QUOTE(lincia_pincia @ 2009 12 13, 20:41)
Manau, kad problema yra perdideliame vaikiuko raumenu tonuse BUTINA kreiptis i neurologa, nes normaliai besivystantis, sveikas vaikutis 2,5 menesiu tikrai negali pats atsisesti ir sedeti.. nejuokaukit, o ieskokit priezasties, kuri tikrai yra
pritariu
Papildyta:
QUOTE(Jurga 35 @ 2010 03 15, 19:16)
Sveikos, mamytes,
esu sunerimusi, ypac po to, kai perskaiciau, kad kitu kudikeliai atsiseda č,į men. Maniskiui jau tuoj į men, o jis nerodo jokiu sedimosi pozymiu- nei rieciasi, nei ant sono verciasi. Nepasakyciau, kad visai silpnas vaikas, bet kazkoks "nesportiskas". Gal mankstas per mazai darau, gal masazo reiketu paprasyti, kad poliklinikoje padarytu? Cia jau ketvirtas mano vaikas- visi atsisedo labai skirtingai. Paskutinis- tik ū,į men, po ilgu masazo ir mankstu kurso. Ir ne del to, kad raumenu tonusas mazas, o jis tiesiog tingejo Sedejo, papa ciulpe ir tiek ziniu. dabartinis vaikelis, lygiai toks pats- smagus, guvus, bet daro tik tai, kas jam nesukelia per daug vargo. Ant pilvo vos vos per kancias pripratinau paguleti. Rekia ir viskas
gal kazkas negerai?
Papildyta:
matau, kad neisijungiau skaiciu. Taigi, patikslinu- mano vaikeliui siuo metu beveik 5 menesiai, o jis dar net nebando sestis. Ant pilvo pats irgi neapsivercia
esu sunerimusi, ypac po to, kai perskaiciau, kad kitu kudikeliai atsiseda č,į men. Maniskiui jau tuoj į men, o jis nerodo jokiu sedimosi pozymiu- nei rieciasi, nei ant sono verciasi. Nepasakyciau, kad visai silpnas vaikas, bet kazkoks "nesportiskas". Gal mankstas per mazai darau, gal masazo reiketu paprasyti, kad poliklinikoje padarytu? Cia jau ketvirtas mano vaikas- visi atsisedo labai skirtingai. Paskutinis- tik ū,į men, po ilgu masazo ir mankstu kurso. Ir ne del to, kad raumenu tonusas mazas, o jis tiesiog tingejo Sedejo, papa ciulpe ir tiek ziniu. dabartinis vaikelis, lygiai toks pats- smagus, guvus, bet daro tik tai, kas jam nesukelia per daug vargo. Ant pilvo vos vos per kancias pripratinau paguleti. Rekia ir viskas
gal kazkas negerai?
Papildyta:
matau, kad neisijungiau skaiciu. Taigi, patikslinu- mano vaikeliui siuo metu beveik 5 menesiai, o jis dar net nebando sestis. Ant pilvo pats irgi neapsivercia
sveika- patarciau nesijaudinti
va maniskei db 9,5 men bet ji pati dar neatsiseda paprasciausiai nenori ir nesupranta kaip tai padaryt, ji apsivercia atsiklaupia ir atsistoja tdl paciai atsisest jai visai nereikia :)apskritai sestis pati niekada nebande, jokiu rietimusi nebuvo. bet pati savarankiskai sedeti pradejo 6 men. apsiverst ant pilvo ismoko 6 men o nuo pilvo ant nugaros 8 . atsistot ir ropot- 8 men, db jau vaiksto isikibusi, o kai ropoja tai nepagaunu . raida jos visiskai nesutrikusi, raumenu tonusas normalus lankemies ne karta pas kineziterapiaute, vartytis "ismoke" o atsisest tai sake net nemokyt, kai nores pati atsises nes jegu tam turi pakankamai. tai va