QUOTE(saulutev @ 2007 05 02, 17:58)
aš taip pat rinkausi Paparčio mokykla, bet viena pažystama kai papaskojo kaip ten elgiasi su vaikais (ir ne tik), tai jau nelabai norečiau tokių mokytojų . jeigu per vienus metus pakeitė dvi klases... na nežinau.
Man rekomendavo Muravos pradinę,bet taip jokių atsiliepimų (nei gerų,nei blogų) nesulaukiu, o laikas spaudžia.
Man rekomendavo Muravos pradinę,bet taip jokių atsiliepimų (nei gerų,nei blogų) nesulaukiu, o laikas spaudžia.
Jei nesapnuoju, tai Muravos pradinė po truputį uždarinėjama, ten plečiasi Valdorfo mokyklėlė.
Aš vedu į Suzuki, labai džiaugiuos. Bet, jei galit, gal tiesiog užeikit į mokyklą. Kad ir rytoj. Tik pamokų metu, kad galėtumėte padalyvauti pamokėlėse ir būtų aiškiau, ko savo vaikui norėtųsi. Tikrai nieks nesistebės netikėtu apsilankymu mes, suzuki pradinukų mamos, pačios užsukam ir pabūnam. Vaikai neatkreipia dėmesio, nes mokytojos į tokias smulkmenas kaip ir nereaguoja
Jei ką, tai pirmam aukšte ilgo koridoriaus gale trečiokų klasė ir tuo pačiu Suzuki informacinis centras. Galit pasiklausti, kur toliau eiti. pamokos nuo 8.30