Liza, gal tau blogai supyne?
As susipyniau kasytes rugsejo 3, nesiojau 2 menesius, po to issipyniau, nes labai stipriai ataugo, jau nebeestetiskai atrode.
Pyniausi pas dvi mergytes, kurios neprofesionalios, o siaip megejos, bet pyna pygiai ir greitai (kokybe man

). Man ant galvos gavosi ~170 kasyciu, uztruko 8 val., kainavo 450 lt, nes isejo 5 pakai dirbtiniu plauku.
Trauke pirmas dienas, veliau pripratau, galva ploviau normaliai, bet reikejo to labai retai, geriausiu atveju karta i savaite. Nei kvapo, nei purvo. Aisku, kai po dvieju menesiu tas kasytes nuiminejau (daraiu tai pati namuose), tai teko papluseti, nes, kaip jau cia buvo rasoma, prisirinko purvo siek tiek, reikejo atsargiai ispainioti savo plaukus. Issisukavau daug plauku, na bet paskaiciuokim kiek turi buti i diena issukuota, ir kike per 2 menesius prisirinko nesukuotu.
Mano plaukai per 2 menesius labai pailsejo ir atsigavo, labai intensyviai pradejo augti nauji plaukai (zinoma, kazkiek buvo ir nutrauktu del kasyciu svorio).
Pyniausi kasytes ant plauku iki menciu, po to kirpau pora kartu, dabar plaukai greit sieks liemeni. Gal pasiseke, likau labai patenkinta, plaukus pasilikau graziai susidejus namuose, gal pribresiu pati susipinti