Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie sėdėjimą, 2 tema

QUOTE(maskanyte @ 2011 01 11, 10:04)
Puikiai zinau kad dar labai anksti(3men.19d.) bet musu vyrukas jau kelia galvyte,nori sestis tongue.gif  Jai tik paduodi pirstus tai iskart isikimba i keliasi,stengiuosi neleisti,bet piktumai buna tada dideli,oj tada jau soku i dainuoju ka tik ji nukalbint lotuliukas.gif

Galvoju, kad nevisada tai daug reiškia. Mūsų irgi nuo 4 mėn labai norėjo sėstis, riesdavosi, pykdavo. O jau 7 mėn ir nesėdi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricca* @ 2011 01 12, 09:40)
Galvoju, kad nevisada tai daug reiškia. Mūsų irgi nuo 4 mėn labai norėjo sėstis, riesdavosi, pykdavo. O jau 7 mėn ir nesėdi  schmoll.gif

pas mus ir taip, tik mums jau 10menesiu, sedet pasedi, bet pats neatsiseda,nebent lidi isikabinti. Nors vaikscioti jau pradeda po biski nesilaikydamas net.
Atsakyti
QUOTE(milda1985 @ 2011 01 12, 09:43)
pas mus ir taip, tik mums jau 10menesiu, sedet pasedi, bet pats neatsiseda,nebent lidi isikabinti. Nors vaikscioti jau pradeda po biski nesilaikydamas net.

musu merginai 8 menesiai, pati nesiseda.. na tik ant vieno "žanduko" pusiau ropom. Masažą lankėm tai rodė pratimus kaip parodyti kad sestusi. tai vat vis darom smile.gif
Atsakyti
O tai ką jums, merginos, sako gydytojai? Gal vis dėl to nereikia labai sukt galvos... g.gif
Vakar skambinau vienai kineziterapeutei tartis dėl mankštų, labai maloni moteris. Patarė palaukt dar savaitę, ir tada dar susiskambint. Vėliau ji man pasakė, kad mano norai yra geri, kad masažai ir mankštos niekada nepakenks. Bet visi sveiki vaikai (t.y. be cerebrinio ir panašių problemų, ką mes jau senai žinotumėm) atsisės anksčiau ar vėliau, dėl ropojimo iš vis nereikia sukt galvos, nes kiti visai neropoja.
O man taip ramu pasidarytų jei jis atsisėstų, vis norisi, kad daytų pagal vadovėlį... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricca* @ 2011 01 12, 11:33)
O tai ką jums, merginos, sako gydytojai? Gal vis dėl to nereikia labai sukt galvos...  g.gif
Vakar skambinau vienai kineziterapeutei tartis dėl mankštų, labai maloni moteris. Patarė palaukt dar savaitę, ir tada dar susiskambint. Vėliau ji man pasakė, kad mano norai yra geri, kad masažai ir mankštos niekada nepakenks. Bet visi sveiki vaikai (t.y. be cerebrinio ir panašių problemų, ką mes jau senai žinotumėm) atsisės anksčiau ar vėliau, dėl ropojimo iš vis nereikia sukt galvos, nes kiti visai neropoja.
O man taip ramu pasidarytų jei jis atsisėstų, vis norisi, kad daytų pagal vadovėlį... ax.gif

mes mankstas ir masazus praejom smile.gif ropojam nuo 7men, atsistojo 7men 1sav, vaiskcioti pradejo isitveres i baldus dar 8men nesulaukes, o vat atsisest ir nuo pilvo ant nugarytes atsiverdt iki dabar nemokam smile.gif kineziterapeute sake nesijaudint, kadangi yra labai judrus vaikas, tai jis pirma prades vaikscioti, lakstyti, o tada gal ir atsises, nes jam paprasciausiai yra idomsniu uzsiemimu nei sedeti vietoj uz tai ir nesistengia ir nieks cia nepades, kol pats nesusigalvos smile.gif
Atsakyti
O mano mazei 6 men 2.gif prilaikant uz rankyciu tai be problemu sedi, ir isvis isnaglejo iki tiek, kad kai as ja pasodinu, ji paleidzia mano ranka ir bando siekti daiktu, zurnalu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif manau neuzilgo pati atsises. Bet ivykiu dirbtinai negreitinu. Manau, mamytes, mums reikia pasistengti nesilygiuoti i draugiu ir kaimyniu vaikucius, kad jie jau sedi, o mano ne. Bet uztad musu ka nors daro geriau uz kaimyna! mirksiukas.gif mirksiukas.gif Jei vaikutis sveikas, jis atsises, kada jam ateis laikas!

P.S. O jeigu labai labai norit, kd maziukas treniruotusi sedeti, tai galit pabandeyti toki sedejimui skirta rata? Mes turim, maziukei patinka, ilgai nelaikau tam rate, gal kokias 10 - 15 min per diena. Bet kazkiek jai skatina ta nora sedet smile.gif
Atsakyti
sveikos,
niu kad tai labai didelis darbas atsisest savarankiskai... doh.gif turi buti geras presiukas... ir suaugusiems nera lengva taip atsisest 4u.gif Tai nereikalaukim is maziuku smile.gif Anksciau ar veliau atsises visi smile.gif
Mums jau 6 menesiukai, nuo 3 menesiu bandom atsisest, dabar jau mielai sedim, graziai laikom nugaryte, su mamos pagalba, isikabinus i jos rankas mielai sedasi. Darom savarankishkas mankstas: Atsisedam uz dvieju rankyciu besilaikant, paskui uz vienos rankytes, uz kitos rankytes. Ant kamuolio biski sunkiau, bet irgi atsisedam. Bet savarankishkai tai tikrai dar neiseitu lotuliukas.gif nors ir labai suneliui noretusi smile.gif
Tiesa, jau nelabai jis pas mane nori sestis... Kai isikabina dviem rankytem, tai uzpakali kelia ir stojasi smile.gif gudrutis smile.gif Zino, kad stovint dar idomiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano labai nori sėstis, bet dar nesodinu, kiek girdėjau tik nuo 6 mėn galima sodinti, kad stuburas neiškryptų, o jei dar vit D trūkumas išvis atsargiai reikia. Kai pradėjot sodinti, po kiek minučių pradžioj leisdavot pasodinti?Parašykit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(giedrrre @ 2011 01 14, 00:28)
O mano mazei 6 men  2.gif prilaikant uz rankyciu tai be problemu sedi, ir isvis isnaglejo iki tiek, kad kai as ja pasodinu, ji paleidzia mano ranka ir bando siekti daiktu, zurnalu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif manau neuzilgo pati atsises. Bet ivykiu dirbtinai negreitinu. Manau, mamytes, mums reikia pasistengti nesilygiuoti i draugiu ir kaimyniu vaikucius, kad jie jau sedi, o mano ne. Bet uztad musu ka nors daro geriau uz kaimyna!  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  Jei vaikutis sveikas, jis atsises, kada jam ateis laikas!

P.S. O jeigu labai labai norit, kd maziukas treniruotusi sedeti, tai galit pabandeyti toki sedejimui skirta rata? Mes turim, maziukei patinka, ilgai nelaikau tam rate, gal kokias 10 - 15 min per diena. Bet kazkiek jai skatina ta nora sedet smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
laba diena,mano maziuke pradejo sestis uz rankyciu imama jau nuo 3 menesiu,nuo 4menesiu ji jau norejo stotis kai sodindavau biggrin.gif bet zinoma neleisdavau,tada pykdavo lotuliukas.gif .dabar jai 6.5 ir ji jau sedi pati mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(matuko ir leliuko mamyte @ 2011 01 23, 13:06)
laba diena,mano maziuke pradejo sestis uz rankyciu imama jau nuo 3 menesiu,nuo 4menesiu ji jau norejo stotis kai sodindavau  biggrin.gif bet zinoma neleisdavau,tada pykdavo lotuliukas.gif .dabar jai 6.5 ir ji jau sedi pati mirksiukas.gif  thumbup.gif

Oho kokia stipruole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(matuko ir leliuko mamyte @ 2011 01 23, 12:06)
laba diena,mano maziuke pradejo sestis uz rankyciu imama jau nuo 3 menesiu,nuo 4menesiu ji jau norejo stotis kai sodindavau  biggrin.gif bet zinoma neleisdavau,tada pykdavo lotuliukas.gif .dabar jai 6.5 ir ji jau sedi pati mirksiukas.gif  thumbup.gif

Sveiki,
Pas mus tas pats reikalas. Nuo 3 menesiu nori sestis, daktare sake galima laikyti ja iki 90 laisnio kampu. Dabar jau beveik 4 men. tai 90 laipsniu jai jau neuztenka...pyksta smile.gif . Siaip neurologe sake kad stipri musu mergyte wub.gif . Gal del to ir nori taip anksti viska daryt... rolleyes.gif . O kai pastatom ja, tai is vis klykia visokiais garsais is dziaugsmo.
Atsakyti
Nu, tai mes cia rekordininkai busim...mano vyriokas isikibes i rankove prisitrauke su rankytem budamas 2,5men....3,5men.jau vartosi visomis padetimis, jau tuoj 4 menesiukai, tai pasodintas spiriasi su kojytem - ale stojasi... 4u.gif Tai va toki drakoniuka auginu biggrin.gif Nuo menesio pradejom daug treniruotis, kad pamazintumem bambos isvarza, tai va koks tai Heraklis jis pas mane... rolleyes.gif
Atsakyti