QUOTE(Shatura @ 2009 12 12, 17:59)
Su pediatru reikia pasitart, bet as manau, kad jei vaikas pats sugebejo tai padaryti, tai reiskias raumenukai jau pakankamai stiprus. Stipruolis vaikas
Mano dede vaiksciot pradejo 7 menesiu, tai nieko blogo tame nebuvo apart to, kad protelio mazai ir ejo neziuredamas ar siena, ar stalas, ar slenkstis. Bet su sveikata problemu neturi. Jokiu kaulu iskrypimu
Mano dede vaiksciot pradejo 7 menesiu, tai nieko blogo tame nebuvo apart to, kad protelio mazai ir ejo neziuredamas ar siena, ar stalas, ar slenkstis. Bet su sveikata problemu neturi. Jokiu kaulu iskrypimu
tevai pasakoja, kad as 6 men pradejau vaikscioti isikibusi i vyresnes seses leliu vezimeli ir ka? ir nieko, jokiu iskrypimu, koju isklisimu ir panasiai aisku, tevai protingi - neleido taip anksti vaikscioti, bet stoveti isikibusiai sake man patikdavo
manau, kad 2,5 men kudikis sedasi, nes tikrai raumenukai stiprus maniskis irgi 2,5 men, tai vietoje nepaguli steni, rieciasi, sukasi, nori sestis, sliauzti, o kai vonioje plaukia su maudymosi ratu, tai net lubas aptasko siais laikais kazkaip anksciau vystosi vaikai, galva kelia ir nulaikyt pradeda anksti