Įkraunama...
Įkraunama...

Afrikietiškos kasytės

Nezinau ka dayt. vakar suipyniau kasytes su paprastis vilnoniais siulais. ir bijau kad apsivels ir nebegalesiu ispint. ar taip gali but? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele2 @ 2008 08 27, 19:52)
Nezinau ka dayt. vakar suipyniau kasytes su paprastis vilnoniais siulais. ir bijau kad apsivels ir nebegalesiu ispint. ar taip gali but? g.gif

Nesusivels smile.gif tiesiog ispinant reik nukirpt kasele iki Jusu plauko ir dantu krapstuko pagalba issipinsite smile.gif
Atsakyti
na va, as birzelio radzioj susipynus buvau.
dabar vel susipyniau. tik tada blondine buvau, dabar briunete smile.gif
super jauciuos smile.gif ir patogu ir grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele2 @ 2008 08 27, 18:52)

smagiai isplovus turi dziuti,kaip vilnonis megztinis lotuliukas.gif
Atsakyti
Seniai svajoju, vasarą man sueis 29, tai dabar jau galutinai pribrendo toks DABAR ARBA NIEKADA- tai šią vasarą labai norėčiau pasidaryti, bet abejoju, nes :

1. man labai netiks prie pailgo trikampio veido formos kuris yra labai smulkus (ir gali atrodyti kaip išmaudyto žiurkiuko lotuliukas.gif , jei šukuosenos bus apimtis maža, o ji prigludusi, jei matysis plika galva) ir prie [mano COLOR=yellow]156[/COLOR] ūgio :irgi nelabai kaip gali žiūrėtis ax: ale vis tiek traukia mane tos kasytės, nors ir netinka doh.gif -jaučiu graušiuosi vėliau, jei dabar neišnandysiu, nes jau vyresniame amžiuje su mano išvaizda tokios šukuosenos nepasidarysi- gali atrodyti komiškai verysad.gif

2. sumelė nemaža, tai jei dar nelabai tiks prie veido, ir sugadins plaukus stipriai, tai bus pikta ir apmaudu-nei grožio su kasytėmis, o ir buvęs plaukų grožis bus sugadintas unsure.gif . Baisu kad nepažeistų plaukų šaknų tas tempimas, kad jos nesitraumuotų visam laikui, ir paskui iš jų neaugtų silpni plaukai, kad nebūtų trauminės alopecijos (plaukų netekimo , kai mechaniškai, nuo tempimo pažeidžiamos jų šaknys).

3. Mano plaukai nors išsipūtę, bet ploni, ir smilkiniuose jų neperdaugiausiai, tai bijau, kad neatlaikys dirbtinio pluošto svorio be pasekmių, o ir šonuose nebus iš ko tas kasytes pinti, ten tokie reti plaukai, jų beveik nėra ten, na taip toli nuo veido jie, tai neaišku ar bus gražu, kai ten beveik nebus kasyčių Be to labai linkę veltis prie galvos tokiu pūkeliu, bei veltis į kaltūnus, apsivelti prie galvos, per lietų išlenda tokie apsivėlę pūkeliai iš benros šukuosenos ir baisiai atrodo- tai jei iš kasyčių pradės visa tai darytis, sumokėjus tokią sumą, tai ant manęs ypač nekaip visa tai batrodys, ir bus gaila pinigų.

Tai ir neapsisprendžiu, nes pinigų suma doh.gif

Bet gal pradžioje pabandyti priekyje, prie veido pačiai susipinti, kad matyčiau ar tiks prie veido, ar verta, kaip dėvisi.

Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 12 26, 06:26)
Seniai svajoju, vasarą man sueis 29, tai dabar jau galutinai pribrendo toks DABAR ARBA NIEKADA- tai šią vasarą labai norėčiau pasidaryti, bet abejoju, nes :

1. man labai netiks prie pailgo trikampio veido formos kuris yra labai smulkus (ir gali atrodyti kaip išmaudyto žiurkiuko lotuliukas.gif , jei šukuosenos bus apimtis maža, o ji prigludusi, jei matysis plika galva) ir prie [mano COLOR=yellow]156[/COLOR] ūgio :irgi nelabai kaip gali žiūrėtis ax:  ale vis tiek traukia mane tos kasytės, nors ir netinka doh.gif -jaučiu graušiuosi vėliau, jei dabar neišnandysiu, nes jau vyresniame amžiuje su mano išvaizda tokios šukuosenos nepasidarysi- gali atrodyti komiškai verysad.gif

2. sumelė nemaža, tai jei dar nelabai tiks prie veido, ir sugadins plaukus stipriai, tai bus pikta ir apmaudu-nei grožio su kasytėmis, o ir buvęs plaukų grožis bus sugadintas unsure.gif . Baisu kad nepažeistų plaukų šaknų tas tempimas, kad jos nesitraumuotų visam laikui, ir paskui iš jų neaugtų silpni plaukai, kad nebūtų trauminės alopecijos (plaukų netekimo , kai mechaniškai, nuo tempimo pažeidžiamos jų šaknys).

3. Mano plaukai nors išsipūtę, bet ploni, ir smilkiniuose jų neperdaugiausiai, tai bijau, kad neatlaikys dirbtinio pluošto svorio be pasekmių, o ir šonuose nebus iš ko tas kasytes pinti, ten tokie reti plaukai, jų beveik nėra ten, na taip toli nuo veido jie, tai neaišku ar bus gražu, kai ten beveik nebus kasyčių Be to labai linkę veltis prie galvos tokiu pūkeliu, bei veltis į kaltūnus, apsivelti prie galvos, per lietų išlenda tokie apsivėlę pūkeliai iš benros šukuosenos ir baisiai atrodo- tai jei iš kasyčių pradės visa tai darytis, sumokėjus tokią sumą, tai ant manęs ypač nekaip visa tai batrodys, ir bus gaila pinigų.

Tai ir neapsisprendžiu, nes pinigų suma doh.gif

Bet gal pradžioje pabandyti priekyje, prie veido pačiai susipinti, kad matyčiau ar tiks prie veido, ar verta, kaip dėvisi.

jei pas tave ploni plaukai tai ir pluosto kasytei imama maziau, kad tiktu prie veido galima parinkti skyrimo vieta ir kampa. nu zodziu yra daug niuansu , kad kiekvienai tiktu. o del plauku gadinimo tai netiesa.plaukai "pailsi" perta laikotarpi . tik jas reikia moketi ispynti. o siaip tai verta pabandyti . thumbup.gif
Atsakyti
Audruzele, o tu pati turėjai tokią šukuoseną?- na, jei plaukai būtų mano trumpi, na tokie nelabai ilgi, tai nebūtų baisu sugadinti, juk vėl greit ataugtų- o mano jie ilgi- iki juosmens ar net žemiau dabar užaugę, tai bijau, kad kai išsipinsiu, netektų nusirėžti iki pečių- arba dar geriau- prie pat galvos- nes mano jie baisiai linkę veltis- tokie sausi ir šiurkštūs- nors naktį supinu į kasą, tai kai būna ką tik išplauti, ir itin sausi, tai ryte kartais taaip sunkiai iššukuoju- kaltūnai nuo trynimosi į pagalvę būna susidarę, ir nupešti daug tenka, apsivelia. tai kas būtų su kasytėmis, mėnesį supintomis- man baisoka įsivaizduoti- bijau, kad apsivels taip, kad dredai natūralūs pasidarys lotuliukas.gif - o paskui tik plikai nusiskusti doh.gif Arba labai trumpai, kas man prie mano smailų veido bruožų baisiai netiktų doh.gif

Užsienio puslapiuose esu skaičiusi, kad egzistuoja ten net specialios gydyklos, kur gydomas nuplikimas atsiradęs būtent nuo afrošukuosenų- kasyčių, dredų- nuo tempimo- t.y. trauminės alopecijos- persodinami plaukai, daromos brangios ir rimtos procedūros, operacijos ir t.t.- nu, rimta, žodžiu unsure.gif Tai tas truputį nugazdino.. bet, kita vertus, gal taip atsitinka daugiau tiems, kas labai ilgai tokią šukuoseną nešioja, nesilaiko kokių nors ten reikalavimų...

beje, užsienio saituose kalbama apie tai, kad profas turi naudoti specialius skysčius, priemones pindamas kasytes, kad jos ilgiau neapsiveltų- yra specialūs šampūnai afrokasytėms, kiti skysčiai gydantys galvos odą, ir išvalantys. Kad profas turi žinoti jog ne bet kokį kiekį pluošto gaima į pinti į tam tikro storio plaukų sruogas- yra nustatyta standartai kiek gali atlaikyti natūralus plaukas, kad nebūtų pakenkta- o LT kažkaip, žiūriu, daug kas saviveikla užsima, ir panašu, jog nežino šių dalykų, ir jie nelabai rūpi- kas bus po to, kai išsipins tas kasytes. doh.gif Tai todėl baisoka truputį.

Esu prisirinkusi medžiagos apie kasytes, kaip prižiūrėti, kokios gali būti pasekmės iš užsienio ir LT saitų, ir foto katalogą nemažą- bet gaila, kad senas kompas numirė, su visa ta informacija- tai net pažiūrėti negaliu dabar. Bet dabar renkuosi galimą kasyčių šukuoseną, vis mąstau, kas man tiktų labiausiai, ir galvoju, kas iš LT pynėjų būtų pajėgus įgyvendinti mano įsivaizdavimą, nes galvoju kartais, kad šiaip paprastos kasytės man gali netikti- reik prie smilkinių ar šonuose galvos kokių gudrybių, kad ten atrodytų ne taip prigludę- kad veidas platesnis ir stambesnis atrodytų- gal tose vietose su kokiu kitokiu pynimu, ar drakoniukais sužaisti- pakombinuoti vienu žodžiu ax.gif

Kartais galvoju, kad jei jau matysiu, kad labai tempia ar veliasi- išsipinsiu, geriau jau pinigų kad ir daug sumokėta veltui, nei nuplikimą prisišaukti ar paskui gaivinti plaukus penkis metus, kol vėl bus kap buvę.

Beje, mąstau, ar LT būtų nusipirkti profesionalių kasyčių priežiūros priemonių, ar reiktų siųstis iš užsienio- nepigiai išeitų, šiaip ar taip ax.gif
Atsakyti
As atsiprasau ,kad isiterpsiu ,neskaicius visos temos,tiesiog pagal pavadinima parasysiu sawo nuomone ax.gif :

MERGAITES , NESIPINKITE KASYCIU! . Ir ypac ,kas turit silpnus plonus plaukucius... Grazu,tai taip,bet issipynusios.. schmoll.gif .Pati swajojau susipint, bent kalbejau su trimis panelemis ,kurios praejo sita grozi,tai visu nuomone tokia pat- DAUGIAU NIEKADA! Ispinant sake ,kuokstais plaukai iseina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 12 27, 22:27)
Audruzele, o tu pati turėjai tokią šukuoseną?- na, jei plaukai būtų mano trumpi, na tokie nelabai ilgi, tai nebūtų baisu sugadinti, juk vėl greit ataugtų- o mano jie ilgi- iki juosmens ar net žemiau dabar užaugę, tai bijau, kad kai išsipinsiu, netektų nusirėžti iki pečių- arba dar geriau- prie pat galvos- nes mano jie baisiai linkę veltis- tokie sausi ir šiurkštūs- nors naktį supinu į kasą, tai kai būna ką tik išplauti, ir itin sausi, tai ryte kartais taaip sunkiai iššukuoju- kaltūnai nuo trynimosi į pagalvę būna susidarę, ir nupešti daug tenka, apsivelia. tai kas būtų su kasytėmis, mėnesį supintomis- man baisoka įsivaizduoti- bijau, kad apsivels taip, kad dredai natūralūs pasidarys lotuliukas.gif - o paskui tik plikai nusiskusti doh.gif Arba labai trumpai, kas man prie mano smailų veido bruožų baisiai netiktų doh.gif

Užsienio puslapiuose esu skaičiusi, kad egzistuoja ten net specialios gydyklos, kur gydomas nuplikimas atsiradęs būtent nuo afrošukuosenų- kasyčių, dredų- nuo tempimo- t.y. trauminės alopecijos- persodinami plaukai, daromos brangios ir rimtos procedūros, operacijos ir t.t.- nu, rimta, žodžiu unsure.gif Tai tas truputį  nugazdino.. bet, kita vertus, gal taip atsitinka daugiau tiems, kas labai ilgai tokią šukuoseną nešioja, nesilaiko kokių nors ten reikalavimų...

beje, užsienio saituose kalbama apie tai, kad profas turi naudoti specialius skysčius, priemones pindamas kasytes, kad jos ilgiau neapsiveltų- yra specialūs šampūnai afrokasytėms, kiti skysčiai gydantys galvos odą, ir išvalantys. Kad profas turi žinoti jog ne bet kokį kiekį pluošto gaima į pinti į tam tikro storio plaukų sruogas- yra nustatyta standartai kiek gali atlaikyti natūralus plaukas, kad nebūtų pakenkta- o LT kažkaip, žiūriu, daug kas saviveikla užsima, ir panašu, jog nežino šių dalykų, ir jie nelabai rūpi- kas bus po to, kai išsipins tas kasytes. doh.gif  Tai todėl baisoka truputį.

Esu prisirinkusi medžiagos apie kasytes, kaip prižiūrėti, kokios gali būti pasekmės iš užsienio ir LT saitų, ir foto katalogą nemažą- bet gaila, kad senas kompas numirė, su visa ta informacija- tai net pažiūrėti negaliu dabar. Bet dabar renkuosi galimą kasyčių šukuoseną, vis mąstau, kas man tiktų labiausiai, ir galvoju, kas iš LT pynėjų būtų pajėgus įgyvendinti mano įsivaizdavimą, nes galvoju kartais, kad šiaip paprastos kasytės man gali netikti- reik prie smilkinių ar šonuose galvos kokių gudrybių, kad ten atrodytų ne taip prigludę-  kad veidas platesnis ir stambesnis atrodytų- gal tose vietose su kokiu kitokiu pynimu, ar drakoniukais sužaisti- pakombinuoti vienu žodžiu ax.gif

Kartais galvoju, kad jei jau matysiu, kad labai tempia ar veliasi- išsipinsiu, geriau jau pinigų kad ir daug sumokėta veltui, nei nuplikimą prisišaukti ar paskui gaivinti plaukus penkis metus, kol vėl bus kap buvę.

Beje, mąstau, ar LT būtų nusipirkti profesionalių kasyčių priežiūros priemonių, ar reiktų siųstis iš užsienio- nepigiai išeitų, šiaip ar taip ax.gif

as turejau susipynusi virsugalvi drakoniukais , o likusia dali plauku kasytemis. ir pas mane plaukas plonas. bet tikrai nieko blogo jiems neatsitiko. mes kirpejos dazniausiai viska isbandome ant saves. kaip ir rasiau ju ispynimas turi sokiu tokiu niuansu, dar vienas dalykas reikia galvoti ir apie kasyciu kieki, nevisada labai daug yra gerai, bet ir mazai - negeriausia iseitis. spec. priemoniu joms nereikia, elementarus sampunas nuo pleiskanu, jis isplauna visus nesvarumus .( kaip odos pylingas ) ir nereikia jokiu kaukiu ar balzamu, nes kasele gali isslinkti.
Papildyta:
QUOTE(ingkariuke @ 2008 12 28, 12:05)
As atsiprasau ,kad isiterpsiu ,neskaicius visos temos,tiesiog pagal pavadinima parasysiu sawo nuomone  ax.gif :

MERGAITES , NESIPINKITE KASYCIU! . Ir ypac ,kas turit silpnus plonus plaukucius... Grazu,tai taip,bet issipynusios..  schmoll.gif .Pati swajojau susipint, bent kalbejau su trimis panelemis ,kurios praejo sita grozi,tai visu nuomone tokia pat- DAUGIAU NIEKADA! Ispinant sake ,kuokstais plaukai iseina schmoll.gif

kuokstais plaukai issisukuoja kurie negalejo laisvai iskristi per visa ta laikotarpi kada paneles vaiksciojo su kasytemis. kasdiena pas mus iskrenta tam tikras kiekis plauku, kurio mes siaip nepastebime, bet supinus kaseles ir su jomis vaikstant 3-4 men. tie iskrite plaukai ir lieka ipinti. o kai jos ispinamos tai ir atrodo , kad laibai daug plauku isslinko. cia yra tu kalte kas pyne toms mergaitems kasas. reikia viska isaiskinti, ir patarti, ka daryti vienu ar kitu atveju.
ps. dar neturejau nei vienos klientes kuri butu pasakiusi , kad kaselems - ne. smile.gif
Atsakyti

kuokstais plaukai issisukuoja kurie negalejo laisvai iskristi per visa ta laikotarpi kada paneles vaiksciojo su kasytemis. kasdiena pas mus iskrenta tam tikras kiekis plauku, kurio mes siaip nepastebime, bet supinus kaseles ir su jomis vaikstant 3-4 men. tie iskrite plaukai ir lieka ipinti. o kai jos ispinamos tai ir atrodo , kad laibai daug plauku isslinko. cia yra tu kalte kas pyne toms mergaitems kasas. reikia viska isaiskinti, ir patarti, ka daryti vienu ar kitu atveju.
ps. dar neturejau nei vienos klientes kuri butu pasakiusi , kad kaselems - ne. smile.gif
[/quote]
Dvi is ju net neisnesiojo viso laiko. Viena isvis netvere nepatogumu ir nelabai kokybisko pynimo ir issipyne po 8 dienu ,tai sake ,vaje ,kiek plauku isslinko ( kiek nemanyciau ,kad normaliai isslenka per sawaite) g.gif
Atsakyti
noriu paklaust kiek kainuotu trumpas drakoniukas mazdaug iki kaklo tu atsisokusiu kauliuku ir kur galima butu ji pasidaryta? dar noriu paklaust jai turi plonus plaukus nieko jiems neatsitiks,jai susipinsi drakoniuka? ar jie labai nusilps?
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2009 01 04, 13:37)
noriu paklaust kiek kainuotu trumpas drakoniukas mazdaug iki kaklo tu atsisokusiu kauliuku ir kur galima butu ji pasidaryta? dar noriu paklaust jai turi plonus plaukus nieko jiems neatsitiks,jai susipinsi drakoniuka? ar jie labai nusilps?

Mano plaukai visiškai silpni,bet drakoniukus pyniausi gal 6 kartus ir tikrai nieko jiem nenutiko.Nei susilpnėjo,nei iškrito išpinant.
Atsakyti