QUOTE(JURĖ @ 2007 03 28, 19:29)
Taip pa galvojame apie netoli esancia "Vetrunges" pradine, leisti savo vyruti i ten formuojamas valstybine programos+suzuki metodo I klases. Kokiu atsiliepimu girdejote? Ar yra tiesos apie egzistuojancia "trinti tarp tradiciniu ir suzukiniu klasiu vaiku?
Aciu is anksto kas atrasysite.
sveika,
mano vaikas mokosi suzuki 3 klaseje, o mano puseseres vaikas pirmoje suzuki klaseje.... abi esame labai patenkintos ir mokytojos super, nors pas suzukius, tai visi pedagogai labai kruopsciai atrenkami, derinama su tevais, reaguojama i ju pageidavimus ir pn....
trinties jokios tarp tradiciniu ir suzuki klasiu vaiku nera.... gal anksciau ir buvo, bet kai dabar renkamos tik suzuki klases, tai nieko panasaus neteko nei matyti nei girdeti.
mano vaikas nors treciokas, bet mes sioje mokykloje naujokai, tai tikrai butume pamate, jei kas butu ne taip...

nes juk ir palyginti galime...
taip kad, jei leisi i suzuki klase tai turesi ne vien kokybiska pradini ugdyma, bet ir superini menini muzikini lavinima.... kol pati neleidau, tai nelabai tikejau, maniau, kad daug kas reklama... bet pasirodo buna ir pagristos reklamos...
svarbiausia, kad isskirtinis demesys yra skiriamas tiek pradinio ugdymo programai tiek ir muzikiniam meniniam lavinimui...

o vaikai kaifuoja nuo to, kaip jie ten maloniai mokosi ir muzikuoja, soka, lipdo ir tapo.... viskas taip jiems naturalu, kad super stebeti....
vaikas dziaugiasi nuo pirmos dienos kad pervedziau i sia mokykla, o as pradejau dziugauti, kai pamaciau superinius jo rezultatus... taip, kad jei renkiesi, tai rinkis suzuki klase ir tikrai nenusivilsi, o vaikas padekos...
sekmes apsisprendziant.