o gal zinai kur vilniuje galima pintis ir kiek kainuotu ? ir ar visiems prie veido formos tinka?
sveikos paneles.galiu papriestarauti del plauku pinimo afrikietiskom pasytem.pati jas turejau gal 10 kartu ir pati jas pinu.mano pacios plaukai ploni.tiesa po issipinimo iskrenta daug plauku ir is pradziu yra idelis stresas atrodo kad visi nuslins,deja taip nera.kiekvienam zmogui i diena iskrenta mazdaug 150-200plauku.kasytes nesiojamos nuo 2-4 men.tai paskaiciuokit kiek ju turejo iskristi o kadani jie yra supinti jie neturi tos galimybes.tad kai issileidziat masiskai krenta jau senai iskristi tureje plaukai.o plaukus po bet kokios ilgalaikes sukuosenos reikia palepinti kaukemis.
QUOTE(W*S:* @ 2009 01 04, 17:49)
o gal zinai kur vilniuje galima pintis ir kiek kainuotu ? ir ar visiems prie veido formos tinka?
Nežinau ;D man draugė pina,kai laiko turi tai moku saldainių dėžutėm O netiktų manau prie LABAI plataus veido,nes mano nors ir platokas,bet neblogai atrodė...
Papildyta:
QUOTE(bambuchi @ 2009 01 05, 18:55)
sveikos paneles.galiu papriestarauti del plauku pinimo afrikietiskom pasytem.pati jas turejau gal 10 kartu ir pati jas pinu.mano pacios plaukai ploni.tiesa po issipinimo iskrenta daug plauku ir is pradziu yra idelis stresas atrodo kad visi nuslins,deja taip nera.kiekvienam zmogui i diena iskrenta mazdaug 150-200plauku.kasytes nesiojamos nuo 2-4 men.tai paskaiciuokit kiek ju turejo iskristi o kadani jie yra supinti jie neturi tos galimybes.tad kai issileidziat masiskai krenta jau senai iskristi tureje plaukai.o plaukus po bet kokios ilgalaikes sukuosenos reikia palepinti kaukemis.
Jei jau 150-200 plaukų iškrenta,galima konstatuoti,kad jau plinkama.Normaliai turėtų iškrist iki 100 plaukų per dieną
tik kas idomu skaiciuoja tuos plaukus? juk engva sumaisyt kur 100 o kur 150? mes nezinom net kiek 20 atrodo... jei plaukai silpni ir trumpi juk gali net nepasyebet kad jie krenta... o jei ilgi ir dar stori tai oi kiek daug atrodo...
siulyciau visoms paskaiciuot
siulyciau visoms paskaiciuot
tikrai nesiskaito iskrite 150-200 plauku kad plinki.tokia teorija.jei ka pati esu kirpeja ir esu ne viena ir ne 2 kartus pati pynusi ir buvusi pati susipynusi!ir plauku ant galvos tikrai dar turiu
bet ir nera gi sveika plaukams tas pynimas, aisq viskas atsistato, todel as tai nebijociau pintis.. tik pinkit mane
zinoma kad nera gerai pynimas.bet i metus karta tikrai galima pintis kas nori.bet koks plauku surisimas ar sukuosena yra negerai musu plaukam,bet...taip pat kaip rukymas vieni sako kad niekada nes kenksminga kiti tai zino bet vistiek tai daro
mergaites,o kokio ilgio turi buti plaukas kasyciu pynimui? nes mano mazduog 5-7cm ilgio,ar galeciau jau pintis?
kiek girdejau tai 8 cm kazkur, nors mano drauge tai turejo ne ilgesnius nei 3 cm ir kipre supyne jai , ir laike ir lavai atrode fainai
galima pripynus plaukus susipint afrikietiskom ir galima drakoniukus
mano drauge pynesi pas ezopo gintare, liuks atrode labai graziai supyne,jos plaukai sviesus su yvairiom sruogelemtai ir pripyne pritaikydama tamsesniu ir sviesesniu. ilgis iki liemens. tai galiu pasakyt kad ta gintare geriausiai ir pina o kai sisipyne, zinoma kad daug plauku nuslinko,nes jug per ta laika kol buvo supinti nei plaukelis neiskrito pabuvo pora menesiu issipynusi ir va db vel tariasi su gintare kada gales supint
nu bet pas ta gintare tai nezmoniskos kainos...tikrai neverta, as kaune pazistu viena tamsiaode super pina