mano plaukai dabar yra kazkur 10cm ilgio-uz menesio kazkur planuoju pintis.vienzo-drasiai tai darysiu
QUOTE(ingawitch @ 2009 04 09, 22:54)
oj atsimenu kaip men pynem irgi apie 10cm plaukus bet labai linksmai laika praleidom ir supynem
cia tau pyne tokio ilgio?as pinsiuos iki nugaros vidurio kazkur ir jei viskas ok-noreciau per vasara isvaiksciot.nes bus mazas vaikas-tai nereiks tvarkyt plauku ir su sukuosena visada
QUOTE(pomada @ 2009 04 10, 09:23)
cia tau pyne tokio ilgio?as pinsiuos iki nugaros vidurio kazkur ir jei viskas ok-noreciau per vasara isvaiksciot.nes bus mazas vaikas-tai nereiks tvarkyt plauku ir su sukuosena visada
ne cia ne man pyne o as pyniau tokio ilgio bet ar tos kasos tau nesimaisys jai su mazu klecku... na nebent jai pripratus prie kasu esi tai tada jausies gerai bet be pripratimo tai... na nors is kitos puses pagalvojus tai gal ir gerai susipinsi kasa is tu kasyciu namie kai busi ir tada tai nesimaisys
QUOTE(ingawitch @ 2009 04 10, 09:53)
ne cia ne man pyne o as pyniau tokio ilgio bet ar tos kasos tau nesimaisys jai su mazu klecku... na nebent jai pripratus prie kasu esi tai tada jausies gerai bet be pripratimo tai... na nors is kitos puses pagalvojus tai gal ir gerai susipinsi kasa is tu kasyciu namie kai busi ir tada tai nesimaisys
is pradziu,aisku,kad bus keista,bet norisi but graziai .o namie-susikelt,susipint bus galima juk .o ir ne taip seniai vaiksciojau ilgaplauke,buvau prisiauginus plaukus
Oi kai užsikepus kadais buvau, bet kažkaip pabijojau ir dabar nesigailiu visai, kad nepasidariau Mano draugė buvo susipynus, tai jai paskui dar ilgai plaukai slinko nors gal čia ne nuo to? Šiaip man tai labai gražu, aišku jei tinka
as pamenu kaip pirma karta issipyniau kasytes. buvo vasara, sedejau balkone ir po 1 kasyte leidau lauk ir sukavau ojiojj plauku kuokstai skraide virs galvos ir buvau beveik isitikinus, kad liksiu plika bet po kokius 7 pynimu kaip turiu taip vis dar turiu milijona plauku ant galvos. kartais ju net per daug atrodo
Papildyta:
veiduka ne toki idejau : )))
Papildyta:
veiduka ne toki idejau : )))
QUOTE(Misse @ 2009 04 20, 13:51)
Oi kai užsikepus kadais buvau, bet kažkaip pabijojau ir dabar nesigailiu visai, kad nepasidariau Mano draugė buvo susipynus, tai jai paskui dar ilgai plaukai slinko nors gal čia ne nuo to? Šiaip man tai labai gražu, aišku jei tinka
na plaukai slenka del daugelio priezasciu... na o seip po kasyciu tai savaime suprantama kad kol iskris tie plaukeliai kurie turejo iskristi per visa ta laika kol buvo nesiojamos kasytes tai pirmas ispudis susidaro kad liksi plika, bet galiu tikrai nuraminti jog dar ne viena nuo kasyciu nenupliko
QUOTE(pomada @ 2009 05 01, 14:16)
grazu,patogu ir visada su sukuosena
va,kas ypac liecia patoguma,tai laaabai patogu,atsikelei,nieko nereikia daryti
QUOTE(zai zai 25 @ 2009 05 02, 00:11)
va,kas ypac liecia patoguma,tai laaabai patogu,atsikelei,nieko nereikia daryti
man su mazu lelium bus pats tas
O kuom skiriasi afrikietiškos kasytės ir drakoniukai?
Kur Kaune pina?
Mano dukros plaukai ilgi, o vasarą visokios išvykos, stovyklos, močiutės... Būtų labai patogu.
Kur Kaune pina?
Mano dukros plaukai ilgi, o vasarą visokios išvykos, stovyklos, močiutės... Būtų labai patogu.
QUOTE(vabite @ 2009 05 19, 18:07)
O kuom skiriasi afrikietiškos kasytės ir drakoniukai?
Kur Kaune pina?
Kur Kaune pina?
drakoniukai tai yra kaip toj foto kur virsuje, o kasytes tai daug smulkiu kasyciu ~200vnt dazniausiai link sito sk buna
cia manau buvo kazkur viena kauniete as tai vln apskrity pinu