ne tooookios jau ir nezmoniskos,nereikia noreti labai gerai ir labai pigiai, tai nebuna o sumokejo virs 1000,cia visia norm,nes tikriai labai kokybiskai
As manau, kad kokybiskai pina TIK juodaodes- maciau uzsienyje kaip jos dirba....ner ka lygint su lietuvem- matyt pas juodaodes igimta darbo tempas skiriasi nerealiai...
ir tempas ir kokybe pas jas super, gi kraujyje viskas
QUOTE(pusk @ 2009 01 27, 19:45)
As manau, kad kokybiskai pina TIK juodaodes- maciau uzsienyje kaip jos dirba....ner ka lygint su lietuvem- matyt pas juodaodes igimta darbo tempas skiriasi nerealiai...
aha , as pas juodaodes prisiuvinejau plaukus .su per visa galva kasytes raitytos tokios supynimu , po to su tresu sukarpymu ir prisiuvimu ir tiesinimu plauku mano, uztruko 20 min gal.man atrodo pakankamai greijtaij, pasiruosiau ilgeliau sedeti..
maciau salia mergaiteij kita pyne kasytes , greijtai dyrbo moteriske, kita syki kai busiu kur uzsienyje susipinsiu pas juodaodes , ir pigiau zymiai.
pas jas kiek maciau dirba visi 5 pirstai pynime....tas pat kaip lietuvaites mezga- jos pina...is bedos ir musu lietuves pina, bet kad lygint su juodaodem, tai faktas kad neimanoma....
o man grazu, tik sus siulais gal nelabai...pati mielai pinciaus
QUOTE(vikaPika @ 2009 01 30, 09:32)
nu kiem nam tek keliaut niekur nemaciau kad pintu, zinau kad pina, bey gal nemoku ieskot...
gal keliauji po siaure europos salis ....siap kurortuose, kur geras, siltas oras, saule- turistus vilioja pynejos...
pusk> nu ta as ir sakau kad normaliose salyse buvau aisq teko ir rytuose pabuvot, bet tunise, egipte, maljorkoj, kipre,prancuzijoj nu neteko susidurt, aisq ir spec neieskojau o va drauge is maljorkos grizo savo 2 cm eziuka susipynus iki subinikes
QUOTE(vikaPika @ 2009 02 03, 20:45)
pusk> nu ta as ir sakau kad normaliose salyse buvau aisq teko ir rytuose pabuvot, bet tunise, egipte, maljorkoj, kipre,prancuzijoj nu neteko susidurt, aisq ir spec neieskojau o va drauge is maljorkos grizo savo 2 cm eziuka susipynus iki subinikes
visuuose tavo isvardytuose salyse manau pina
kiek man teko matyt, tai dazniausiai pina marketuose , buna kokia mini kirpyklele juodaodziu..
QUOTE(dziustina @ 2009 02 03, 22:03)
nera nieko baisiau uz sitas kasytes, o dar kai pripina siulu visokiu - sauk menulin
O aš manau, kad ta klasikinė elegancija, arba pop-elegancija, tas rafinuotumas, solidumas kartais atsibosta ki gyvo kaulo, ir ilgainiui pasidaro nykus, kad ir damskas, ir norisi kažko paįvairinimui, kažko visai visai kitokią nuotaiką sukuriančio, jaunatviško, labai labai nerimto ir nesolidaus, gal kiek sportiško:D kai norisi nekarpant ir negrįžtamai nekeičiant plaukų, trumpam radikaliai pakeisti išvaizdą ir stilių- tai kasytės pats tas. Tik bėda, kad man labai netinka prie veido bruožų, taip, kad net nemanau, jog meistrai sugebėtų priderinti prie mano buratiniškos- jauno mėnulio formos veido kokį pynimą Bijau kad sumokėsiu apvalią sumelę, ir visi šauks, kad man netinka prie veido, ir aš žinosiu, jog jie bus teisūs Bet vasarą reiks bandyt, nes seniai noriu išmėginti.
Sveikos merginos,pasidalinsiu su jumis blogais ispudziais del tu afrikietisku kasyciu ir drakonu Pyniausi as abejais budais,bet dabar nei uz ka nesipinciau.Kai pyne tai labai skaudejo man kazkaip pese bisky plaukus.O kai jau issileidau plaukus tai siaubas buvo Plaukai kuokstais ejo,o ypac po drakoniuku.Kai vaiksciojau jais susipynus tai po kiek laiko net rodos tempia tau kas galvos oda,net skaudet padeda,taigi labai greit teko issipint.Nezinau po afrikietisku panasiai buvo,nors labai panasus pynimas.Bet seip merginos negadinkit plauku.Nezinau,gal cia man tik vienai taip supyne buvo,taip labai stipriai.Bet noras praejo jau po pirmo pinimo.Uz tokia kaina kaip as mokejau,tikejausi geriau.
Kur pyneisi? Bent jau kiek as zinau tai aisku gi plaukai buna suspausti ir neiskrenta, o poto kai jau issipini tai tie plaukai ir iskrenta, bent jau man taip atrodo. Nezinau as ruosiuosi vasara eiti ten Vcupe 5 aukste daro drakoniukus,pina kasytes.. Tai ruosiuosi pintis drakoniuka. Gal zinot kokie atsiliepimai ?