Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie sėdėjimą, 2 tema

Man gydytoja sake,kad mergaites nuo 6men.berniukus nuo 5 galima sodinti.Mergaitem del klubu,gali neissivystit ir bus sunku gimdyti ir krutine gali likt negrazi.Bet mes sodinam jau,nes ji pries savaite pradejo pati sedeti,nereikia ramstyt jokiom pagalvem,sedi ir zaidzia,manau,kad kiekvienas vaikas individuolus ir ,kai pats jau sedi,tai jau galima sodint.
Atsakyti
As girdejau kad mrgaiciu negalima anksti sodinti nes uzsilenkia gymdos kaklelis ir po to sunkia bus pastot ir gymdyt,
Atsakyti
Sveikos! Mano mergaitei jau 6mėnesiai, galvoju nuo kada galima jau sodint į sportinuką veidu į priekį,nes lopšys jau beveik per mažas?
Atsakyti
Sodinti galima nuo tada, kai pats kūdikis jau tvirtai sėdi. O į kurią pusę veidukas žiūrės, nesvarbu, darykit taip, kaip patinka kūdikiui.
Atsakyti
Aciu uz atsakyma. Man sake,kad per kazkokia laida aiskino, kad vaikus iki metu nepatariama veziot veidu i prieki, nes vaikui per didelis stresas, nes per daug ispudziu..tai ir susimasciau. galvoju nuo septyniu menesiu bandyt sodint i sportinuka,juk tokiu laiku vaikas jau turetu tvirtai sedeti?
Atsakyti
"Tavo vaike" rašė, kad vaikus į sportinuką galima pradėt sodinti nuo 5 mėnesių. Kaip ir automobilinėje kėdutėje sportinuke vaikutis neturėtų būti ilgiau kaip 2 valandas.
Atsakyti
as pradejau sodinti tada kai pradejo tvirtai pati sedeti ir siaip kai pamaciau,kad ji rieciasi is gulscios padeties ir nori dairytis visur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 12 07, 19:32)
"Tavo vaike" rašė, kad vaikus į sportinuką galima pradėt sodinti nuo 5 mėnesių. Kaip ir automobilinėje kėdutėje sportinuke vaikutis neturėtų būti ilgiau kaip 2 valandas.

o sita taisykle del 2 valandu nustoja galioti,kai vaikas jau tvirtai sedi?
Atsakyti
QUOTE(limam @ 2008 12 06, 20:18)
Aciu uz atsakyma. Man sake,kad per kazkokia laida  aiskino, kad vaikus iki metu nepatariama veziot veidu i prieki, nes vaikui per didelis stresas, nes per daug ispudziu..tai ir susimasciau.

gal ne per daug įspūdžių, o tiesiog nesaugu. vaikui iki metų pats svarbiausias dalykas yra mama, o kai jos nemato, tada yra stresas. vaikutis ir sėdėdamas veidu į mamą daug visko mato. mirksiukas.gif
Atsakyti
tai gal mamos galetu pasidalinti patirtimi,nuo kada jau pradejo vaikus sodint i vezima veidu i prieki?
Atsakyti
mes sodinom nuo 6mėn.pusiau sėdom,nes jei nematydavo kas aplinkui dedasi klykdavo tol kol pasodindavom doh.gif
Atsakyti
As pradejau pusiau gulom i prieki sodinti nuo kokiu 5-6 men. doh.gif ,bet apkaisiodavau ransluosciais, nes nesedejo pati dar ir prisegdavau dirzais , nes man nesaugiai atrodydavo, as jos pusiau nematydavau, nors ir buda atlenkdavau kiek imanoma, bet patarciau nuo veliau mirksiukas.gif , nes ir nuo saligatvio aukstesnio tenka nuvaziuoti dar iskris, kol kas kol mazi leliai jiems pilnai uztenka matyti mama ir kas aplink ja, kas lieka uz nugaros smile.gif
Atsakyti