Įkraunama...
Įkraunama...

Afrikietiškos kasytės

As irgi buvau suipynus kasytes rolleyes.gif praeita vasara, pyniausi Lietuvoj, mokejau 600lt blush2.gif , is karto viskas buvo labai grazu ir patogu iki tol, kol verysad.gif neissiplioviau galvos doh.gif Pas men labai storas plaukas ir sunkus, tai man tos kasytes istyso nuo saknu schmoll.gif , dar kaip tik buvau isvaziavus pailset, tai va turejau pati issipint, nes vaizdelilis buvo g.gif Tai va pinigai ismesti i bala ax.gif O ta kirpeja, kur man pyne, tai tipo profe, bet galejo perspet, kad taip gali but verysad.gif gerai pagalvokit pries pindamos kasytes rolleyes.gif
Atsakyti
Liza, gal tau blogai supyne?

As susipyniau kasytes rugsejo 3, nesiojau 2 menesius, po to issipyniau, nes labai stipriai ataugo, jau nebeestetiskai atrode.
Pyniausi pas dvi mergytes, kurios neprofesionalios, o siaip megejos, bet pyna pygiai ir greitai (kokybe man thumbup.gif ). Man ant galvos gavosi ~170 kasyciu, uztruko 8 val., kainavo 450 lt, nes isejo 5 pakai dirbtiniu plauku.

Trauke pirmas dienas, veliau pripratau, galva ploviau normaliai, bet reikejo to labai retai, geriausiu atveju karta i savaite. Nei kvapo, nei purvo. Aisku, kai po dvieju menesiu tas kasytes nuiminejau (daraiu tai pati namuose), tai teko papluseti, nes, kaip jau cia buvo rasoma, prisirinko purvo siek tiek, reikejo atsargiai ispainioti savo plaukus. Issisukavau daug plauku, na bet paskaiciuokim kiek turi buti i diena issukuota, ir kike per 2 menesius prisirinko nesukuotu.

Mano plaukai per 2 menesius labai pailsejo ir atsigavo, labai intensyviai pradejo augti nauji plaukai (zinoma, kazkiek buvo ir nutrauktu del kasyciu svorio).

Pyniausi kasytes ant plauku iki menciu, po to kirpau pora kartu, dabar plaukai greit sieks liemeni. Gal pasiseke, likau labai patenkinta, plaukus pasilikau graziai susidejus namuose, gal pribresiu pati susipinti wub.gif
Atsakyti
Taigi, situacija tokia, kad buvau susipynus afrikietiškas kasytes, bet dėl labai didelio plaukų augimo greičio jos ataugo per du mėnėsius, nors planavau išvažiuoti į UK su jomis. Susipyniau už 360 Lt.
Problema ta, kad kaselių vėl noriu, bet nėra tiek pinigėlių, tai galvoju, gal kokios praktikantės kirpėjos tuo užsiimtų, juoba kad tą pluoštą specialų pati įsigyčiau. Norėtųsi sumokėti iki 100Lt už darbą.
Kitas reikalas, nežinau kur tų praktikančių galima rasti Kaune? Gal jūs mielosios žinote?
4u.gif ax.gif
Atsakyti
Pati pyniausi, pries pora dienu issipyniau. nesiojau apie 7 savaites, issileidau nes labai ataugo plaukai.
minusai: pirma diena sunki galva atrodo ir biski niezti.
pliusai; grazu, patogu, plaukai nenukencia, labai greit auga (Dar greiciau nei iprastai)
kas del slinkimo, tai man laabai mazai isslinko, nors aisku veltinukai buvo susiformave, cypiau besisukuodama smile.gif
dabar noriu susipinti dar, tik jau neturiu tiek pinigeliu, pyniaus kaune, mokejau 360lt - kasyte 2lt su dirbtiniu pluostu. uz ji papildomai moket nereikia.
o dabar tiesiog ieskau kokios kirpejos praktikantes ,kuri galetu supinti. uz darba sumokeciau iki 100Lt, pluosta nusipirkciau. jei kas zinot kur kaune galeciau rasti praktikanciu parasykit kaip jas rasti.
o cia mano kaseles:
user posted image

user posted image

kokybe nekokia fotkiu, o kasyciu 180 smile.gif tikrai daug. ax.gif
Atsakyti
O kas tie drakoniukai? g.gif
Atsakyti
va dar radau apie kasytes ax.gif
afrikietiskos kasytes
Atsakyti
Laba,
Turiu pazistama kirpeja, kuri pina kasytes, drakoniukus, plaukus priaugina. Plaukus priaugino ir zymioms Lietuvos merginoms (Skaivai, Stelai). Ir kaina visai nebloga. Tel. 868440848 (Daina)
Atsakyti
Ziauriai norejau situ kasyciu ir visom pavydejau blush2.gif
Atejo laikas kai pati susipyniau, pyniausi Anglijoj, pries tai turejau grazius, ilgus, zvilgancius plaukus. Po 2 men issileidau ir patikekit daugiau gyvenime nesipinciau, nors man daug kas sakydavo, kad pakenks,kol pati nepabandziau nepatikejau. Plaukai nebezvilga, nebeatrodo tokie sveiki, o kad perpus sumazejo isvis mane sokiravo, jauciuosi kaip nupesiota vistele. doh.gif Vakare pabandysiu ikelt fotkes, pries, su kasytem ir po. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites mirksiukas.gif Skaitau foruma ir plaukai siausiasi nuo pasisakymu,suprantu,kad kiek zmoniu,tiek nuomoniu,bet liudniausia skaityt,kai raso mergaites,kurios mazai ka zino apie kasytes ir tokiu budu nuteikia kitas pries jas verysad.gif Pati pinu ivairias kasytes jau 4metai ir noriu pasidalinti informacija su tom,kurios mazai zino,nes is ties informacijos mazai kur galima rasti.Visu pirma,labiausiai uzkliuvo pasisakymai,kad labai netenkama plauku per jas.Mielosios,pas kiekviena sveika zmogu per diena turi iskristi apie 100 plauku,tai isivaizduokit kai kasytes supintos menesi,jau keli tukstanciai,o jei dar ilgiau-tai isvis tukstanciais plauku turi iskristi.Taip,teisingai,issipynus jie iskrenta,nes kasyciu metu jiems nebuvo kur iskristi,juk jie buvo kasytese.Pati buvau susipynus,zinau ka reiskia kai issipini ir is klienciu prisiziurejus,bet tai yra normalu,butu jau negerai tuo atveju,jei kaip tik nekristu unsure.gif Ir dar,uzkliuvo pasisakymai,kaip yra brangu ir kaip ilgai.Zinoma,tai yra labai kruopstus darbas,pameginkit pacios,idomu kiek ilgai uzteks kantrybes taip pinti.Juk neimanoma supinti 250-300 kasyciu per 6val.Zinoma,salonuose kainos yra tikrai milziniskos,cia Klaipedoje salone be 1200-1500lt nesusipinsite.Bet namuose yra 4-5kartus pigiau.Asmeniskai konsultuoju ir jeigu domina kokie klausimai,parasykit man-atsakysiu visoms ax.gif jeleniauskaite@yahoo.com
Papildyta:
Beje,jeigu domina plauku priauginimai,drakoniukai ar saugus dredai-taip pat atlieku ir teikiu visa issamia informacija bigsmile.gif Darau kokybiskai ir nebrangiai-visas kainas suzinosite el.pastu: jeleniauskaite@yahoo.com ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuzikas24 @ 2006 09 20, 03:00)
Sveikos mergaites  mirksiukas.gif Skaitau foruma ir plaukai siausiasi nuo pasisakymu,suprantu,kad kiek zmoniu,tiek nuomoniu,bet liudniausia skaityt,kai raso mergaites,kurios mazai ka zino apie kasytes ir tokiu budu nuteikia kitas pries jas  verysad.gif Pati pinu ivairias kasytes jau 4metai ir noriu pasidalinti informacija su tom,kurios mazai zino,nes is ties informacijos mazai kur galima rasti.Visu pirma,labiausiai uzkliuvo pasisakymai,kad labai netenkama plauku per jas.Mielosios,pas kiekviena sveika zmogu per diena turi iskristi apie 100 plauku,tai isivaizduokit kai kasytes supintos menesi,jau keli tukstanciai,o jei dar ilgiau-tai isvis tukstanciais plauku turi iskristi.Taip,teisingai,issipynus jie iskrenta,nes kasyciu metu jiems nebuvo kur iskristi,juk jie buvo kasytese.Pati buvau susipynus,zinau ka reiskia kai issipini ir is klienciu prisiziurejus,bet tai yra normalu,butu jau negerai tuo atveju,jei kaip tik nekristu  unsure.gif Ir dar,uzkliuvo pasisakymai,kaip yra brangu ir kaip ilgai.Zinoma,tai yra labai kruopstus darbas,pameginkit pacios,idomu kiek ilgai uzteks kantrybes taip pinti.Juk neimanoma supinti 250-300 kasyciu per 6val.Zinoma,salonuose kainos yra tikrai milziniskos,cia Klaipedoje salone be 1200-1500lt nesusipinsite.Bet namuose yra 4-5kartus pigiau.Asmeniskai konsultuoju ir jeigu domina kokie klausimai,parasykit man-atsakysiu visoms  ax.gif  jeleniauskaite@yahoo.com
Papildyta:
Beje,jeigu domina plauku priauginimai,drakoniukai ar saugus dredai-taip pat atlieku ir teikiu visa issamia informacija  bigsmile.gif Darau kokybiskai ir nebrangiai-visas kainas suzinosite el.pastu: jeleniauskaite@yahoo.com  ax.gif

Norint pitis kasytem reikia turet stiprius plaukus, turejau susipynus su pridetiniu pluostu sia vasara ,aisku pyniaus ne lietuvoj ne tai svarbiausia ,mano pacios silpni ir ploni plaukai,tai turejau kasytes tik menesi paskui po ispynimo pastebejau kad labai daug plauku issirove ,nors kasytes buvo super smulkios ,(dare afrikietes) dabar tik po dvieju men matau savo atauginejancius plaukus .Taip kad nesu pries kasytes tik visada manau reikia yvertinti savo plaukus ar jie atlaikys ta isbandyma drinks_cheers.gif bet siaip tai man kasyte labai patiko atostogom super dalykas nereikia net veidrodzio visada zinai kad plaukai atrodo liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sky @ 2006 10 07, 19:21)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  nemoku idet nutrauku su kasytem ir po  kazkaip nieko nesigauna  ax.gif  blush2.gif

o kokioj saly pyneisi kasytes, jei ne paslaptis?
O nuotraukas gali pirma susideti pvz i photobucketa, o po to sukelti cia per IMG
Atsakyti
QUOTE(Prime @ 2006 10 07, 21:34)
o kokioj saly pyneisi kasytes, jei ne paslaptis?
O nuotraukas gali pirma susideti pvz i photobucketa, o po to sukelti cia per IMG

4u.gif londone , a su fotkem niekada nesu to darius gal galima smulkiau blush2.gif moku tik i emaila susidet a cia neina doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti