QUOTE(spesRuta @ 2007 04 03, 07:03)
cia tikrai ne visos mokyklose tokia sistema....
na gaila, kai is eiles pedagogu tik viena gera... kuo sunku patiketi...
o gal tiesiog tik VBS (viena bobute sake) agenturos naujienos...
pamenu, kai leidau saviski i pirma klase, tai is pazistamos dirbancios svietimo skyriuje susizinojau centro mokyklu ir aplink centra geriausias pradinukiu mokytojas... na tokias, kur jau labai labia...
na ka tada meciau savo tipine darbine uniforma, pasieiskojau paprastesniu rubu: patrintu dzinsiuku, kedukus apsiuresnius, na spec apranga, kad istirti rinka....
na ir tiesiu taikymu nueinu i zalaikalno pradine, pas ta geriausia miesto metu mokytoja pasikalbeti....
taip special apsirengiau, kad pamatyciau, kokia mokytoja yra is tikruju, o ne sutiktu mane pagal ruba....
na tokio bjauraus ir gana pazeminancio pokalbio su mokytoja, neatsimenu net nuo mokyklos laiku.... kaip sakoma super mokytoja mano testo nepraejo...
nes pamasciau, jei su neblizgancia mamyte taip kalbi, tai kaip kalbi su rasaluotomis rankomis sedinciais pirmokais....
mano pasiulymas.... pedagoga vertinti ne is nuogirdu, nes is pazistamu garantiju, bet eiti ir paciai pabendrauti, na ir aisku ne is karto siulant parama.... nes tada ir pasimato tikrasis pedagogo veidas, kuri jusu vaikas matys kasdiena...
o pradines kklases pedagogas gali daug: gali sukurti, bet gali ir suluosinti vaika...