Sveikutes Tai va,mano dukra užsimanė afrikietiškų kasyčių. Kaina kirpyklose-300 lt,o štai kirpėjų mokykloje pina ir už 15.. Tai va,gal tarp jūsų yra susipinusių kasytes? Pasidalinkite savo patirtimi,kur pynetės,kiek kainavo,kaip patiko Ir aplamai-ar verta? Kiek maciau atrodo ,bet iš esmės nedaug težinau apie tas afrikietiškas kasytes
Viena mano mokinių turėjo, pirmą dieną gal ir nieko atrodė, bet po savaitės baisiausiai susivėlus atrodė. Asmeniškai man negražu
nu jau tikrai bent jau man negrazu kelias diena stos kasytes labai graziai atrodo, bet po savaites ar poros kaip Sorceress sake, jos susivelia ir ant virsugalvio gaunasi toks kaip plauku tinklas ar velenas, tai atrodo baisiai
Man tokios kasytes graziai atrodo is tolo, taciau paziurejus is arti, kai matosi ipinti del storumo siulai, tai nezinau Man nelabai patinka....
mano sese tai kad nesiveltų jai plaukai, miega su skarele, tai bent jau taip pailgina kasyčių "nešiojimą " ir plauna galva kartą į savaitę, tik džiovinimas šiek tieks užtrunka ilgiau Nors man ji asmeniškai gražiau atrodo su pintais drakoniukais ( o čia tau jau mano nuopelnas )
Turejau tas kasytes. Po savaites galva atrode baisiai. Be to, pyne 6 valandas... Niekada nebesipinsiu tokiu kasyciu.
aš irgi turėjau tokias kasytes - pynė sugiharoje... Sakė, jog galima drąsiai nešioti tris mėnesius, o pasėkmės buvo katastrofiškos: negyvi, nušiurę, bei išslinkę plaukai, kurių gydymui teko gerokai pakratyti piniginę... Ši šukuosena labiau tinka tiems, kurie sąmoningai siekia prasiretinti plaukus - pvz., juodaodžiams, arba toms, kurios su pernelyg (jei taip tik gali būti ) tankiais nesusitvarko. Visa paslaptis slypi tame, jog visą kasyčių nešiojimo laiką galvos oda nėra pakankamai masažuojama - ji nešukuojama, o plovimo metu gaunamos stimuliacijos toli gražu nepakanka... Pamenu, "galvoje buvo vasara ir egzotika" , smagu prisiminti žvelgiant į nuotaikingas foto... o padarinių prisiminti visai nesinori. Antrąsyk tokian žingsniui tikrai niekuomet nesiryžčiau, o vat trumpalaikiai ir profesionaliai supinti drakoniukai visai kitas reikalas
as taip labai noriu tu afro kasyciu jau kelinti metai apie jas svajoju gal sia vasara ir pasirysiu, tik neisivaizduoju kaip as toj kedej puse paros issedesiu toks ilgas sedejimas ne man na, bet del to grozio gal ir pakentesiu, nes atrodo man tos kasos tai super
niu perskaiciau jusu visus pasisakymus as kaskada irgi norejau,taip 2 metus ,kol nutariau susipinti...issedejau 11 valandu,siknos tai nejauciau tiesiog...pyniausi cia ispanijoj..kainavo 80....isbuvau pusantro menesio laiko....pirmom dienom spaude galva,nes vis delto plaukai neyprate but taip suspausti....seip tai labai patogu budavo,surisdavau y mazga juos ir nesimakaluoja...labai patogu budavo,plaudavau kaip ir 2 kart y savaite ar y 2 savaites 3 kart...kai pradejo atauginet na nelabai graziai atrode,nors nelaukiau ilgiau issipyniau po menesio ir 2 savaiciu.......ispinant netekau vos ne puses savo plauku...cia buvo lapkricio menesy...dabar jau turiu dauk plauku atauginejanciu nuo saknu,galiukams nieko nebuvo....issisukuot buvo sunkoka nes buvo prie saknu kur prasideda dirbtiniai plaukai dauk dulkiu ir plauku nutrukinejusiu nuo saknu.....isties po isplovimo plauku verkiau...prisiekiau daugiau nesipinti.....
ydesiu savo foto parodyt kur jau buvau 3 savaites po supynimo....na kasos seip lygaus ilgio,tik cia as susirisusi gale is dvieju sruogu kasu mazga...seip jau po 3 savaiciu matosi atauginejantys plaukai,nezinau gal tamsiaplaukems ne taip matesi,bet man tai labai greit ...
mano kasos
ydesiu savo foto parodyt kur jau buvau 3 savaites po supynimo....na kasos seip lygaus ilgio,tik cia as susirisusi gale is dvieju sruogu kasu mazga...seip jau po 3 savaiciu matosi atauginejantys plaukai,nezinau gal tamsiaplaukems ne taip matesi,bet man tai labai greit ...
mano kasos
apie kasytes svajojau kaip ir visos ilgai. ir galiausiai tai padariau, tik ne lietuvoj kur tokios beprotiskos kainos ir kankiniesi ilgai. pyniausi paryziui afrikieciu rajonee juodaodziu kirpykloj, vos ne isgriuvo visi kaip pamate mane su sese ateintant ir reikalaujant kasyciu:))) pyne 1,5 valandos, skaude ziauriai paskui galva kasiausi kaip uteliu turinti:P zaisdos nuo tempimo atsirado, pirmas dvi dienas galvojau kad isprotesiu. na, jau kita savaite zadu issipinti... zinau, kad galva atrodys tragiskai, bet vel greit pinsiuosi mnes ziauriai patogu... niekas nekrenta, sukuoti nereikia, jokiu fenu jokiu ten sukuosenu darymu... jegulis. ioor kainavo 45 eurus, o papildomi plaukia 3 eurus. ten gerai, vienoj gatves pusej vien tik kirpyklos, o kitoj plaukus perukus sruogeles pardavineja,. yra net dredu perukai:)) tik supratau kad tai daryti yra geriausiai pas juodaodzius nes tiesiog ne pina, o ppirstai slysta plaukais tokios profes (aisku, kai nuo vaikystes jos ta daro...). tai tokie mano ispudziai... visoms siulau passidaryti:) juokiausi, kad net prie eziuku nukirptu plauku jos turbut gali pripinti tas kasytes:)
aisku, kad visiems... svarbu kad tinka ir patinka. dabar pagaliau as issipyniau savasias, anksciau nei žadėjau... tai dabar su trimis plaukais ant galos, bet vistiek džiugu... bent trys liko