)
Noriu afrikietisku kasyciu! Gal kas jau pynetes? Jei taip, tai ar nepakenke plaukams, kiek kainavo ir kur pynetes?

pynews kirpykloj,kajnawo 500 buwo jie prailginti su prisegamajs plaukajs..kasyciu buvo 207 doh.gif smile.gif shejp lb patiko ir dar pinsiuos tik ljepos menesi smile.gif o plaukam tai kazhn.. nu nieko jiem neatsitiko apart to kad ziaurej isslinko..man taj per pus maziau ju pasidare verysad.gif bet.. dbr lyg jau atsigauna.. smile.gif tongue.gif
Atsakyti