Įkraunama...
Įkraunama...

Afrikietiškos kasytės

QUOTE(W*S:* @ 2009 03 04, 10:36)
Kur pyneisi? Bent jau kiek as zinau tai aisku gi plaukai buna suspausti ir neiskrenta, o poto kai jau issipini tai tie plaukai ir iskrenta, bent jau man taip atrodo. Nezinau as ruosiuosi vasara eiti ten Vcupe 5 aukste daro drakoniukus,pina kasytes.. Tai ruosiuosi pintis drakoniuka. Gal zinot kokie atsiliepimai  ?

As pyniausi kazkokiam tikrai ne pigiam salone bet pavadinimo tai neatiminsiu dabar doh.gif As tau tikrai nepatarciau pintis,gadinasi plaukai,zinok kai issipini vaizdas buna klaikus,kai saujoj matai savo isslinkusius plaukus.Paziurejus nuotraukas net baisu pasidaro kai plaukai buna taip suspausti kad labai gerai ir ryskiai galvos oda matosi,atrodo kaip isskutineta butum doh.gif dabar pagalvoju tai geriau buciau nesipynus.Beje tai iseja is mados manau.Merginos,nesiokit graziais suristus ar palaidus plaukus,taip graziau atrodo,nei kazkokios kasytes ar drakokiukai.
Atsakyti
pries pindamasi buvau prisiskaicius,kad kris plaukai.issipynus gavos tikrai nemazas kuokstas,o mano plaukai ir taip ploni...bet ivairiu priemoniu pagalba tikiuos atstatyt viska.visgi manau,kad buvo verta susipint,juk reikia gyvendint svajones,kurios yra realios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raimonda333 @ 2009 01 25, 19:53)
ne tooookios jau ir nezmoniskos,nereikia noreti labai gerai ir labai pigiai, tai nebuna nono.gif o sumokejo virs 1000,cia visia norm,nes tikriai labai kokybiskai thumbup.gif

Nerealu, vis pagalvoju, kad gal gražu, bet čia pusė atlyginimo gaunasi schmoll.gif
Ar visos tiek mokat??? unsure.gif
Atsakyti
uzsienyje drauges mama sumokejo 50 euru...
Atsakyti
Drauge pynesi, tai jokio skausmo,net malonu,kaip masazas. blink.gif ir siiap labai patenkint,ggraziai atrodo drinks_cheers.gif blush2.gif
Atsakyti
ant kokiu trumpiausiu plauku galima pint tas kasytes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingawitch @ 2009 03 27, 23:53)
o ka jus norite susipinti drakonus ar kasytes?

NBORĖČIAU darakoniuku
Papildyta:
Dar norėčiau vėl taip susipinti, tik va žioplė tos penelės tel. nr. netyčia ištryniau doh.gif verysad.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
buvau susipynus kasytes 3 kartus ir man labai patiko...ir plaukams nepakenke...tiesiog reikia priziureti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2009 03 30, 07:32)
bigsmile.gif labai malonu butu, kada žadat buti Kaune? mirksiukas.gif

Db dar neplanuoju vaziuoti i Kauna, bet manau vaziuosiu po Velyku. Jei dar nebusit susipynusi, tai galesiu parasyti, kai vaziuosiu ax.gif
Papildyta:
As pati buvau susipynusi sau 400 kasyciu ir man labai patiko. Plaukai gal siek tiek susilpnejo, bet po to vel atsistate. Ir kas metus mazdaug susipinu tai 100, tai 150 kasyciu... Man labai grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 12 26, 06:26)
Seniai svajoju, vasarą man sueis 29, tai dabar jau galutinai pribrendo toks DABAR ARBA NIEKADA- tai šią vasarą labai norėčiau pasidaryti, bet abejoju, nes :

1. man labai netiks prie pailgo trikampio veido formos kuris yra labai smulkus (ir gali atrodyti kaip išmaudyto žiurkiuko lotuliukas.gif , jei šukuosenos bus apimtis maža, o ji prigludusi, jei matysis plika galva) ir prie [mano COLOR=yellow]156[/COLOR] ūgio :irgi nelabai kaip gali žiūrėtis ax:  ale vis tiek traukia mane tos kasytės, nors ir netinka doh.gif -jaučiu graušiuosi vėliau, jei dabar neišnandysiu, nes jau vyresniame amžiuje su mano išvaizda tokios šukuosenos nepasidarysi- gali atrodyti komiškai verysad.gif

2. sumelė nemaža, tai jei dar nelabai tiks prie veido, ir sugadins plaukus stipriai, tai bus pikta ir apmaudu-nei grožio su kasytėmis, o ir buvęs plaukų grožis bus sugadintas unsure.gif . Baisu kad nepažeistų plaukų šaknų tas tempimas, kad jos nesitraumuotų visam laikui, ir paskui iš jų neaugtų silpni plaukai, kad nebūtų trauminės alopecijos (plaukų netekimo , kai mechaniškai, nuo tempimo pažeidžiamos jų šaknys).

3. Mano plaukai nors išsipūtę, bet ploni, ir smilkiniuose jų neperdaugiausiai, tai bijau, kad neatlaikys dirbtinio pluošto svorio be pasekmių, o ir šonuose nebus iš ko tas kasytes pinti, ten tokie reti plaukai, jų beveik nėra ten, na taip toli nuo veido jie, tai neaišku ar bus gražu, kai ten beveik nebus kasyčių Be to labai linkę veltis prie galvos tokiu pūkeliu, bei veltis į kaltūnus, apsivelti prie galvos, per lietų išlenda tokie apsivėlę pūkeliai iš benros šukuosenos ir baisiai atrodo- tai jei iš kasyčių pradės visa tai darytis, sumokėjus tokią sumą, tai ant manęs ypač nekaip visa tai batrodys, ir bus gaila pinigų.

Tai ir neapsisprendžiu, nes pinigų suma doh.gif

Bet gal pradžioje pabandyti priekyje, prie veido pačiai susipinti, kad matyčiau ar tiks prie veido, ar verta, kaip dėvisi.

Tiek daug klausimu,kuriu isvis neturi buti,nes su daugeliu dalyku tik papriestarauti galiu smile.gif o kas del netikimo prie veido,as visada sakau,jeigu netinka palaidi plaukai vieno ilgio,tai netiks ir kasytes,todel reikes kazkaip kelti,risti,segti,yra daugybe budu,su jais atrodo visai kitaip. Pati esu turejus kasytes,mano veidas pailgas ir smulkus,man visiskai netiko palaidos kasytes,uztat susikelus jas ivairiai atrode super bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(pusk @ 2009 01 27, 20:45)
As manau, kad kokybiskai pina TIK juodaodes- maciau uzsienyje kaip jos dirba....ner ka lygint su lietuvem- matyt pas juodaodes igimta  g.gif darbo tempas skiriasi nerealiai...

o lietuves pina nekokybiskai ir dar pinigus plesia ane? lotuliukas.gif tempas skiriasi,nes jos visai kitaip delioja pirstus pindamos,mokiaus daugybes budu,nepatiko man tas budas,kaip jos pina,niekaip rankos nepriprato tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Rutalt @ 2009 03 04, 12:31)
As pyniausi kazkokiam tikrai ne pigiam salone bet pavadinimo tai neatiminsiu dabar doh.gif As tau tikrai nepatarciau pintis,gadinasi plaukai,zinok kai issipini vaizdas buna klaikus,kai saujoj matai savo isslinkusius plaukus.Paziurejus nuotraukas net baisu pasidaro kai plaukai buna taip suspausti kad labai gerai ir ryskiai galvos oda matosi,atrodo kaip isskutineta butum doh.gif  dabar pagalvoju tai geriau buciau nesipynus.Beje tai iseja is mados manau.Merginos,nesiokit graziais suristus ar palaidus plaukus,taip graziau atrodo,nei kazkokios kasytes ar drakokiukai.

lotuliukas.gif tai zinoma,kad plauku daug iskrito,kur jiems kasdien detis,taip ir lieka kasytese,per diena gali iki 100 plauku iskristi,tai isivaizduok kiek iskrenta ispynus,kad ir po menesio,o jeigu po keliu? kasdien net nepastebi zmogus,kiek iskrenta,o kai jau po tokiu darbu,tai ka reikia noreti.. drakonus turi pakankamai stipriai sutempti,vis gi eina palei oda,bet afro kasytes neturi duoti jokio tempimo.
Papildyta:
QUOTE(ruda lape @ 2009 03 05, 09:29)
Nerealu, vis pagalvoju, kad gal gražu, bet čia pusė atlyginimo gaunasi  schmoll.gif
Ar  visos tiek mokat??? unsure.gif

ranku darbas-brangiai kainuoja smile.gif kodel nesipiktinam,kai parduotuvej kasdien kosmiskai kyla kainos,vistiek mokam,nes nera kur detis,o cia sitiek valandu pinti reikia,pacios pabandytumet sita"malonu" darba,nebeliktu kalbu,kad pwz kasytes vertos 50 lt,kaip kazkur buvau macius toki posta parasyta,pakraupau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pomada @ 2009 03 05, 20:49)
ant kokiu trumpiausiu plauku galima pint tas kasytes? g.gif

4cm mazdaug,bet nerekomenduotinas ilgis pilnas,nes tempia plaukus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(siusiute @ 2009 03 27, 02:32)
sveikutes visos smile.gif  laabai noreciau paklaust,gal kas zinot klaipedoj kur gerai pina afrikietiskas kasytes? buciau labai dekinga jei kas ka parasytumet 4u.gif

As pinu,gali pasiziureti foto bei kainas mano puslapyje www.zaiza.weebly.com mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2009 03 30, 13:21)
buvau susipynus kasytes 3 kartus ir man labai patiko...ir plaukams nepakenke...tiesiog  reikia priziureti ax.gif

As labai noriu susipint,bet bijau kad pakenks plaukams unsure.gif sakyk kokios prieziuros joms reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplauke @ 2009 04 09, 15:09)
As labai noriu susipint,bet bijau kad pakenks plaukams unsure.gif sakyk kokios prieziuros joms reikia g.gif

Siaip ar taip plaukams nera sveika buti suspaustiems. Kasytes juos nualina: vienus pazeidzia labiau, kitus maziau, taciau tinkamai priziurint galima atstatyti. Riekia naudoti atstatomajo sampuna, kondicinionieriu ir balzama. Su siom priemonem per maksimum menesi man atsistato(kiekvieno plaukai skirtingi). Dar galima naudoti kauke plaukams, tada dar greiciau atsistato. Siaip yra patogu ir jei ne labai ilgai laikant ir ne pastoviai pinantis, tai tikrai nera plaukam labai dideles zalos. mirksiukas.gif
Atsakyti