Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie sėdėjimą, 2 tema

QUOTE(mamenka @ 2009 07 15, 20:22)
Mes taip anksti pradejome keltis-sodintis, bet sedime nuo sesiu su puse menesio


mes taip pat nuo trijų mėnesių kibdamiesi į pirštukus bandėme sėstis, bet vėliau tai praėjo. sodinti patys neskubėjome, pradėjome nuo šešių su trupučiu, pats pradėjo sedėti nuo septynių. dabar beveik devyni, tai pats atsisėda ir sėdi kiek jam reikia smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasare106: 16 liepos 2009 - 08:14
As sutinku, kad kiekvienas vaikas individualus ir skirtingai vystosi, todel gali pradeti noreti sestis ir 4 ir 5 menesiuku smile.gif Mano mazoji rieciasi kazkur nuo 4,5men smile.gif Bet dar per daug nesodinu, nes sako mergaites reikia veliau sodinti.
Atsakyti
Tvirtai sedi abu nuo 7 men.
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2009 07 16, 15:10)
reikia veliau sodinti.

Nesodinau vaiko niekuomet. Jis atsisedo pats, kai atejo tam laikas.
Atsakyti
5menesiu pati atsisedo ir paguldyt jau sunkoka buvo biggrin.gif
Atsakyti
o mums šiandien 7mėn ir mes dar tvirtai nesėdim, o jei noriu pasodinti stojasi ir krykščia iš džiaugsmo ax.gif kartais kaip užsižaidžia pamiršta kad nesilako ir pasėdi kelias minutes, bet nuo ropojimo pozicijos kimbasi į aukštesnį žaislą ir bando stoti, o jei užsikabina už lovos krašto tai ir atsistoja pasiūbuoja trumpai ir dript ant užpakaliuko doh.gif tai taip ir nežinau turbūt pirma pradėsim stoveti tvirtai o tik po to sėdėsim g.gif
Atsakyti
Manasis pipiras už rankučių prilaikant pradėjo keltis nuo 3 mėnesiukų, dabar mums jau 8 mėn, bet pats dar nesėdi.
Atsakyti
Na maniske jau pati atsiseda keduteje (turim tokia supama) arba vezimuke, ir sedi neprilaikoma thumbup.gif bet specialiai jos nesodinu, jeigu jai paciai iseina tai leidziu jai sedet, o siaip ant kokios sofkes tai dar nusvyra i viena ar kita puse lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2009 07 16, 15:10)
As sutinku, kad kiekvienas vaikas individualus ir skirtingai vystosi, todel gali pradeti noreti sestis ir 4 ir 5 menesiuku smile.gif Mano mazoji rieciasi kazkur nuo 4,5men smile.gif Bet dar per daug nesodinu, nes sako mergaites reikia veliau sodinti.


pritariu thumbup.gif jau man mama vis sako, nesodink kol pati nesises, nes mergaiciu negalim anksti sodinti, nors manoji jau keliasi pati, as kojytes prispaudziu, o ji kyla, treniruojasi taip thumbup.gif bet pasodinus nelaikau, uztenka kad auto kedutej ir supynej jau pusiau sedom sedi doh.gif
Atsakyti

Na ką gi, paskutinės dienos, merginos. Susitelkiam, susiimam ir rytojų sukandusiais dantimis išgyvenam. Tiek nedaug beliko iki Seimo atostogų.

Jau šiandiena, prašome jūsų mobilizuoti savo pajėgas ir susirinkti rytoj Seime su vaikais ar be vaikų, su vežimėliais ar be jų.

Prašome visas galinčias šiandien susirinkti su vežimais ar be jų prie Seimo.

Tikslus laikas bus pateiktas ryte. Renkamės prie 3 rūmų
Visai nedaug beliko iki seimūnų atostogų (liepos pabaigoje), todėl jie skuba greičiau priimti pataisas ir nuolat kaitalioja įstatymų priėmimo laiką, kad mums būtų nepatogu susirinkti (matyt kažkiek sąžinę pakutenam).
Prašome, jei yra bent menka galimybė sudalyvauti, ateikite.

Apie savo dalyvavimą informuokite AMS el.paštu - aktyviumamusamburis@gmail.com . Atsiųskite savo vardą, pavardę ir kontaktinį telefoną. - suorganizuosime leidimus į Seimą.

Ateisiančios nepamirškite asmens dokumento!
Kontaktinis asmuo - Neringa, tel. 865614819

Ačiū už supratimą ir aktyvumą 4u.gif

P.S. ESAME LABAI DĖKINGOS TOMS MAMOMS IR TĖVELIAMS KURIE VAKAR (JAU) PASIRODĖ POSĖDYJE. JEI ATKREIPĖTE DĖMESĮ - KAI MES ESAME, MUS MATO, MUS GIRDI!
Atsakyti
viena dukryte tvirtai sedet pradejo 8 men., o kita 4 men. pati atsisesdavo ir sededavo labai tvirtai, niekaip ja paguldyt neimanoma buvo (as paguldau , jinai vel sedi ir sypsosi biggrin.gif ), bet ir vaiksciot ji anksti pradejo (7 men jau lovytej vaksciojo). visi vaikai skirtingi thumbup.gif
Atsakyti
Maniskei nesenai 6 suejo, jau pasedi pati po truputi thumbup.gif
Atsakyti