Na idomus daiktas ta kedute tik as tai kazkodel abejoju, nes nuo 3 men klubai nesusiformave ir nesukauleja ypac mergaitems per anksti pasodinus gali tureti itakos ir ateityje pvz. gimdant... mano 4 menesiuku jau riaciasi patinka pasedeti tik as sodinsiu kai jau pati atsises
NIEKO SAU, NA SIAIP IKI 6 MEN SAKO NELABAI GALIMA JOG SEDETU, BET MANO PAZISTAMA NUO 4 MEN SODINU...IR NIEKO, BET 2,5 MANAU ANKSTOKA, NET NZN KA CIA PATART, TIKRAI REIK SU GYDYTOJU TARTIS
sveikutes, mano vaikucui6 men bet pats nei nori nei sedi, daktare liepe manksteles daryti kad sedet noretu ,bet juk as manau kad kada vaikiukas nores tada jau atsises
QUOTE(arijandas @ 2010 04 29, 11:12)
sveikutes, mano vaikucui6 men bet pats nei nori nei sedi, daktare liepe manksteles daryti kad sedet noretu ,bet juk as manau kad kada vaikiukas nores tada jau atsises
mano pirmoji panelė tvirtai ir savarankiškai sėdėjo tik 9mėn., o antroji dar ir dabar - 7mėn. nuvirsta, neišsilaiko. Viskam savas laikas
Pats atsisėda ir sėdi - visškai skirtingos sąvokos. Mano abu riestis, norėdami atsisėsti, pradėjo apie 3 mėnesį. Tačiau jiems abiems leidau sėdėti nuo 6 mėnesių. Buvo, kad pora dienų pasodinti pasvyruodavo, o paskui su kiekviena diena tvirčiau ir ilgiau sėdėdavo. Mano vyresnėlis pats atsisėdo iš ropojimo padėties apie 6,5 mėn., o jaunėlis-8 mėnesių.
pats be niekieno pagalbos atsisest ismoko 8 menesiu ir keliu dienu
QUOTE(ciku_caku @ 2010 04 29, 16:25)
pats be niekieno pagalbos atsisest ismoko 8 menesiu ir keliu dienu
Manasis kazkur 8,5 men. Realiai iskart po to kai pradeji ir sliauzti, o uz keliu dienu ir ropoti.
Iš ropojimo padėties pati atsisėdo maždaug 7,5 mėn.
Na dar galima pridurti, tai, kad nuo 5 mėn šliaužiojo, ropinėjo, bet sėdėjo tik ant kelių, klūpom ir ant kojyčių atsisėsdavo
Na dar galima pridurti, tai, kad nuo 5 mėn šliaužiojo, ropinėjo, bet sėdėjo tik ant kelių, klūpom ir ant kojyčių atsisėsdavo
QUOTE(svajone74 @ 2010 04 29, 10:15)
mano pirmoji panelė tvirtai ir savarankiškai sėdėjo tik 9mėn., o antroji dar ir dabar - 7mėn. nuvirsta, neišsilaiko. Viskam savas laikas
QUOTE(CiaRuta @ 2010 04 29, 18:12)
Iš ropojimo padėties pati atsisėdo maždaug 7,5 mėn.
na tartum apie mano vaikus rasytu , tik va mazoji nuo 5men sliauzia ropoja, bandau vis sodinti ale neturi laiko sedeti, tik apsidairo ir nuropoja kur jai reikia. na varysim i mankstas - tolesnei sedejimo raidai vystyti.
mums lygiai 9men, po biskeli pradejom ropoti, sestis labai norim, bet atsisesti pati gali tik kai palaikau kojytes ar duodu isikabinti, na o po to jau normaliai tvirtai sedi, bet as vistiek labai pergyvenu, nes ir bandant pastatyti nelabai ji nori stotis, kelia kojas i prieki, nusiunte i mankstas, bet mankstose ji klyke , tai du kartus pabande sako nebeikit darykites namie nera cia rikdyt vaiko velokai man atrodo palyginus su pirmaja dukra, kuri 9men jau vaiksciot pradejo, ar kam taip buvo?