Įkraunama...
Įkraunama...

Afrikietiškos kasytės

na as praita vasara turejau, drauge supyne, ipindamos siulus, bet negalima jokiu vilnoniu, reik spec. smile.gif bet nesiojau gal beveik visa vasara. bet plaut galva labai budavo sunku, kol tie plaukai isdziudavo doh.gif o issipinant tai iskrito plauku, aisku, juk negyvi plaukai kurie iskrenta, tai lieka kasytese, jie ir susiikaupia, o poto tik atrodo kad labai daug ten ju, bet man tai viskas labai thumbup.gif grazu labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuliukass @ 2009 05 22, 18:44)
na as praita vasara turejau, drauge supyne, ipindamos siulus, bet negalima jokiu vilnoniu, reik spec.  smile.gif  bet nesiojau gal beveik visa vasara. bet plaut galva labai budavo sunku, kol tie plaukai isdziudavo  doh.gif  o issipinant tai iskrito plauku, aisku, juk negyvi plaukai kurie iskrenta, tai lieka kasytese, jie ir susiikaupia, o poto tik atrodo kad labai daug ten ju, bet man tai viskas labai  thumbup.gif  grazu labai wub.gif

na jo su siulais tai lb yra sunku kai issiplauni galva doh.gif del to yra geriau su dirbtiniais plaukiukais mirksiukas.gif
Atsakyti
dredas yra kaltunas. ji darant esme yra kuo labiau suvelti plaukus, tada sutrinti ir t.t. kad jie suliptu ir susiveltu i neispinama Dreda. juos darant tikslas nera issaugoti sveikus plaukus, tikslas suvelti neispinamai. vaikysteje darydavau dredus, ir matydavau kaip daro kiti. ten yra 0 pasigailejimo smile.gif)) plauku trukinejimai ir t.t. ne motais. o kasytes visai kitas reikalas, cia atsarciai supinamos kasos ir tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(egleegleegle @ 2009 05 25, 09:22)
dredas yra kaltunas. ji darant esme yra kuo labiau suvelti plaukus, tada sutrinti ir t.t. kad jie suliptu ir susiveltu i neispinama Dreda. juos darant tikslas nera issaugoti sveikus plaukus, tikslas suvelti neispinamai. vaikysteje darydavau dredus, ir matydavau kaip daro kiti. ten yra 0 pasigailejimo smile.gif)) plauku trukinejimai ir t.t. ne motais. o kasytes visai kitas reikalas, cia atsarciai supinamos kasos ir tiek g.gif

Jo,kas liecia kasytes ir dredus,tai visiskai du skirtingi dalykai plauku tausojimo atzvilgiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif
Aš jau kartą buvau suipynusi afrikietiškas kasytes su dirbtiniu pluoštu,atrodė tikrai lb lb gražiai,nešiojau 4mėn. smile.gif
Pyniausi pas Gintarę Gurevičiūtę Vln,bet ji dabar nebepina ;( o man taip tų kasyčių reikia. 4u.gif Ieškau profesionalios pynėjos,kuri dirbtų Vilniuje,nes aš pati esu iš miestelio ir man iki Vln 100km. tai atvažiuoti nėra sunku,o į kitus miestus jau toli.. verysad.gif
Va peržiūrėjau egleeglegle nuotraukytes,tai matau,kad gerai pina panelė ir turi patirties,nes man reikia tikrai labai geros ir prof.pynėjos,kokia buvo Gintarė,gal galite duoti man jos kontaktus?Aš su ja susitarti norėčiau. smile.gif
Dar vieną variantą turiu,tai pas MONIKEZĄ pintis,ji atrodo irgi Vln dirba,bet šiandien jos tel.išjungtas.
Tai va. smile.gif Jei kam įdomu kaip aš atrodžiau su kasytėmis,tai paprašykit,foto atsiūsiu,nes čia nemoku įdėti 4u.gif
Papildyta:
Ir dar,kas liečia kasytes,tai net nemalonu tokius komentarus skaityti,jog jos labai nualina plaukus,daug išslenka ir pan.Taip,išslenka,bet tiek,kiek turėjo išslinkti per tuos mėn.kai jos būtų buvusios nesupintos.O dėl nualinimo,nesąmonė,na nebent jūsų plaukai kritinės būklės,tai taip,tada nieko su jais nedarykit tik priemones vartokit,kad atsigautų,O NE KASYTES PINKITĖS.
šiaip čia tos kasytės yra labai puikus būdas atsinaujinti šukuoseną,plaukus atsiauginti.Patogu vasrą,nes tvarkyti nereikia,plauti gan retai,bet nepagalvokit,kad ten jau kažkokie gyviai veisiasi,jukpora kartų per sav.plauni.
Taip kad rašykit tik tos,kurios pačios buvote susipynusios ;] sunglasses2.gif sunglasses2.gif sunglasses2.gif sunglasses2.gif sunglasses2.gif sunglasses2.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Labai norėčiau susispinti kasytes. Tačiau mano plaukai yra trumpi kažkur apie 7cm, idomu ar su tokiais pina kas nors. Ir dar idomu kokia kaina. Pati esu iš Vilniaus. 4u.gif
Atsakyti
šiaip atrodo turėtų išeiti,reik paklausti pynėjų,atrodo,pasikonsultuok. smile.gif
Atsakyti
Jau kuris laikas svajoju apie kasytes.
Kažakada buvo supinta bet tik iš mano plauko, galvoju kada dabar norėčiau su įpinimų. Susidūriau, kad siūlomas dirbtinis pluoštas?
Baisu pasirodyti neišmanėle, bet niekaip nesuprantu kas tai do daigtas?
Kiek jis kainuoja, kur jo galima pirkti ar būna spalvų pasirinkimo?
Gal turėtumėt kokių nuorodėlių numesti?

O jeigu pinti su siūlais, tai ar 100% turi būti vilnoniai, ir kokie dar būna specialūs sliulai?

Labai lauksiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Suoka @ 2009 07 09, 16:15)
Jau kuris laikas svajoju apie kasytes.
Kažakada buvo supinta bet tik iš mano plauko, galvoju kada dabar norėčiau su įpinimų. Susidūriau, kad siūlomas dirbtinis pluoštas?
Baisu pasirodyti neišmanėle, bet niekaip nesuprantu kas tai do daigtas?
Kiek jis kainuoja, kur jo galima pirkti ar būna spalvų pasirinkimo?
Gal turėtumėt kokių nuorodėlių numesti?

O jeigu pinti su siūlais, tai ar 100% turi būti vilnoniai, ir kokie dar būna specialūs sliulai?

Labai lauksiu atsakymo  4u.gif

Internete yra pavyzdžių,su sintetiniu pluoštu daug geriau,nei su siūlais,tikrai patarčiau su sintetiniu pluoštu,nes mano draugė buvo su siūlais susipynusi,tai labai pakenkė plaukams,aš pati turėjau 4mėn.kasas su sintetiniu pluoštu,nė kiek nepakenkė,o atsiauginau.
Jis kainuoja įvairai,nėra labai brangus,pynėjos paklausti reikia,spalvų įvairių būna,pagal norimą spalvą parenka pynėja..Dažniausiai pynėja pati nuperka,kai pasakai kokios spalvos nori.įveskite google afrikietiskos kasytes su dirbtiniu pluostu ir vaizdus žiūrėkite,ten rasit foto. smile.gif
Atsakyti
Dėkui už atsakymus.
Kasytes supynė, bet pynė pradedanti mergina už simboline kaina tai man klausimas pasistojo:
Po pynimo pluoštas pasislinko žemyn ar taip ir turi būti, ir jeigu ne tai kaip jis turėtų būti tvrtinamas, ar rišmas mazgiukas, ar tiegsiog stengtis tvirčiau įpinti? Nes po pirmo miegojimo kaip kurie daugiau nei centimetra pasisilinko žemyn, tai su baimelaukiu antros nakties, jau nekalbant apie plovima. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Suoka @ 2009 07 20, 15:07)
Dėkui už atsakymus.
Kasytes supynė, bet pynė pradedanti mergina už simboline kaina tai man klausimas pasistojo:
Po pynimo pluoštas pasislinko žemyn ar taip ir turi būti, ir jeigu ne tai kaip jis turėtų būti tvrtinamas, ar rišmas mazgiukas, ar tiegsiog stengtis tvirčiau įpinti? Nes po pirmo miegojimo kaip kurie daugiau nei centimetra pasisilinko žemyn, tai su baimelaukiu antros nakties, jau nekalbant apie plovima.  unsure.gif

Gal nuotrauką gali įdėti,šiaip jei po mėnesio būtų taip ,supračiau,nes paaugo plaukai,o čia po pirmos dienos,hm.nenoriu gąsdinti,bet įdomu liko ir gaila,jei blogai supynė.
O tau kaip sutvirtino?Man atrodo man tai mazgiukais sutvirtinę buvo,na nežinau kaip pasakyti.
Atsakyti
o jus pripinti norit dirbtinu sruogu ar tik supint?
Atsakyti