Įkraunama...
Įkraunama...

Afrikietiškos kasytės

QUOTE(pusk @ 2005 03 10, 11:24)
chica de mallorca,

O tau dirbtinus plaukus dejo ar ne??? ar issipinsi pas ta pacia moteriske , kuri ir supyne ar ne ????

Man dejo dirbtinius plaukus,ir tikrai thumbup.gif gal nuotrauka kur tau siunciau nelabai matosi blush2.gif o issipyniau pas ta pacia tongue.gif
Atsakyti
Girdejau is pazistamos, kad Vilniuj Zirmunuose (kazkur prie "Astros") yra kirpeju mokykla, tai ten uz tas kasytes juokinga kaina, labai graziai jos mergaitei padare, pati maciau, kainavo 12 lt. Gal suaugusiam brangiau. Dar ten ir manikiura, dizaina daro, pedikiura, ir uz panasias kainas. Pati nebandziau, bet kai busiu Lietuvoj, tai nepatingesiu nueiti (jei bus neidealiai, tai nors nebrangiai, o juk nieko nesugadins, jei neduosim kirpt plauku) thumbup.gif
Atsakyti
mes kaip buvome atostogose ispanijos susigundziau susipinti as tas afrikietiskas kasytes,nes labai norejau,pyne tikra afrikiete tongue.gif ,tiksliau gar sesios jos,pyniausi tik is savu plauku graziai atrode thumbup.gif bet kai jurej pasimaudziau tai smeli dar du menesiu is galvos ploviau.bet kai isipyniau tai netekau puse plauku nes plaukai buvo labai itemti siaubas buvo apemes ta akimirka sakiau kad daugiau niekada bet dabar vel noriu tongue.gif ax.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos.
gal zinot kuri nors kuriam salone galima pasidaryt tokia "sukuosena" - daug kasyciu?kaip zinau kad jos ne ranka pinamos,o turi but tam tikras prietaisas salone.
ar yra tokiu salonu vilniuje arba klaipedoje, na dar galima ir kaune?kokia kaina sios paslaugos?

Atsakyti
Žinau tik Kaune smile.gif ,
Šv. Gertrūdos g-vė 48,
tel. 205377
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif Vat ir as Kaune superine kirpeja zinau, mano draugei jau 3 kartus pyne.... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o kokia kaina sios paslaugos?
ir kiek laiko tos kasytes laikosi?
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2005 03 13, 23:41)
Girdejau is pazistamos, kad Vilniuj Zirmunuose (kazkur prie "Astros") yra kirpeju mokykla, tai ten uz tas kasytes juokinga kaina, labai graziai jos mergaitei padare, pati maciau, kainavo 12 lt. Gal suaugusiam brangiau. Dar ten ir manikiura, dizaina daro, pedikiura, ir uz panasias kainas. Pati nebandziau, bet kai busiu Lietuvoj, tai nepatingesiu nueiti (jei bus neidealiai, tai nors nebrangiai, o juk nieko nesugadins, jei neduosim kirpt plauku) thumbup.gif

Sveikos 4u.gif .
Gal kas jau buvot ten zirmūnuose prie "Astros", kaip supratau tai ten "Žirmūnu darbo ir mokymo centras" Jei kas buvot tai parašykit kokie atsiliepimai , kur kreiptis,kokia kaina,telefonas. Iki Labai jau susidomėjau ir noriu tų kasyčių. bye1.gif
Atsakyti
va radau skelbima kuri pina ivairias kasytes mirksiukas.gif tai viena parase komenta kad ji pynesi pas ja ir sake labai nebrangiai ir kokybiskai thumbup.gif aprasas

pinu kasytes yvairias kaina nuo 50lt iki 200lt
taip pat drakoniukas kaina nuo 20lt iki 50lt
mano nr.860348532
vln ir vln apskritis

Inga
Atsakyti
Geras! Visai neseniai grizau is Egipto. Ten, papludimy siule pinti kasytes, aisku, prideda ne plaukus, bet siulus. Is pradziu net nelabai supratau, bet viena diena vyrukas pasiule man plaukus supinti (mano plaukai siaip trumpi, bet jei sruogeles ar siulus pridejus - normaliai gautusi). Kainos tarp kitko paklausiau, sako, 40$. Nu, galvoju, brangu man, geriau eisiu panardyt... Dar ta pati vakara pamaciau musu viesbucio gyventoja, jau supintais plaukais, siaip visai nedailiu veido bruozu moteriske, metuku gerai virs 40, dar prisidazius ryskiai ryskiai (ruse), bet kasytes atrode super!!! thumbup.gif thumbup.gif Kadangi jos plaukai tamsus, siulas irgi tokio pat atspalvio, tai net nesuprasi, ar savi plaukai, ar dirbtiniai. Nebutume taip isleide pinigu, buciau surizikavus pas juos pinti. O dabar dar kai suzinojau kainas Lietuvoj - tai isvis!
Atsakyti
Nebijokit tu kasyciu.Pati buvau susipinusi, nesiojau tris men.Galva plaudavau karta i savaite.Siemet vel pinsiu.Jega thumbup.gif [COLOR=red][SIZE=7]
Atsakyti
sveikos mamytes,
negalejau net visko perskaityti,kiek cia ivairiu nuomoniu apie sias kaseles esate prirase..siek tiek nusivyliau,kad lietuvoje moterys taip mazai informuotos apie tokio tipo sukuosenas.
as jau 3metai pinu afrikietiskas kaseles ir galiu drasiai teigti kad jos ne niek nekenkia.priesingai,per ilga laika plaukai pripranta prie tempimo ir tampa atsparesni isoriniams veiksniams,ju nereikia sukuot,vadinasi velgi, tu ju netampai.kas plaukams nelabai patinka;taip pat plaukams nereikia kesti fenu,ivairiu laku zeliu ir kitu dalykeliu.plauti istiesu reikia daug reciau.nors paprastai galva plaunu kad antra diena,su kaselem man tereikia karta i savaite.ir netiesa,kad kazkokiu specialiu sampunu,tinka pats paprasciausias,kuri naudoji visuomet.
pati per siuos metus esu susipynus 6 kartus po 500 kaseliu,tuo tarpu klientem pinam po 150-250(priklauso nuo pageidavimo) ir man ne kiek nepakenke,todel ir jums tikrai neatsitiks priesingai smile.gif
o kaina istiesu lietuvoje nera maza(visa sukuosena (sint.plaukai+supynimas) nuo 400lt iki 700lt, priklauso nuo kaseliu skaiciaus),taciau uzsienio kurortuose ji daug mazesne del pynimo kokybes ir kaseliu skaiciaus.labai daznai girdejus tokiu atsiliepimu,kad vos ilipus i jura puse kaseliu issipina,pas mus jos laiko iki 3 men,kol saknys labai stipriai nuauga ir vaizdas tampa nebe estetiskas
taigi tikiuosi issklaidziau jusudvejones ax.gif
daugiau info:
ginte@africamail.com
Atsakyti