QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 12 26, 06:26)
Seniai svajoju, vasarą man sueis
29, tai dabar jau galutinai pribrendo toks DABAR ARBA NIEKADA- tai šią vasarą labai norėčiau pasidaryti, bet abejoju, nes :
1. man labai netiks prie pailgo trikampio veido formos kuris yra labai smulkus (ir gali atrodyti kaip išmaudyto žiurkiuko
, jei šukuosenos bus apimtis maža, o ji prigludusi, jei matysis plika galva) ir prie [mano COLOR=yellow]156[/COLOR] ūgio :irgi nelabai kaip gali žiūrėtis ax: ale vis tiek traukia mane tos kasytės, nors ir netinka
-jaučiu graušiuosi vėliau, jei dabar neišnandysiu, nes jau vyresniame amžiuje su mano išvaizda tokios šukuosenos nepasidarysi- gali atrodyti komiškai
2. sumelė nemaža, tai jei dar nelabai tiks prie veido, ir sugadins plaukus stipriai, tai bus pikta ir apmaudu-nei grožio su kasytėmis, o ir buvęs plaukų grožis bus sugadintas
. Baisu kad nepažeistų plaukų šaknų tas tempimas, kad jos nesitraumuotų visam laikui, ir paskui iš jų neaugtų silpni plaukai, kad nebūtų trauminės alopecijos (plaukų netekimo , kai mechaniškai, nuo tempimo pažeidžiamos jų šaknys).
3. Mano plaukai nors išsipūtę, bet ploni, ir smilkiniuose jų neperdaugiausiai, tai bijau, kad neatlaikys dirbtinio pluošto svorio be pasekmių, o ir šonuose nebus iš ko tas kasytes pinti, ten tokie reti plaukai, jų beveik nėra ten, na taip toli nuo veido jie, tai neaišku ar bus gražu, kai ten beveik nebus kasyčių Be to labai linkę veltis prie galvos tokiu pūkeliu, bei veltis į kaltūnus, apsivelti prie galvos, per lietų išlenda tokie apsivėlę pūkeliai iš benros šukuosenos ir baisiai atrodo- tai jei iš kasyčių pradės visa tai darytis, sumokėjus tokią sumą, tai ant manęs ypač nekaip visa tai batrodys, ir bus gaila pinigų.
Tai ir neapsisprendžiu, nes pinigų suma
Bet gal pradžioje pabandyti priekyje, prie veido pačiai susipinti, kad matyčiau ar tiks prie veido, ar verta, kaip dėvisi.
Tiek daug klausimu,kuriu isvis neturi buti,nes su daugeliu dalyku tik papriestarauti galiu
o kas del netikimo prie veido,as visada sakau,jeigu netinka palaidi plaukai vieno ilgio,tai netiks ir kasytes,todel reikes kazkaip kelti,risti,segti,yra daugybe budu,su jais atrodo visai kitaip. Pati esu turejus kasytes,mano veidas pailgas ir smulkus,man visiskai netiko palaidos kasytes,uztat susikelus jas ivairiai atrode super
Papildyta:
QUOTE(pusk @ 2009 01 27, 20:45)
As manau, kad kokybiskai pina TIK juodaodes- maciau uzsienyje kaip jos dirba....ner ka lygint su lietuvem- matyt pas juodaodes igimta darbo tempas skiriasi nerealiai...
o lietuves pina nekokybiskai ir dar pinigus plesia ane?
tempas skiriasi,nes jos visai kitaip delioja pirstus pindamos,mokiaus daugybes budu,nepatiko man tas budas,kaip jos pina,niekaip rankos nepriprato
Papildyta:
QUOTE(Rutalt @ 2009 03 04, 12:31)
As pyniausi kazkokiam tikrai ne pigiam salone bet pavadinimo tai neatiminsiu dabar
As tau tikrai nepatarciau pintis,gadinasi plaukai,zinok kai issipini vaizdas buna klaikus,kai saujoj matai savo isslinkusius plaukus.Paziurejus nuotraukas net baisu pasidaro kai plaukai buna taip suspausti kad labai gerai ir ryskiai galvos oda matosi,atrodo kaip isskutineta butum
dabar pagalvoju tai geriau buciau nesipynus.Beje tai iseja is mados manau.Merginos,nesiokit graziais suristus ar palaidus plaukus,taip graziau atrodo,nei kazkokios kasytes ar drakokiukai.
tai zinoma,kad plauku daug iskrito,kur jiems kasdien detis,taip ir lieka kasytese,per diena gali iki 100 plauku iskristi,tai isivaizduok kiek iskrenta ispynus,kad ir po menesio,o jeigu po keliu? kasdien net nepastebi zmogus,kiek iskrenta,o kai jau po tokiu darbu,tai ka reikia noreti.. drakonus turi pakankamai stipriai sutempti,vis gi eina palei oda,bet afro kasytes neturi duoti jokio tempimo.
Papildyta:
QUOTE(ruda lape @ 2009 03 05, 09:29)
Nerealu, vis pagalvoju, kad gal gražu, bet čia pusė atlyginimo gaunasi
Ar visos tiek mokat???
ranku darbas-brangiai kainuoja
kodel nesipiktinam,kai parduotuvej kasdien kosmiskai kyla kainos,vistiek mokam,nes nera kur detis,o cia sitiek valandu pinti reikia,pacios pabandytumet sita"malonu" darba,nebeliktu kalbu,kad pwz kasytes vertos 50 lt,kaip kazkur buvau macius toki posta parasyta,pakraupau
Papildyta:
QUOTE(pomada @ 2009 03 05, 20:49)
ant kokiu trumpiausiu plauku galima pint tas kasytes?
4cm mazdaug,bet nerekomenduotinas ilgis pilnas,nes tempia plaukus
Papildyta:
QUOTE(siusiute @ 2009 03 27, 02:32)
sveikutes visos
laabai noreciau paklaust,gal kas zinot klaipedoj kur gerai pina afrikietiskas kasytes? buciau labai dekinga jei kas ka parasytumet
As pinu,gali pasiziureti foto bei kainas mano puslapyje www.zaiza.weebly.com