Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie sėdėjimą, 2 tema

QUOTE(Salvina @ 2009 08 02, 16:31)
mano ir vyresnioji dukra,ir mažoji pradėjo pačios pilnai sėdėt(be jokių paramstymų) 5,5mėn smile.gif

O nuo kada parode jau nora sestis jusu leliukai Salvina? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(spinduliukasss @ 2009 08 02, 16:36)

Nes nebezinau kaip su saviskiu ir kovot. doh.gif kaip nori sestis. mum 4 menesiai ir 2 savaites
Atsakyti
QUOTE(spinduliukasss @ 2009 08 02, 17:38)
Papildyta:

Nes nebezinau kaip su saviskiu ir kovot. doh.gif kaip nori sestis. mum 4 menesiai ir 2 savaites

Maniskas norejo sedeti jau nuo 3.5 guledamas ar pusiau guledamas tai jau galva lengvai atitraukinejo , tai tiesiog duodu jam pirstukus ir jis prisitraukia, svarbu gi , kad vaikas savo raumenimis dirbtu wink.gif
kovot nereikia, berniukam nebaisiu ir jei leistumet sesti ant ranku prilaaikydami, jiem sgi taip patogiau i pasauli ziureti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(spinduliukasss @ 2009 08 02, 16:38)
Papildyta:

4mėn aš jau laikydavau ant kelių sėdom atsirėmusią,bet kitur tai dar nesodindavau,neramstydavau,o 5 jau uždėjom sportinį vežimą ir sėdėdavo,iš pradžių pasilaikydama,atsiremdama,o paskui jau laisvai;nes neįmanoma būdavo nulaikyt,tik atsibunda,iškart sėdasi ir nenorėdavo gulėt anei kiek
Atsakyti
o mano maziukei 6 men beveik, bet jokio noro sestis net nerodo g.gif
Atsakyti
mes pilnai sėdėt pradėjom tik nuo 7 mėn., bet ir tai reikėdavo pasodinti, pati neatsisėsdavo, tik vis riesdavosi ir stenėdavo (banano forma). Nuo 7,5 paropoja, tada atsisėda, jau pati ir labai tvirtai, o pasėdėjus atsistoja, tai sėdėti ir nelabai benori, tik stojasi ir stojasi.
Atsakyti
mano mažoji irgi dar nesėdi tongue.gif nori, riečiasi į prėkį visų presų biggrin.gif bet niekas jai dar neišeina doh.gif bet užtat kaip vartosi blink.gif buvo net nukritusi nuo lovos doh.gif
Atsakyti
noras sestis atsirado labai anksti, bet pats vaikiukas savarankiskai sedejo apie 7-7.5 men. amziaus
Atsakyti
Mano mazute dar pati nesedi.Jai dabar beveik 6 men.Jei buna pusiau sedimoj padety,tada bando sestis,kelia galvyte,rieciasi,bet dar ne karto nebuvo pati atsisedusi.Uz rankyciu laikant sodinama kazkur nuo 3.5 men.
Kiekvienas vaikas yra individualus ir atsises kai jis pats to nores,manau. 4u.gif
Atsakyti
Mano Dukrele 7men, bet is gulimos padeties dar neatsiseda,tik is pusiau gulimos. O sestis nori jau kokie 3 men, bet tik purpsi ir galvyte kelia - daugiau niekas nesigauna biggrin.gif
O vezime sedi labai tvirtai.. Sportuojam ir mankstinames kasdien, nors gal ne taip daznai kaip reiketu - gydytoja sake prilaikyti kojytes viena ranka, ir duoti isikibti i kitos rankos pirsta. Tada be problemu atsiseda smile.gif
Atsakyti
O mano panelytė jau atsisėda pati, bet dar savarankiškai, neprisilaikydama nesėdi, sėdi pasirėmusi viena rankyte, o jei laisvos abi, tai kartais ir dviem. Atsisėsti iš ropojamos padėties (ropoja nuo 5,5 mėn.) pradėjo kelios dienelės iki pusmečio, o iš gulimos kokiomis 10 dienų anksčiau, bet netyčiomis - bando verstis nuo nugaros ant pilvo, bet dėl padidėjusio pilvuko raumenų tonuso atsisėda. O riestis, galvytę kelti ant nugaros gulėdama dar ir 3 mėnesių nesulaukus bandė - vis tas tonusiukas...
Atsakyti
Mums 5 menesiai, bet sesti jokio noro nerodo, duodu ranktytes, bet kimba , ziuri, bet , kad sestis tai visai ne... Lauksim toliau:)
Atsakyti
4u.gif Sveikos
Mano mažiukui 6 su puse, bet vienas pats dar nelabai nusėdi, vis virsta į šoną. Į priekį lenkiasi- jam viskas kas prieky- įdomiausia. Ypač kojytės ir pirštukai. Riečiasi, kai pusiau gulom padedu, ir autokėdutėj kad užeina jam noras sėsti...
Pažįstama akušerė sakė- per prievartą ir nenorėk, bus laikas, atsisės smile.gif Ir aš taip manau smile.gif O sėdėt labai nori. Nuo 4 mėn po biškiuką pasisodindavau ant keilų.
Atsakyti