QUOTE(anelra @ 2010 09 16, 15:09)
Na maniskei po tu masazu lyg ir taisosi. sako nieko tokio, veliau, bet vistiek ismoks.Raida truputi atsilieka.mes nuo gimimo iki 4 menesiu devejome freiko pagalvele, uztat ji su zemesniu tonusiuku.dabar lengviau prisitraukia.kada jau sedes, tada... manau turetu veliau pradet ir vaiksciot
Papildyta:
Tai pas jus labai zemas raumenu tonusiukas.ar masaziuku nelankete? O del sedejimo, tai viskas prasideda nuo sugebejimo atsisesti, tada vis ilgiau, ir ilgiau galima ir issedeti...
Papildyta:
Tai pas jus labai zemas raumenu tonusiukas.ar masaziuku nelankete? O del sedejimo, tai viskas prasideda nuo sugebejimo atsisesti, tada vis ilgiau, ir ilgiau galima ir issedeti...
Papildyta:
QUOTE(IlonaG @ 2010 09 19, 10:41)
Sveikos,
mano sūneliui jau 5 mėnesiai. Ar galiu vaiką vežiuot sportinuke pusiau sėdimoj padėty? Lopšyje jau senokai nebenori gulėt. Žiauriai nori sėdėti, jau senokai pats prisitraukia už rankyčių ir atsisėda.
mano sūneliui jau 5 mėnesiai. Ar galiu vaiką vežiuot sportinuke pusiau sėdimoj padėty? Lopšyje jau senokai nebenori gulėt. Žiauriai nori sėdėti, jau senokai pats prisitraukia už rankyčių ir atsisėda.
sveika, mano vaikui 5 menesiai ir as koki menesi jau vezioju tokioj padety musu vezime yra specialios pagalveles kad vaikas nenuslystu i sona, nes jis gulimoj padety visai nemegsta nebent kai miega tada nuleidziu