sveikos mamytes,
negalejau net visko perskaityti,kiek cia ivairiu nuomoniu apie sias kaseles esate prirase..siek tiek nusivyliau,kad lietuvoje moterys taip mazai informuotos apie tokio tipo sukuosenas.
as jau 3metai pinu afrikietiskas kaseles ir galiu drasiai teigti kad jos ne niek nekenkia.priesingai,per ilga laika plaukai pripranta prie tempimo ir tampa atsparesni isoriniams veiksniams,ju nereikia sukuot,vadinasi velgi, tu ju netampai.kas plaukams nelabai patinka;taip pat plaukams nereikia kesti fenu,ivairiu laku zeliu ir kitu dalykeliu.plauti istiesu reikia daug reciau.nors paprastai galva plaunu kad antra diena,su kaselem man tereikia karta i savaite.ir netiesa,kad kazkokiu specialiu sampunu,tinka pats paprasciausias,kuri naudoji visuomet.
pati per siuos metus esu susipynus 6 kartus po 500 kaseliu,tuo tarpu klientem pinam po 150-250(priklauso nuo pageidavimo) ir man ne kiek nepakenke,todel ir jums tikrai neatsitiks priesingai
o kaina istiesu lietuvoje nera maza(visa sukuosena (sint.plaukai+supynimas) nuo 400lt iki 700lt, priklauso nuo kaseliu skaiciaus),taciau uzsienio kurortuose ji daug mazesne del pynimo kokybes ir kaseliu skaiciaus.labai daznai girdejus tokiu atsiliepimu,kad vos ilipus i jura puse kaseliu issipina,pas mus jos laiko iki 3 men,kol saknys labai stipriai nuauga ir vaizdas tampa nebe estetiskas
taigi tikiuosi issklaidziau jusudvejones
daugiau info:
ginte@africamail.com