QUOTE(Kristiute @ 2010 01 18, 15:41)
tai tame ir yra esme,kad kitos mamos juos sodina i tas kedutes ir laiko namie :)pvz.mano drauge taip daro
o tame kad jos nei sis nei tas,tai cia mano nuomone..mano vaikas,nuo pirmos dienos joje verke ir muistesi,is ligonines vaziavom namo visa kelia su zyzenciu maziuku
dar ir dabar kai ji isodinam,pradeda muistytis ir zyst,pati matau kad jam nepatinka puslankio forma sulenktam sedet!matyt gimdoj pakankamai jis susirietes atsisedejo!
as tai dar pakisu ranksluostuka arba pleduka po uzpakaliuku, kad labiau issitiestu, bet mes dar neveziojam tik namuose pasodinu kartais pazaist.
Papildyta:
QUOTE(grazina37 @ 2010 01 18, 12:39)
zinoma priklauso nuo vaiko ,bet ir priklauso kaip ta vaika prisipratini,maniskis iki menesio tik miegojo ir valge,antraji menesi miegojo 2 valandas, valanda- pavalgymui pampio pakeitimui ir vel 2 valandas miegodavo,jei neverkdavo niekam neleisdavau prie jo eiti ,jis pabudes neverkdavo o zaisdavo,verkdavo tik kai sirgo ir kai dantukai dygo,bet as tada 6 ryto pamaitinus ,kol jis miega darydavau seimai valgyti ir namus aptvarkydavau,jokiu keduciu neturejau ,nes man jos nereikejo, i poliklinika vaziudavom autobusu ,visas miestas ismakaluots su vezimu ir autobusu ,niekad jo nesupau ir niekad ant galu pirstu nevaiksciojau kai miegojo,bet zinoma viena klaida padariau ,nakti guldziau tik pas save,ir iki siol jis miega tik su manim
gerai kai jusu vaikas miega, o mano ne. nakty taip miega, bet diena pavalgo vienas kazkiek gali pabut bet kai pabosta turi su juo ateit ir bendraut, o jiai dar nesiotai po kambarius tai isvis nemiegotu, nes taip ydomu kas kur pasikeite, gal tik kokia val, pusantros nusnūsta